Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čím větší zloděj, tím více advokátů. A rozdíl mezi špinavými a čistými prachy ??? Čisté jsou v mojí kapse, špinavé v sousedově.
  • Zřejmě advokát, člen prezidia Unie obhájců Václav Vlk zapomněl na svou přísahu při slavnostní promoci a spravedlnost je pro něj zápasem "kdo s koho". Takže ne spravedlnost ale i trest podle zásluh, ale bojůvky advokátů kdo více umí lhát za každou cenu, jenom pomoct svému mandantovi. A v tomto případě zřejmě viníkovi. A o to u soudu jde, prokázat vinu, či nevinu.
  • old92
    Zadeh má pravdu,ale "BRUČET" by měl jít stejně. Tahle naše šmírovací mafie je stát ve státě...
  • dneska se kdejakej gauner ohani pravama ale povinosti to ne jeden jedinej tenhle ksindl vokrade stat o 2,5miliardy a takovejch ksindlu je, stat pak breci jak nema na stavbu nemocnic a ze je potreba kazdyho zivnostnika monitorovat aby nahodou nezaplatil dan ze stokoruny takze i stara babicka prodavajici na trhu jednou za rok vajicka MUSI MIT EET pokladnu aby stat vybral na danich nejakech par stovek milionu navic... nemel by spis chytat tyhle velky smejdy? nemeli by ZAKONODARCI delat takove zakony aby stat nebylo tak jednoduch podvadet o miliardy misto hledat jak vyzdimat s obycejnech lidi posledni halir???
  • zkorumpovany cely stat .k tomu neni co dodat.ryba smrdi od hlavy..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit