Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obrezany demon " topek" ze srackovitym mozeckem pise koseracke kokotiny ktere mu naseptava Belzebub.
    Zalez s v i ne a neplet se do diskuze obcanu jineho naroda, radeji si hraj s tvym obrezanym ohonem. Jsi obycejny turko - mongolsky podvratak geneticky na urovni paviana
  • Pepin i tady s tim Buranem.Klasicka ukazka hlupaku okresniho formatu.Socky se nehnou od popelnic a popelnicova strava se jim podepisuje na palici.To uz je klasika.Hole p r d e l e maji vzdy hubu plnou blbych reci.
  • Zide byli swi-ne, zlocinci, lhari a vrazi v prubehu cele historie lidstva.
    Izrael je banditsky stat a zidi nemaji zadne pravo tam byt, zeme patri palestincum !
  • Jou to nasi....taky vyuzijou kazdou chilku na sber....
  • Židonacistická svinně Netanjahu by měl být obžalován ze všech zločinů , páchany nacistickou židozvěří na Palestincích !
  • Palestinci se nehodi na nic...jen vypumpovat z nich krev.....
  • Vážení přátelé, "Palestinci" jsou v podstatě lokální a etničtí Arabové, indoktrinovaní militantním islámem, kteří chtěji spolu s dalšími státy, kde vládne islámské právo právo šaríja, nahnat všechny Izraelce z jejich prastaré domoviny do moře. Počínají si krajně neupřímně a lstivě, daří se jim pomocí nepravdivé propagandy oklamat světovou veřejnost a udělat ze svého etnika i z tzv. "Palestiny" ubohý "palestinský" národ, který je okupován ve své zemi.
    Z historie přece víme, že "Palestina" i současní tzv. "Palestinci" je umělá země i umělý národ. Po porážce a vyhnání Židů r.70 n.l. ze země zaslíběné, Židé, kteří přežili válečné běsnění a nebyli prodáni do otroctví, odešli do vyhnanství, čímž byla zcela redukována židovská populace ve Svaté zemi. I po skončení války vytrval pozdější císař Hadrianus v perzekvování Židů, neboť se pokusil úplně vykořenit judaismus, v němž spatřoval hlavní příčinu opakujících se vzpour. Židům tudíž pod hrozbou smrti zakázal vstup do Jeruzaléma, odepřel jim vyučovat Tóru a používat židovský kalendář a také nechal popravit židovské mudrce. Na Chrámové hoře bylo provedeno obřadné spálení posvátných židovských svitků, zatímco na místě, na němž stával Chrám, byly vystaveny dvě sochy zpodobňující Jova a Hadriana. Ve snaze vymazat cokoli, co by připomínalo Židy, Hadrianus odstranil dosavadní název provincie, jíž podle filištínských nepřátel Židů přejmenoval na Sýrii Palestinu (Syria Palaestina). http://cs.wikipedia.org/wiki/Hadrianus
    To vše tzv. "Palestinci zamlčují, dokonce tvrdí, že Židé nikdy v jejich "Palestině" nežili a království Izrael za vlády krále Davida, Šalomouna a dalších prý tam nikdy neexistovalo.
    Jejich tvrzení jsou velmi sofistikovanou lží, kterou vyčtete i z tohoto skvělého článku Theodora Marjanoviče:
    http://zpravy.idnes.cz/konflikt-v-gaze-0gw-/zahranicni.aspx?c=A140723_2084334_zahranicni_itu
    Přeji Vám dobrý čas a jasnou mysl v rozsuzováním mezi lží a pravdou.
  • Usrael nemám rád!!
    • To jsi toho ze sebe vymacnul.A na velkou uz chodis?A splachujes to nebo to papas?Vypada to ze to druhe.
    • Já cikány !
  • Jen jestli hadráci příměří nevyužívají spíš k dovozu zbraní apod., aspoň v minulosti tomu tak bylo.
    Mimochodem, co je patvar "humanitární příměří"? To je něco z chrchlovy literární pozůstalosti?
    • No Žanek Khonů už zase přijel soukmenovcům dávat rady... to zase bude .. ach jo...
  • Tenhle klid zbraní, to je to, oč Izraeli jde. Jenomže Hamás chce zbraně, boj, teatrální gesta, co jak nejvíc krve proto - a smrt.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit