Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako promiňte mi. Ale když už jsem to 1% které vyjde z romské skupiny a jsem trochu studovaný, tak nepůjdu do téhle (nechci být sprostý) strany. Vytvořím vlastní platformu. I když, jsem jako každý trochu rasista, nacionalista.. ale tahle strana je hloupý vtip a nikdy by neměla mít voliče. Protože tohle nemá s demokracii moc společného. A nechci se dožít aby lidí myslících tak jako tato strana jednou bylo hodně.
  • Víte jsem z toho trochu rozpačitý.Když řeknu o někom že je cigán tak je to urážka,Tak proč to není urážka když to řeknou "Romové " o sobě .Maslím si že tím že se přejmenovali na "Romy" a nezměmnili zvyky tak se nic neděje.Pokud e nezmění tak to bude přád špatné. *6*
    • ..měla jsem mezi nimi dříve kamarády a slovo cikán, bylo v pohodě...a byli na to slovo patřičně hrdí.....tenhle chlápek patří mezi ně.....má všech pět pohromadě *1* *1*
      • je to tedy cikán, asi potomek potulných cikánů, kteří měli koně a vůz. Kdysi si na živobytí vydělávali cínováním kotlů, různými pracemi na polích, zejména vodili koně v sezóně a kočí pracovali na poli, i když stejně trochu kradli a jejich děti si myslely, že co vidí je jejich, neboli patří všem a mohou si vzít cokoli. Život neměli lehký, protože neměli štědrý stát, který jim poskytuje štědré dávky a tak nyní nemusí nic dělat a podle potřeby ještě něco ukrást, bohužel už to není jenom slepice, nebo nějaký kus pověšeného prádla.
        Je třeba jim snížit dávky na úroveň nejnižších důchodů, jaké mají lidé, který život pracovali.
  • Myslím si, že pokud by jste něco chtěl udělat s romským národem v české republice, nebylo potřeba vstupovat do Dělnické strany, ale naopak udělat svoji nějakou stranu, či sdružení. Možná by jste udělal více s vyžírkama v podobě Romů. Takto vzdělaní Romové by podle mého názoru měli něco dělat proti nezaměstnanosti a kriminalitě a nevzdělanosti Romů, ale určitě ne v rasistické straně. A že to rasistická strana je, je zřejmé z každého srazu Dělnické strany. Pokud to nevidíte měl by jste otevřít oči. Je mi líto že Rom jako Vy, s vaším vzděláním a rozhledem se přidružuje k extremismu směřovaným proti Romům.
    • Já bych ho neodsuzoval ,ba naopak podpořil. Protože možná vnese do této strany nový směr a možná se ještě budeme divit co tam dokáže.Je to jiný úhel pohledu a pokud tady někdo prosazuje řád tak ho podpořme.pokud bude mít na straniu vliv tak je to jenom dobře.Je to lepší neř KDU *4*
  • Každý má právo se vyjádřit podle svého přesvědčení. Osobně si myslím, že pocházíte ze smíšeného manželství -( příjmení Havránek není typickým romským příjmením) , což se podle sociologů a demografického složení obyvatelstva stává čím dál častěji, že si Rom nebo neromská dívka vezme za muže či ženu Roma nebo Romku. Dělnická strana se otevřeně hlásí k rasismu,což dokladuje každá její akce v podobě hajlujících členů této strany. Je mi líto, že to nevidíte. Možná, že Vaše dítě, možná bude snědší a pocítí to na vlastní kůži. Nicméně, je to Vaše přesvědčení a doporučuji si podívat na video z každé akce, které otganizovala Dělnická strany a pozorně se dívat.
  • Pane Petře,tento váš výstup vnímám,jako zoufalý čin pouze k tomu,aby jste se zviditelnil,ale hlavně z toho cosi získal. Ideologie uvedená rádoby vašimi slovy mne absolutně nepřesvědčila, vnímal jsem to jakožto napapouškovanou lacinou básničku, proboha, já také nesouhlasím s mnohými věci romského přizpůsobení a zvyklostech,jež Romové v ČR předvádějí,ale ani ve snu by mne nepadlo vstoupit do této ,, Dělnické strany,,. A víte proč. Jelikož pokud bych já chtěl presentovat své názory ,přesvědčení atd,jak jste to zde popsal, nepotřeboval bych k tomuto tuto skandální stranu - zkuste být sám za sebe a né cvičená opička,která papouškuje slova, které sám neumí formulovat a shromáždit ,do sofistikované podoby. Je mi vás upřimně líto.
    • naprosto souhlasím! p. zrůda Havránek je přesně takový jak jste napsal! cvičená opice! ale i opice má svou důstojnost! k svému opičímu potomstvu!p. zrůda je mnohem horší! nezám přirovnání! hyenismus je slabé slovo! myslím, že kdyby se DSSS dostale k moci, tak by byl p.Zrůda postaven ke zdi jako první! píše že vystuduval a přitom nezná dějiny! já mám jen základní vzdělání a tak něco málo o historii ČR. vím! vždyt p.Zrůda jde po penězích! chce se zviditelnit a proto se snížil k tomu, že vztoupil do DSSS, hamba tomuto člověku i jeho manželce!!!! DSSS bych přirovnal k nacistům, né k fašismu! vždyt on ani neví jaký v tom je rozdíl! když by mi měl odpovědět co jsou nacisti a fašisti, tak to ani nebude vědět! vzdělanec!!!! DSSSmá docela dobré sociální programi, ale jejich vize je uplně jiná!
    • A co pro to delate vy osobne. Podle toho co ctu patrite k tem vzdelanym. Cim vice vas bude, tim lepe, ale musite tomu pomoci zevnitr i vy sami.
  • Vandas te premaluje na bilo,a ostriha te do hola,bude stebe skinheds,hahahahah
  • Prosím Vás co je to za manipulaci....na fotce není zmiňovaný Havránek, ketrý je členem DSSS Olomouc ale Rom z Karviné. Pan M.F. je vážený podnikatel, ředitel stavební firmy a dlouhodobý předseda Sdružení Romů na Severní Moravě. Doporučuji stáhnout toto foto, protože se tímto vystavujete soudnímu postihu.
    • Máte pravdu jsem z karviné a taky ho znám.
    • prosím! reaguji pouze na Pána Havránka a né na foto!
  • Petr Havránek je strýček Tom :D
  • Smeska nejvetsi ostudy naroda. Rasisti+zamindrakovani blbecci, ted jeste cigani.... at tam naberou i fetaky a bude ta strana uplna.... Delnicka strana o disciplne nic nevi, nevi nic ani o politice, at tahnout protestovat treba na vaclavak kaspari. Brani se nejakym ciganem ktery tam je jen pro to at se maj na co vymluvit. A on by to nebyl cigan aby toho nevyuzil.
    Pry vzdelany... vzdelany clovek nevleze do tehle strany a nebud rikat jak to tam mel tezke (uz to napovida neco) a nebude vykrikovat blbosti typu trest smrti... To je uplne absurdni
  • Novida =-) a pak že to jsou nepřizpůsobivý.... a jak to jde... když se může přizpůsobit nejeden cikán nevidim důvod proč by se nemohli takhle chovat i ostatní... to jim jen stát dal do rukou trumf kterym se můžou bránit... jen tak dál dělnická strano fandim vám
    • ty Mikkeshka a cemu se mame jeste prispusobit?delnicke strane?a rosirovat jeste vedci nenavyst jako to dela tadyta starana,lidi jako jsou voni a jim pdobny bych poslal nekam na konec sveta bez jidla a piti aby jste zazili jako ti chudaci lidi kteri umiraji hladomorem a voni by vas presli ti vase rasisticky keci byly bysme vam spise vdecny mysto tadytech kecu a predsudku, delejte neco uzitecneho a ku prospechu vsech lidi zalozte si treba organizaci prace pro vsechny neznam roma ktery by nechtel pracovat ale bohuzel a to rikam z vlastni skusenosti jsem podnikatel a vedsinou bez prace a to stoho duvodu ponevac jsem clovek ktery chce myt stejny prava jako je mate vy aly mi je nemame!!! kdyz je cigan trosku na urovni za poctivou drinu koukate na nej jako na zlodeje,kdyz nam nabïzite praci vzdy nas vokradate a neustale ponizujete a delate z nas otroky ale vazeni tadyto uz nekdy musi skoncit!!! delate to nam celou vecnost vyd ktomu ste nas dohnali vy my starsi generace nam uz to bylo v celku jedno jak snami neustale nakladate ale dnesnim mladym ciganum ty uz hlavu pred vami neskloni jako sme to delali mi.Fandim mladym ledem se zdravym rozumem a bez predsudku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit