Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go
    Podíl přistěhovalců je samozřejmě mnohem vyšší v U.S.A.
    Domorodí Indiáni tvoří bezvýznamnou menšinu.
    • indiáni by měli vyhnat všechny vandráky a přistěhovalce a vzít si svou zemi zpátky....
  • neziskové organizace dnes podaly návrh aby se změkčilo azylové řízení a podmínky pro přijímání těch, kteří se tady chtějí vetnout nebyly tak přísné.Takže v překladu. Aby bezmozci mohli v těchto neziskových smečkách nadále pracovat bylť za minimální mzdu, chtějí tady nabalit další cizácké parazity na systému.Parazity kteří nebudou pracovat protože to u nich není zvykem.Parazity kteří se tady zabydlí a hned jak se otrkají budou šmelit vekslovat a tahat tady svoje příbuzné.Viz Václavák nebo okolí Praha hl.nádraží.A nezbyte běžnému daňovému poplatníkovi než se bránit po svém.Tj dávát přivandrovalci vždy a všude najevo , že tady není vítán tady nemá co pohledávat.
  • Já si pamatuju na fotbalovej zápas Německo Turecko. Německo zvítězilo
    a redaktor řekl že v některých Německých čtvrtích se neoslavuje aby se Turek nenaštval.

    Mě to teda normální nepřipadá aby si domácí občan nemohl zařvat jméno své Krajiny.
    Pokud to přivandrovalcům vadí tak ať jdou. nikdo je nenutil sem chodit.
  • znamená to tedy, že Němci než by investovali do vlastních vysokoškoláků raději vykrádají ty hotové z jiných zemí? proč mne to nepřekvapuje?
  • Nesrovnávejme prosím možnosti Německa, které je co se týče ekonomiky a vymahatelnosti platných zákonů zcela jinde než pseudohumanistický Čechostán, nejen co se přistěhovalců týče...
  • Pokud nechceme zažít budoucnost plnou násilí a bojů o vlastní život a životy svých milovaných a blízkých, musíme tvrdě odmítnout přijímat jakékoli nám kulturně cizí imigranty, odejít z Evropské unie a z NATO, znovu začít armádou nekompromisně střežit své hranice a pouštět cizince do země pouze přes hlídané hraniční přechody!Věřte, že i jiné země, včetně bohatého Německa brzy přijdou na to, že pokud zůstanou pod taktovkou Washingtonu, nechají se hnát v rozporu se zdravým rozumem, škodíce své vlastní ekonomice proti Rusku a nezačnou hájit své národní zájmy, stanou se nakonec cizinci a pouhými otroky ve svých vlastních zemích!Proto se musíme pokusit v České republice a nejlépe v celé Evropě dostat k moci vlastenecké euroskeptické strany, které vrátí zemím našeho kontinentu nezávislost, hrdost, pořádek a řád!
    • Jsem pro. Morava se musí konečně vymanit z diktatury cizího okupačního Česka. NIC NEŽ NÁROD. Odmítnout všechny cizáky a přivandrovalce pokud chceme přežít. Praha stejně skáče jak jí dříve Vídeň, pak Berlín, potažmo nově Washington, píská. Tak to vždycky s Čechy bylo. Musíme hájit své národní zájmy.
  • Dokument Islámského státu (IS, ISIL, ISIS) nalezen v Pákistánu odhaluje plány teroristické skupiny Takfiri ke „konci světa“, tím, že sjednotí afghánské a pákistánské teroristy a vyvolá válku v Indii, stojí ve zprávě.32-stránkový dokument v jazyce Urdu byl přeložen harvardským výzkumníkem a tlumočníkem Mustafou Samdanim, a přezkoumán třemi americkými funkcionáři tajných služeb.Dokument také vyzývá Al-Káidu, aby se její bojovníci připojili k IS ve snaze páchat násilí po celém světě.„Přijměte skutečnost, že tento Chalífát přežije a bude prosperovat, dokud se nezmocní celého světa a nesetne hlavu poslední osobě, která odporuje ideologii Takfiri,“ stojí v dokumentu. „Je to hořká pravda, tak ji přijměte.“Zpráva citovala dokument, jako odkaz na přípravu k útoku na Indii, který by vyprovokoval „finální bitvu“ se Spojenými státy a jejich spojenci.Islámský stát již v Sýrii popravil nejméně 3065 lidí, 170 z nich byli ženy a děti od doby kdy před 13 měsíci zahájil svou násilnou kampaň, uvádí zpráva tzv. Syrské observatoře pro lidská práva (Syrian Observatory of Human Rights).
  • prý naverboval k dálniční policii už celou svou tureckou rodinu.
  • A to je snad dobře? To nás touhle mediální masáží chcete připravit na to samé? Jak se s tím Němci vypořádávají, to nenapíšete, že? Jak se německá města pomalu pomuslimšťují také ne. Evropa je v krizi, přez děravé hranice sem proudí invazní jednotky z Afriky a bruselští zrádci strkají hlavu do písku a jen se bojí, aby je jakési fanatické neziskovky neneřkly nedejbože z xenofobie a rasizmu. Evropany nechávají svému osudu. EU se ukázala jako naprosto neschopná organizace a nebýt pár politiků jako je např. Orbán nebo Zeman, tak už jsme dávno ve srač..ch.
  • Bubáci v burkách si tam dělají co chtějí.Prostředek léta a bubáci si udělají noc s petardami.Podplacená městská policie jen přihlíží.Kdykoli se dá prohlédnou na netu.Jiní bubáci tam napadají naše lidi co se procházejí ve svém parku.Banda tam navíc dělá neskutečný nepořádek.Nejsou ze svojí zdivočelé domoviny na něco jak úklid zvyklí.Není se tak třeba divit že lidi se postavili proti bubákům i radnici.Jaké je to volené zastupitelstvo když se staví vysloveně proti voličům?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit