Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Existuje dokonalé řešení,..."
    .
    No chtěl bych vidět autora článku, zda by si stál za svým názorem, kdyby ho zítra s rodinou přestěhovali do podobného domečku.
  • Bývaly doby, kdy jisté etnikum bydlelo v pojízdných minidomečkách, říkali tomu maringotky a museli parkovat za vesnicí. *3*
  • Kouzlo těchto minidomečků spočívá v tom, že to podle zákona nejsou stavby, jsou vybaveny podvozkem, třeba často i symbolickým, který by delší přesun nevydržel.

    Žádná daň z nemovitosti, žádné kupování pozemku.

    Kde a jak parkují, ale nevím, a podrobnosti by mne zajímaly.

    Nějaký veliký extrém to ale není, jsou i tací, co bydlí v šuplících jako v chlaďáku na patologii...
  • super, nemusíme se zadlužit, koupíme si minidomeček za mega, k tomu minipozemeček za 200 táců a jsme v cajku

    nějak ty výhody v terárku pro morče za sto platů postrádám *15*
  • žil jsem celé dětsví 18 let se dvěma sourozenci v jednom pokoji panelákového bytu.
    děkuji už nechci.
    • S bratrem jsme v panelákovém pidipokoji byli taky-já postavila s jedním s bývalých mužů dům,ten jsem mu nechala za to,že mi nechal bezvýhradně syna. Dalším synům jsem chtěla dát pohodlí domu,aby měli každý svůj pokoj a tím jsem přišla o společné chvíle a vyrostli z nich singl mladí muži,kteří neumí držet při sobě,rozutekli se mi a já zůstala sama ve velkém domě,který jsem zdvojnásobila pro své děti,aby měli pohodlí a komfort. Sama nemám na údržbu ani peníze ani pomyšlení a dnes resp.už včera jsem měla svátek a ani jeden jediný syn mě nepřijel obejmout a tak tomu je i každé mé slzavé narozeniny. Co bych dala za malinkatý domek,kde by mne alespoň 2xročně moje děti přijeli obejmout. Paradoxně svého zmíněného bratra mám teď s věkem ráda tak jak to má být. Jsem ale zoufale sama a zároveň se bojím,že jsem na lidi zanevřela kvůli své mýlce s dětmi--něco se zkrátka nepovede ať máte jakkoli ušlechtilý zájem a smířit se s tím mi bude trvat asi do konce života--ví Bůh,jak dlouhého času. Těžko říct,zda by pomohlo,kdybychom žili pohromadě v malé domácnosti,třeba bychom se jeden druhému tak nevzdálili,neodcizili,kdoví. O.
      • běžte volit komunisty a budete v klidu, rodina je základ státu

        vivat Putin
    • děkujeme za info *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit