Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivislo
    Převzato z dostupných infomací na netu: „Pirátské strany v jednotlivých zemích, včetně těch Českých, zastřešuje a koordinuje Internacionála pirátských stran (PPI), která vznikla v dubnu 2010 v Bruselu. Jedná se o levičáckou Nadnárodní organizaci podobnou Socialistické / Komunistické internacionále. Prezidentem Pirátské internacionály je Muslim Guillaume Saouli. Vice - prezidentkou je Bailey Lamonová – levičácká aktivistka, která se hlásí k Anarchismu, Antifašismu a Socialismu. Existuje i společná Evropská Pirátská strana, která sdružuje Piráty z jednotlivých zemích a koordinuje jejich aktivity. Čeští Piráti mají v té ;to straně také své zástupce. Už ze své podstaty jsou Piráti další PÁTOU KOLONOU v naší zemi – dirigovaní a koordinovaní Nadnárodními Neomarxistickými strukturami. Vítači, Islamofily a Multi-Kulti fanatiky se to v Pirátské straně jen hemží. Samozřejmě to před volbami nedávají příliš hlasitě najevo, aby neodradili voliče. Piráti se účastnili řady pro - Islámských a vítacích demonstrací. Například po boku Zelených na Olomoucké demonstraci proti odpůrcům Islamizace, Piráti uspořádali před volbami sérii koncertů a předvolebních mítinků, na kterých vystupují ty samé tváře, které byly v čele demonstrací VÍTÁME UPRCHLÍKY. Feť&aac ute;ck&y acute; hudebník Jiří „Messenjah“ vystupoval na vítací demonstraci. Jan Vrobel byl jedním z lídrů pro - Imigračních demonstrací. Oba teď pracují pro Piráty. ZAČNOU KRUTÉ ČASY PRO ČR S ANARCHISTY A VÍTAČI NAŠICH ISLAMISTICKÝCH VRAHŮ.
    http://wiki.pp-international.net/Main_Pag
  • Piráti dostali vši a roupy.
  • česko ,ono spíš funguje dobře,myslím . píšete - Stát má (prozatímní) vládu v demisi, téměř desetina Čechů je v exekuci, cifršpioni kdekoho beztrestně šikanují, berňák v každém vidí sprostého podezřelého a politici navzdory stárnoucí populaci ujišťují, že na důchody bude a nic nedělají pro to, aby na ně opravdu bylo.
    Já nevím,jsem prostý živnostník,ale nejednají se mnou ,jak se sprostým podezřelím ,naopak zavolají a věci řeší.
    jen je kolem mnoho kritiků a jen kecají,to je hrozně jednoduchý,všechno napadnout a negovat.
  • Kde byly strachy z refernd v době, kdy se referendovalo o vstupu do EU?

    Kolik z vás si myslí, že kdyby tenkrát referendum rozhodlo o nevstoupení, tak bychom dodnes nebyli členy? *1*
  • Navrhuji stejně podmínky o vyvolání czexitu jako za stejných podmínek vstupu do EU.
    Pokud budete přijímat ekonomické uprchlíky,tak jsem pro vystoupení. Nazdar.
  • jsou naprosto mimo. Do sněmovny přišel pouliční balast který neví co chce. Chovají se místy jak ti hlupáci co lozí v Praze po střechách. A chtěli by bydlet zadarmo. Tady tahle partička s nikým nejedná. Nějaké koaliční spolupráce se štítí. Musí si rychle užívat poslancování.Příště zaručeně takové neřízené střely nikdo volit nebude. Právem se jich budou lidi doslova štítit.Jejich předchůdci nějaké Věci veřejné vyfičeli záhy odevšad.Poděkovat mohou extra hlupákům ve svých řadách. D.Feri, odredovaný předseda ....Komedianti. Kdeže poslanci.
  • Primáti jděte zpět do džungle.Strana chaosu,nesouhlasu s SPD,chce odvolávat prezidenta v referendu? To přeci nedává smysl.....ale co v této době kdy se svět obrací v kravské vemeno,dává smysl. *10*
  • Jardu nám KL á TI T nikdo nebude! )))
  • Jardovi prý nevydržela helma z Lidlu. )))
  • Někdy si kladu otázku jestli je v USA nějaký politik z normálním myšlením.Nejsem komunista,ani rusofil, jen člověk co uvažuje selským rozumem!
    • Ono to chce navštívit USA i Rusko, seznámit se trochu s reáliemi a s historií. Pak si člověk udělá vlastní názor a přestane hlásat nesmysly. Ovšem pokud někomu ruská ambasáda platí za šíření proruských a protiamerických nesmyslů...
      • Jako ten začátek vašeho příspěvku dobrý ! Ale je to o tom, že USA che ovládat svět .Nevím ale jen tak jestli jste zaregistroval, ž Arrmenie /bývalý území SSSR/ zakoupila od Ruska asi za miliardu raketový systém .Přitom miliarda je v této branži naprostý minimum no a USA se ozvaly ,že Rusko ohrožuje jejich zájmy na Kavkaze ?!?! Má to logiku , když USA jsou na opačné straně zeměkoule ?????? Jestli mi odpovíte ,že USA má právo na Kavkaz tak nemá cenu se o tom bavit !!!!!!
        • Nevím, v čem vidí USA v daném případě ohrožení svých zájmů. Na to by bylo třeba zeptat se představitelů USA. Otázkou samozřejmě zůstává, jestli takové "hračky" patří do rukou takových zemí jako je Arménie.
          A jestli chce USA ovládat svět, to nevím.
          Američani mají takovou mentalitu: já jsem větší, silnější, vyspělejší a proto ti pomohu dostat se na mou úroveň a pak ať se ve svobodné soutěži ukáže kdo z nás je lepší.
          Rusové mají naopak mentalitu: já jsem větší, silnější, ty jsi slabší a proto se mi podřídíš a budeš mě poslouchat. A když se nebudeš řídit mými rozkazy, tak tě přinutím k poslušnosti silou.
          Poznal jsem obě země a mentalitu obyvatel, tak vím co říkám. Tím ovšem vůbec nepopírám, že jsem se v SSSR setkal s mnoha slušnými, přátelskými a srdečnými lidmi ochotnými k nezištně pomoci. V USA jsou jistě také lumpové, ale já jsem se s nimi nesetkal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit