Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nu vida, Evropa už na ten svůj multikulturalizmus začíná dojíždět. Muslimáci se jezdí cvičit v boji do Sýrie, aby se pak vrátili zocelení bojem a začali likvidovat hostitelskou společnost zevnitř. Proč je pouští zpět do země? Vlastní lidé jsou kontrolováni a odposloucháváni pomalu na každém kroku a pár stovek radikálních muslimů si státy nedokáží ohlídat? Soumrak Evropy se blíží mílovými kroky!!
  • a Breivik ,který Norsko bránil je v base--no,když ten islám je táák mírumilovné náboženství,zatím si nařídili ženskou obřízku jen v ISIL-asi nebude dlouho s multikulti vyližpr .. lkama kdy to budou nařizovat ti láskyplní musulmani i v evropě
  • při počtu obyvatel Norska vzniká zajímavá situace.... Ještě že tam mají ty zimy .... Jinak si musí zvykat .....
  • Korespondent italského IL Giornale Fausto Biloslavo píše, že cizinci jsou vítáni, když vstoupí do batalionu Azov zřízeného ukrajinským homosexuálním poslancem parlamentu Olegem Ljaškem. Jsou v něm dobrovolníci z Itálie, Švédska, Finska, Norska, Francie a z Pobaltských států. Ta mezinárodní havěť se hrne na Ukrajinu díky dovednému verbíři – 46 letému Francouzi Gastonu Bessonovi. Ten inzeruje na Internetu nabídky na účast při krvavém „safari“ na Ukrajině. „Zveme tě, přidej se k batalionu Azov. Nic nemusíš platit. Jsme připraveni se s tebou sejít v Kyjevě. Potřebuji od tebe vědět informace o tvé rodině a sociální situaci. Dej nám vědět, jestli seš připraven sám se zúčastnit těchto bitev nebo budeš cvičit mladé vojáky. Při příjezdu do Kyjeva dostaneš kontaktní číslo našeho anglicky mluvícího zaměstnance. Nocleh, jídlo atd. – to je na naší základně na jihovýchodě,“ říká v inzerátu. Narozen je v Mexiku a sloužil u francouzských speciálních sil commandos v jihovýchodní Asii. Účastnil se třech pučů a dvou válek. Laos, Barma, Surinam… Ten samý žoldnéř v roce 1991 zabíjel v Chorvatsku Srby a pak v Bosně.

    „Lidé přichází z mnoha různých zemí. Finsko, Norsko, Švédsko, Anglie, Francie, Itálie… Nebereme fanatiky a extrémisty. Potřebujeme lidi s vojenskou zkušeností, profesionály. Nejsme pro NATO nebo pro Evropskou unii; nemáme žádné zájmy v politice. Každý den dostávám asi 15 dopisů od těch, co chtějí jít bojovat na Ukrajinu. Všichni chápeme, že je válka a každý den můžeš být zraněn či zabit,“ říká Gaston Besson.

    USA lákají tyto mistry špinavé práce ze všech horkých ohnisek – z Afghánistánu, Iráku a Sýrie. Přítomnost amerických poradců na Ukrajině doprovází objevování se zahraničních žoldnéřů na jihovýchodě této země.

    Tak je třeba to rozšířit i do dalších zemí Evropy - ne? Norsko je země nezadlužená, prosperující, celkem poklidná, tak tam dají nálož -katalyzátor a pak budou USA hořekovat a bojovat proti terorismu a přitom je budou podporovat jako všude jinde. .
    • No vidíte a představte si , existovali i tací šmejdi kteří jezdili bojovat na straně rudých do Španělska . To je síla , co ?
  • V Norsku ? To je podivné, tam přeci pořádají letní tábory pro mladé islamisty z HAMAS a podobně .
  • Evropští zabijáci si na Ukrajině užívají fašistické „safari“
    Kyjevský režim přetvořil oblasti bitev v zábavní park – ve střelnici pro krvežíznivé zahraničí turisty a do reklamy pro tento byznys je zapojena i vláda. Klienti neskrývají svou lačnost po takovémto druhu povyražení a dokonce se s tím předvádí. Zde jich pár máme. Mikael Skillt je švédský sniper s několikaletou zkušeností ve Švédské armádě a Švédské národní gardě. Ten v současnosti bojuje s batalionem Azov, ozbrojenou skupinou pro-ukrajinských dobrovolníků na východní Ukrajině. Ten je známý svou nebezpečností pro rebely: na jeho hlavu je údajně vypsaná odměna $7 000 (5 150 euro). Don. Fracesco Fontana – jeden z několika stovek Západních dobrodruhů, kteří se přivalili na Ukrajinu, a na svém videu řekl, že vždy snil o tom, že bude mít šanci zabíjet si lidi, aniž by za to nesl odpovědnost.

    Multi kulty celého světa šli střílet na ukrajinskou safari a přiznali, že toto dělají všude po světě , kde jsou války - Sýrie, Blízký východ celý, i ta Jugoslávie. Lidská práva made in USA - Bilderberg a EU - to je ten NWO. - ve jménu civilizace.
    • Jsem krvežíznivý zahraniční turista . Která cestovka nabízí safari na odstřel rusáků ?
      • Cestovka Ukrajina. Ale zatím používá jako lovnou zvěř jen své vlastní lidi, neozbrojené civilisty. Rusští vojáci by přece jen byli soustem, které by se jim mohlo vzpříčit v krku. Jseš vítán, tečko.
  • Nacismus... komunismus... islamismus... konec civilizovaného světa
    • hňupe z k u r v e n ý
    • Jsi tečko únavný a průhledný jak destilka, neotravuj. Směr USA.
    • "y" jako debyl!
  • Njn. To je to jejich multikulti. Mozna se z Brejvika za dvacet let stane narodni hrdina, kdo vi.
  • Bankrotujícím USA se hodí všechno, ber kde ber, hlavně se všichni perte ať z toho máme zisky přes zbrojní a farmaciutický průmysl, těžařský - naftařský , potřebujeme umořit naše gigadluhy.
  • Proč právě Norsko? Tak to vypadá, když USA stvořily k svému prospěchu hydru zvanou Al-Kajda a pak její odnože ISIS ISIL, Když Sýrie je bombardovala a pomáhala Iráku a Bagdádu, tak ji USA ještě zjezdily, co si to dovolují. Blílzký výuchod je jedno šílenství a to prospívá USA, protože má ropu a plyn z břidlic a potřebuje ho prodávat za co nejvíce peněz a v cestě stojí Blízký východ, Rusko a dalšlí co mají zdroje.Šílenství v čím dál větší míře a ve více zemích. Norsko má také ropu a plyn, možná , že i to je USA záměr. Bojlují hubou proti teroristům a jinak s nimi proti těm, co jim nějakým způsobem stojí v cestě. Prachy na prvním místtě.
    • Třeba z důvodu norsko-ruského plynu????
      http://nazory.euro.e15.cz/analyzy/ilona-svihlikova-zemni-plyn-jako-strategicka-zbran-1071365

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit