Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lrkfa
    Prostě Mazánek *1*
  • Žádná reorganizace. Jde o vládu nad policí a o koryta. Na jedné straně Babíš, Šlachta a podpetřínská ambasáda, proaemerická část sebranka ČSSD a na druhé straně jiná část ČSSD. Ale občané netěště se. Ať vyhraje kterákoliv strana této války, přes držku dostanete zatím voliči vy. Jde jen o nadvládu nad příslušníky tohoto protektorátu. Sání rozpočtu, rabování a oblbování neziskovkami bude pokračovat, ale obě strany chtějí mít na klid.
  • už od pohledu i jména budeš dobrým policajtem.Takovým policajtem čestným neoblomným a tvrdým jako skála.Galerka už teď je z tebe zes.aná až za ušima.Ty jsi takový ten klasický Kašpárek co něco vypátrá a hned s tím posype za nadřízeným.A ten zavětří a stopí celou věc.Ty bys byl nejlepším četnickým vyšetřovatelem. Na četnické stanici v Mukačevu.Že to nemyslíš vážně?
    • ...už to tvrdé, nekompromisní jméno!!! *1* *1* *1*
  • dorazil sem nějaký chorobný pisatelský zakomplexovaný mastík.Přeci normální člověk není schopen zaprasit tolik místa kravinama které v parném létě zajímají tak akorát ...... Hoďte na něj sítě než začne ve velkém!
    • Ve velkém??? Ve větším už snad ani začít nemůže, nevešlo by se mu to na stránku. Grafoman. *3*
  • Začátek článku k 30.6.2016 :
    Tak už máme 30.6.2016 a možná další státní svátek – „konec nezávislé policie v Česku“. Nikdy by mne před dvěma roky nenapadlo, že vstupem hnutí ANO do české politiky se ta naše demokracie tak změní. Že pan Babiš nebude vítán bylo jasné, ale mimo Min,financí že AMO obsadí také Min.spravedlnosti už bylo asi moc. Začala bezuzdá kampaň na odstranění tohoto hnutí pod vedením p.Kalouska, kterého jen za urážky, pomluvy a lži chrání jen imunita, protože jinak by již dostal nejméně 20 let. Nestačilo to, státní zastupitelství a to od nejvyššího a přes vrchní začalo pracovat podle oblíbeného rčení politiků : „padni komu padni“. Bohužel ono to padá hlavně do vyšších politických pater „zavedených stran“ a to bez výjimky. No a policie to začala také nezávisle vyšetřovat a poslední dobou se to dotýká i vládnoucí ČSSD a je zle. Vynášení informací to nestačí regulovat a tak se musí vymyslet honem rychle něco jiného. Vždyť i státní zástupci některou kauzu raději odebrali GIPSu a dali jí vyšetřit ÚOOZ. A tak sejmeme Roberta Šlachtu ! Kdo se toho ujme, náměstek Laube a jeho policejní prezident Tomáš Tuhý pod vedením MV p.Chovance. Doba je přece zralá na nové úkoly vzhledem k terorizmu a prorůstání organizovaného zločinu a korupce. No a je tu BREXIT, teroristické útoky, nezvladatelná migrace a ono to projde.
    Samozřejmě to prošlo a stalo se přesně to co vyčetl p.Chovanec p.Babišovi, že reorganizaci policie politizuje !! Chudák p.Babiš se o to ani nemusel snažit, to už bylo dávno hotové. Ještě před dvěma roky, když sloužil policejní prezident několik měsíců, byl již „starý“ zaměstnanec a když se zeptám, jak dlouho by jím byl po bleskové reorganizaci dobře pracujícího útvaru dnes, těžko někdo řekne, že by pracoval tak dlouho, dokud by si nezabalil věci. Skoro ve mně hrklo, když min.spravedlnosti chtěl podat demisi, představme si, že by ministerstvo převzala ČSSD, to by dnes balili i státní zástupci, /všichni víme kteří, že ?/ No a co bude dál ? Myslí si někdo v této zemi, že rozdělané kauzy se došetří, že policie dohledá nějaké důkazy ? Sazka by na to měla vydat sázenky. Jaký by asi byl kurz 0,01 : 10.000,-
    Ale nechme toho, ještě bude hůř. Spojené „zavedené“ strany v jednotné shodě, /kupodivu i včetně KSČM !?!/ mají před sebou ještě poslední úkol. Definitivně zničit p.Babiše a jeho hnutí ANO, policii „dodělá“ parlamentní vyšetřovací komise, vždyť je to samý odborník, ani nechtěli vyslechnout olomouckého státního zástupce a dva zástupce ÚOOZ včele s p.Šlachtou, ještě na posledně jmenovaného podal předseda výboru /z ČSSD/ trestní oznámení na GIPS ! Nejen, že je to dětinské, ale občanům to snad ukáže, že p.Šlachta není tak skvělý policajt, že ? Na parlamentní komisi už je rozhodnuto i když ještě není jmenována a jako vždy se to zamete pod koberec.
    • Tak jsi se tady vyblil mluvko ale jsi rád že to PC je bezmocné, že? Protože kdyby mohlo tak ti dá petelici mezi oči.Jen tak.Výchovnou.Takové moudra vyprávěj doma v kuchyni.Máš li.
  • 30.6.2016 - konec článku :
    Jsem jenom zvědav, zda to hnutí ANO unese, zda na to český volič skočí a vrátí se nám staré pořádky jako před dvěma roky. Kalousek je dar pro ČSSD, která pod vedením p.Sobotky by v normální společnosti klesala strmě na dno preferencí. Když není schopna vymyslet něco pozitivního, převezme ráda od výrobce hesel, že stát se nedá vést jako firma. Taková blbost a v česku zabrala. Bylo by jistě lepší vést stát jako Kalousek „pro lid“, ale podívejme se blíže na jeho lidskost, když vládl neomezeně u Nečase. Pod opět heslem „vláda národní odpovědnosti“, jeho „dráb“, pardon Drábek jako ministr dokonce sociálních věcí se vrhl do boje proti těm nejpotřebnějším. Šmahem od stolu uzdravil všechny invalidy. Vím o čem mluvím, protože mne to také postihlo zhruba na 2 roky. Bydlím na Praze 9, sídlišti Prosek. Praha 9 je asi 25 let neprůstřelně ovládána ODS a TOP 09 a tak se do toho pustila vehementně a bez hesel. Aniž by vydala nějaké upozornění, všude na sídlištích vyřešila parkování tím, že uřezala tyče s cedulemi parkovacích míst pro invalidy a všechny nás nahnala požádat o invalidní průkaz znovu, od začátku. Mezitím vyměnila posudkového lékaře, za lékařku o které se jeden lékař zmínil, že je to …,/nedá se to napsat/. Brzy jsme zjistili, že měl pravdu. Já jsem téměř obratem na svou novou žádost podpořenou obvodním lékařem obdržel místo původního ZTP/P průkaz TP, který mne v 72 letech opravňoval získat v MHD místo k sezení ! A to vše se stalo aniž by mne někdo z posudkové komise alespoň zahlédl. Když jsem se odvolal, ministerská posudková komise, opět od stolu rozhodla po více jak roce, že je vše v pořádku. Takže na MHD jsem nedolezl, automobil jsem měl zaparkovaný, protože jakmile jsem vyjel, již jsem se neměl kam vrátit, před domem jsem místo nalezl jen zcela náhodou a to jen v době od 10,00 do 12,00 hodin, tak jsem si musel shánět odvoz k lékaři, do nemocnice apod. Odvoláváním další rok jsem po dvou letech konečně obdržel od „nového ministerstva“ průkaz alespoň ZTP/P a vzápětí od posudkového lékaře Prahy 9 ZTP tentokrát doživotní a to mne opět nikdo nikdy neviděl. Je vidět, že lidskost p.Kalouskovi a TOP 09 nikdy nechyběla. Musím říci, že za krátkou dobu jeho vládnutí ze všech občanů dostal to co potřeboval, zrušil vše na co přišel a co fungovalo, nikomu nic kromě svých „přátel“ a odpuštění daní nic nedaroval, platy nezvyšoval. Neuměl to jinak, nikdy totiž žádnou „firmu“ nevedl a podnikání, na to neměl. Vysloužil si však obdiv téměř nejlepšího ministra financí u byrokratů v Bruselu. Bravo!
    Je to tedy u něho jen nezkrotitelná závist, která se změnila postupně v nenávist k p.Babišovi. Já p.Babiše osobně ani jinak neznám, ale co vím mi stačí. Zatím dva roky pracuje a dělá pořádek ku prospěchu této země a ve spolupráci s ČSSD a Lidovci a pokud se trochu neobratně vyjádřil, že vládnutí nebo ministerstvo se může vést jako firma, pak volám výborně, protože když se vede firma správně, mají se dobře i zaměstnanci, když se vede dobře rodina, je to taky dobře. Co v tom komu vadí ?!? Kéž by i ostatní strany k tomu přistupovali stejně. ČSSD pod vedením p.Sobotky a jeho party pracuje spíše jako tisíce rodin na které se vrhají exekutoři. Jak jeho ministři vidí trochu peněz, už o ně bojují aby je utratili. Má jeden dar, obklopuje se spolupracovníky na které jednou dojede. Nejprve to byl David Rath, pak Jiří Dienstbier a nyní p.Chovanec, jen tak dál. Media již politika ovládla, zejména ČT a pokud by někdo chtěl jiná vlastnit, tak mu to zakážeme jako třeba p.Babišovi, ona média nikomu nevadí, jenom je vlastní a to je zločin !! A když chce být v politice a škodit tím již zaběhnutým politikům tak mu alespoň zničíme to co vybudoval, stejně to asi vše nakradl. Jó jsme v česku a zde se žádný úspěch neodpouští, zde se hodnotí heslem : „podle sebe soudím tebe“.
    Občané můžeme to dělat tak jako před rokem 1989, máme přece svobodu a demokracii, hrstka nás půjde volit, ostatním je to jedno, nebo jim to vyhovuje že žijí v českém pojetí demokracie, a my si dnes opět budeme moci vybrat : 4 roky ODS, TOPku, Lidovce a další 4 roky je vyměníme za ČSSD, TOPku a Lidovce. A můžeme si zanotovat jak jsi krásná, vesničko má středisková. Stydím se, kam jsme to po 25 letech dotáhli a, že jsme schopni tomu ještě říkat demokracie.
  • dzixy
    Ukázka, a snad i důkaz o tom, že v naši policii není vše v pořádku. Takže Šlachta získává další bod.
  • Před volbami je to pro ČSSD, Sobotky atd..velmi špatné znamení..a známka jisté, politické zfušovanosti i uspěchaného diletanství, co jen potvrzuje, že právě před volbami "mělo být něco rozprášeno" !..Navíc, jen kariérní sebevrah, vezme zrovna v tuto dobu i situaci., tuhle, nejen vysokou, ale i zpolitizovanou funkci s vědomím i reálností, že hned po příštích volbách., bude opět vyměněn, někým "vhodnějším"..Pan Šlachta a jeho tým., se může po volbách opět nějak vrátit do hry., pokud budou ještě mít zájem i odvahu..Ukazuje to občanům i voličům obecně., že policie, soudy atd. nejsou zas tak nezávislé i bez politického vlivu, jak se všeobecně říká., což dokazuje i častá naštvanost a otrávenost z práce v chaosu..u mnoha dobrých a poctivých policistů a jejich představených, kde někteří to řeší raději už i tím, že odcházejí jinam, což je o to větší škoda..
  • No hlavně že Tuhý Chovanec Sobotka tak rychle odstavili Šlachtu a rozprášili jeho tým. Zjevně ten tým přišel na nějaké lumpárny. Že by OKD?
    ČSSD JE NEVOLITELNÁ !!!
    *16* *12* *16* *12*
    • A která strana je volitelná? *1* Nakonec přijde japonec...Sliby se slibujou blázni se radujou. Kdyby volby měli něco změnit tak už je dávno zakázali...
      • Tomio Hirošima?
      • Copak Japonec, horší kdyby přišel Číňan. A nejhorší kdyby zase přišel Rus. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit