Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kolik zemí může člověk nelegálně projít a pořád být brán jako utečenec před válkou?
    Všechny na světě?
  • http://www.zvedavec.org/naokraj/2015/11/6679-kdo-je-slunickar.htm
  • A mezitím pomatená Jiřina Šiklová dává rozhovory:

    "Na čem nyní pracujete? - Chystám se zpracovat námět, který v médiích bohužel chybí – chci vytáhnout rozdíl mezi Biblí a Koránem. Chci ukázat, jak jsou si tyto svaté knihy podobné. Lidé by měli vědět, že v Koránu nejsou jen krvelačné historky, a naopak že i v Bibli nějaké jsou. Nebudou potom tak úzce uvažovat."

    *7*
    • No samozřejmě, Korán byl napsán podle Bible, kterou si však islamáci upravili "k obrazu svému". Křesťanství hlásá lásku k bližnímu (miluj své nepřátele) a NABÍZÍ, kdežto islám VNUCUJE, hlásá "zabíjejte nevěřící psy". Ta pomatená slepice nechápe, že islám považuje ženu za pouhou věc, za kterou o všem rozhoduje muž. Ta se bude divit až tady bude zavedeno "právo" šarija a bude veřejně bičována za to, že nenosí ksicht zamotaný do hadru.
    • je vděčná za každý štěk, který jí je umožněn.Dlouho musela držet hubu.Ale nikomu nechyběla.Takové kousky už by měly v kuchyni v koutě stát místo myčky.Je ve věku kdy už není ona ale "to".Jinak je tohle nepoužitelné.Staré je to jak černé uhlí.A Ljuba Hermanová byla proti ní frajerka se šarmem.Nejhorší jsou vetché hypeaktivní stařeny, cítící nezájem okolí .......viz tady toto.
  • Zatažení Česka do NATO a EU byl od našich vlastizrádných lumpů.kteří se po komunistech prolhali k moci a odtahli nás od surovinově bohatého Ruska takový zločin,že je třeba tyto vlastizrádné lumpy co nejkrutěji vybíjet na katovských mučírnách.
    • Máte svým způsobem pravdu a souhlasím. Je to tzv. válka velmocí a Rusko se nevzdává. Jen EU a teta anděla spí spánkem spravedlivých.
      Dávám Rusku palec nahoru.
  • Dělá se to mazaně, ale přece. Někdo k tomu dal impuls, peníze a lidi.
    A doufám, že se to bude stahovat k Turecku.
    Rusko zabralo.
  • nízký a pozdě, aspon nějaký ty kulometný hnízda....že by to vládám docházelo že to nejsou lidi postižený válkou, ale invaze.Ti postižení válkou tam zůstali, protože nemají peníze pro pašeráky....je to dobrý byznys ta uprchlická krize, co říkáte sluníčkáři
  • A u nás jsou političtí šašci pořád v klidu. Severské země jedná po druhé říká uprchlíkům "stop" a když to ještě udělá i Německo, tak ty hordy tmavých kobylek valící se k nim na výkrm zůstanou u nás a bude jich mnohem víc než nám EU chtěla vnutit podle kvót.
    • Pokud zde vládnoucí banda nebude schopna zabránit valení se migrantů do Česka tak to chce aby se národ hned zvedl proti zde šestadvacet roků vládnoucím lumpům a začal vybíjet jejich celé rody s bezbřehou krutostí.
      • Při té Bohu milé práci vybíjet i všechen kněžský dobytek,který jen národu Čechů škodí.
  • Kluci a dobře děláte.Mazané kobylky nevědí jak už se tady vetnout! Kde to jsme?Aby si banda vynucovala průchod házením kamení! To už si snad dovolili dost.A toto se chce jako začlenit a nacvičovat soužití v Evropě.Tato divoká zvěř chce tady jako rozdávat karty a rozhodovat co a jak bude?A Hloupý Karel nás nabádá - nebojte se běženců?No právě my se jich tady nebojíme.Máme pro ně elegantní uvítací náramky.Plastové i kovové.A rekreují se tady v zotavovně Za drátem.Ale najdou se permanentní pomatení stěžovatelé jako ministr Pelikán,nějaká Šabatová vypelíchaný Kocáb ..... Ještě že zdravé jádro republiky odmítá parazity na systému.Jo hoši tady máme mešity nejraději přeškrtnuté na plakátě.
  • to je ale "rychlá " reakce.. v Německu je jich už milión a nejlepší řešení, co borci politici vymysleli je, že si každá země postaví svůj plot *11*
    • To je velmi mazaně politicky EU vymyšlené a dobře zaplacené.
      Normálně by Makedonie takový plot s těžkooděnci nikdy nepostavila. Stačí přemýšlet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit