Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Včera jsem tak trochu i omylem zachytil v TV vyjádření Mutti Merkel a Sobotky k brexitu. Zejména Sobotka nešetřil svými obvyklými žvásty o populismu, xenofobii i v dalších zemích. Pochopil jsem jedno: jakákoliv šance na rozumnou reformu EU v čele se stávajícími politiky, počínaje např. Tuskem přes Merkelovou až po Sobotku není možná. Buď odejdou oni nebo EU dříve či později skončí.
  • ---------BREXIT--------- *14*
  • sláva brexitu
    • ... nasr*t, ubohý Vinetu :))
      • Stalo se když ses narodil.
      • no tak toto je opravdu moudro! To se ti žumpo moc moc povedlo. A to máš z vlastní palice nebo ti to předestřela zparchantělá matka?
  • Aktivní sovětská pomoc německým nacistům

    Pobaltské republiky okupoval SSSR v roce 1940, kdy donutil tamní prezidenty jmenovat komunistické vlády připravené v Kremlu, Poté v Litvě, Lotyšsku a Estonsku nová komunistická vedení zorganizovala volby dle sovětského vzoru, které se vyznačovaly terorem vůči nezávislým nekomunistickým kandidátům a pro jednotnou kandidátku údajně hlasovalo ve všech třech případech více než devadesát procent voličů. Pravdou však bylo, jak uvádějí historici Luboš Švec, Vladimír Macura a Pavel Štol v knize Dějiny pobaltských zemí, že v Litvě dosáhla volební účast odhadem 18 – 32% registrovaných voličů. Tyto volby byly tak dokonale zmanipulované a chybějící domácí obyvatele nahradili sovětští vojáci. Čili k regulérnosti měly hodně daleko. Sovětská okupace znamenala prudké snížení životní úrovně Pobalťanů, nastal nedostatek spotřebního zboží a potravin, před obchody se objevily pro socialismus tak typické fonty. Nelze se tedy divit, že již v prosinci prvního roku okupace stávkovali proti drahotě, vynuceným přesčasům a zrušení nezávislých odborů dělníci v továrně Rudý Krull v Tallinu.

    V Pobaltí také nastaly typické brutální komunistické represe, popravy, zatýkání nepohodlných lidí a jejich masové deportace na Sibiř. Nelze se tedy divit, že většina Litevců, Lotyšů a Estonců vítala v červnu 1941 německé vojáky jako osvoboditele a v protisovětských a protikomunistických partyzánských jednotkách bojovalo celkem na sto tisíc Pobalťanů. Pravdou tedy je, že velká většina obyvatel pobaltských zemí sovětskou nadvládu odmítala.

    Byl to Sovětský svaz, který v roce 1939 podpisem tzv. smlouvy o neútočení se stal přímým spojencem nacistického Německa. Rudá armáda tak prostřednictvím svých vysílačů v okolí Minsku naváděla německé bombardéry na cíle při náletech na polská města. Bylo to sovětské vojenské námořnictvo, které při německém útoku na Norsko umožnilo plavidlům německé Kriegsmarine kotvit v ruských přístavech a výrazně tak napomohlo okupaci této skandinávské země. Její velitel velkoadmirál Erich Raeder za to poslal svým sovětským kolegům děkovný dopis.
  • Simon bukvicak z redakce Tiscali beeeee, beeeee..hi...hi
    • já jsemn TA holka Simona a jen tobě to vadí,
      takže teplouš jsi tu jedině ty Rusáku Hnusáku BTw zlej trolle kulihrachu.

      Marně zametáš stopy ruský agente - redakce Tiscali kryje tebe Putinovský lejno.
      Tobě tu povoluje rredakce podvádět s bodováním aneb mínus 7 a plus 7 za vteřinu.
      tobě tu povoluje sprostá slova za které druhé lidi blokuje,
      Komolíš moje jméno. Na víc nemáš ty ruskej gaunere
  • V Rusku strmě roste počet sebevražd. Jedním z důvodů je, že kvůli ekonomickým potížím nemocnicím chybí kromě jiných také léky na tišení bolestí při rakovině. A lidé se bojí umírání za krutých bolestí.

    O této smutné kauze informoval web iDNES. Ruská vládní agentura Roskomnadzor se do sebevražedné nákazy obula skutečně rázně. Slovo sebevražda se podle ní nesmí objevovat v titulcích článků, nesmí se o nich psát na titulní straně, a může být zveřejněna pouze zpráva o jedné sebevraždě denně. Připadá to onoho krále z pohádky Pyšná princezna, který, když chtěl udělit uvězněné chůvě milost, tak ji dal pilník.

    Je to něco strašného, tady se neřeší příčiny problému, ale důsledky. Navíc návod cenzurního orgánu neblahou situaci nezmění. „Těch sebevražd je nějak moc soudruzi, tak o nich nebudeme psát,“ přesně tímhle stylem jednali komunisté a nejen ti ruští, ale i čeští. Za neblahé bolševické éry se vědělo, že severní Čechy jsou totálně zdevastovány, ale novináři měli zakázáno o tom psát. Lidé se nesměli dozvědět, že kvůli tamnímu zničenému životnímu prostředí, je tam vyšší výskyt rakoviny, než jinde. Vrchní cenzor soudruh Fojtík k tomu opakovaně říkal. „Ano soudruzi, my o tom problému víme a my se ho snažíme v rámci možnosti řešit. Ale komu a čemu prospějeme, když o tom budeme psát?“ A bylo vymalováno.

    Současný postup, kdy se ruské cenzurní orgány snaží bránit informovaní o sebevraždách je důkazem toho, že v této zemi je svoboda projevu a slova silně omezena, dále je oklešťována, a začíná se to podobat situaci v bývalém Sovětském svazu. Rusko se k tomuto svému neblahému předchůdci začíná totiž pomalu, ale jistě přibližovat.
    Chápu zdejší kritiky Evropské unie, které je skutečně často právem co vytýkat. Jenomže dávat proti ní Rusko jako vzor normálnosti je hodně mimo a nesvědčí to o zdravém rozumu. Fakta, dokazují něco jiného, a kdo je zamlčuje, vědomě lže.
  • Jak se Simon bukvicak snazi beeee. beéeeeeee..hi..hi
    • Já jsem TA holka Simona a tobě to vadí. Takže teplouš jsi tu jedině ty sám rusáku hnusáku
      *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*

      Zlej BTw kulihrachu Rybanne trole, měníš jména ale je ti to k prdu. To že komolíš moje jméno Simona a teplouškuješ tě vždy prozradí. 20 lidí za které by jsi se rád vydával totiž nikdy nebude mít stejné věty a slova.

      s tím hlasováním také podvádíš moc okatě. Plus a mínus 7 za vteřinu *15* *15*
  • Stalingrad
    A že neodstoupí tupci z eu-Claun-de Juncker se svou suitou.Ti můžou za to,kde eu je.To jsou ti co melou svou bez ohledu na jiné země.Hoodně k tomu přispěla i velká Ančí a jejich neschopnost bo vlastně všeho schopnost.... *12* *12* *12* Občané Británie jen dali najevo svůj názor-svou vůli,že nechtějí diktátory !!!! Mají své zákony,zvyky.....
    Hooonem by zlodějčekostán měl také udělat papáá kašparům mírovým bombometčíkům co nechali vybombardovat Jugoslávii a oteřeli vrata dokořán kulturním obohacovačům z musulmánií.....a zárověň říci adiéé i válečnému štváči nato....
  • bravo brexit
  • Islámský terorismus má jeden počátek, o kterém levičáci neradi slyší. Byla to tzv. dekolonizace, kdy nesvéprávní lidé se měli stát svéprávnými a jaksi to nevyšlo. Důsledkem je i hrůzný masakr v Paříži.

    V mnoha zemích tzv. třetího světa to vypadá strašně, rasové, kmenové nebo náboženské války, statisíce mrtvých lidí, hladomory, obrovská bída. Viníkem této hrůzy jsou stoupenci tzv. politické korektnosti, mezi nimi hlavně komunisté.
    Ti neustále viní Západ z všech možných chyb a vymysleli si tzv. právo národů na sebeurčení. Ve skutečnosti však Těm, kterým chtěli pomoci, hrozně ublížili a na svém kontě mají miliony mrtvých. Pravdou je, že domorodci by měli Evropanům za kolonizaci spíše trvale děkovat.
    Britský ministr vnitra v Churchillově válečném kabinetu labourista Herbert Stanley Morrison řekl v souvislosti s dekolonizací moudrá slova. „Je to jako dát desetiletému dítěti klíče od domu, pistoli a číslo bankovního konta.“ Já dodávám, že dekolonizace zemí Afriky a Asie je to samé, jako uplatnit právo na sebeurčení v dětském domově. Ty konce si umí představit každý rozumný člověk. Chovanci v lepším případě vyženou, v horším zabijí vychovatele, rozkradou, co se dá, dům zdevastují, a pak se rozutečou po okolí, které začnou teorizovat.

    A tohle byl počátek islámského radikalismu, když země a především jejich obyvatelé na to nebyli připraveni, a najednou zůstali bez kontroly a nevěděli, co mají dělat
    Umožnila jsme nezávislost zemím, které na to nebyly připraveny, protože neměly dost lidí schopných řídit stát. Výsledkem pak nutně musel být chaos. Markantně se to ukázalo například v roce 1975 v Angole, kdy po vyhlášení nezávislosti odešlo ze země na milion Portugalců, v zemi vypukla občanská válka, která vzala život desetitisícům lidí, a nový stát se bez kvalifikovaných lidí málem zhroutil.
    • Komunistům v žádném případě nešlo o zlepšení života obyčejných lidí v koloniích, jim se jednalo pouze o moc a potenciální spojence v boji za ovládnutí světa. Proto podporovali tzv. národněosvobozenecká hnutí, ve skutečnosti však obyčejné teroristy. Dokazuje to i příklad

      alžírské tzv. Fronty národního osvobození, francouzsky Front de Liberation Nationale (FLN), kterou slušní Francouzi právem pokládali za fašistickou zločineckou organizaci. FLN údajně v padesátých a šedesátých letech minulého století zápasila za svobodné Alžírsko zbavené francouzské vlády. Její boj se však rovnal masovému vraždění francouzských civilistů bez rozdílu věku a pohlaví žijících v Alžírsku a také Alžířanů, kteří ji odmítali.

      V srpnu 1955 hrdlořezové z FLN v Ain-Abid u Constantine doslova rozsekali na kusy 37 Evropanů, z toho deset dětí mladších patnácti let. Muži měli useknuté ruce a nohy, děti roztříštěné hlavy a vyhřezlé mozky, ženy rozpáraná břicha a vyvrhnutá střeva. Jedna běloška měla rozříznutou dělohu, do níž vrahové nacpali její pětidenní rozřezané novorozeně. To bylo horší jak řádění SS za II. světové války na Ukrajině, ovšem komunistům a jejich stoupencům, kteří se tolik pohoršují nad bratry Mašíny, tohle nevadí. A dokonce tyhle zločince obdivují.
      Stejnou taktiku jako alžírští zabijáci přitom zvolili i další údajní národněosvobozenečtí bojovníci v afrických a asijských zemích.
      Byla to dekolonizace, která umožnila v Africe dostat se k moci zrůdám, jakými byli diktátoři, středoafrický Jean Bokassa, dokonce podezřelý z kanibalismu a ugandský Idi Amin s výstižnou přezdívkou řezník z Kampaly. Tito zločinci mají na svědomí miliony mrtvých lidí.
      Bílí kolonizátoři nebyli dokonalí lidé a měli svoje chyby, ovšem takové zrůdnosti se za nich (s výjimkou belgického Konga za krále Leopolda) neděly. Jak prohlásil jeden můj italský známý. „Afrika je jedna velká žumpa, kromě toho, co tam zbylo po Angličanech.“ I český cestovatel Jiří Hanzelka, který projel tento světadíl v koloniální éře napříč od severu na jih, řekl: „Za celou tu dobu se nám s výjimkou drobné krádeže nic nestalo, dnes tam běloch může být rád, že ho nezabijí.“
      • tapetuješ proč
        • Protože je v řiti!!!
          • V řiti je jen vaše ruská ekonomika Ivane,.
            A tím že za vteřinu naklikáš 8 bodů to nezměníš. *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit