Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Si nedovedete nikdo představit jaká je toto partička.Vyvezou vás do řecka s příslibem legitimního zájezdu.Ano a delégáta neznáte neviděli jste.S nimi cestovat je jako když si to všechno nakoulíte jednotlivě.A reklamace zde?Neochota doslova výsměch z jejich strany.Vyhrává každý kdo je zdaleka obejde.Vědím moc dobře proč mají nejnižší ceny.
  • 0,8 procenta lidi si stezuje a oni z toho delaj tragedii mamlasove to spis dobrych 20% nad opravnenymi nedostatky mavlo rukou a poho pohe necele 1% neco reklamovalo to je dost malo na neverim ze zajezdy jsou 100%!!!!
  • Důchodce - s tím kožichem to byla nadsázka, ale znám lidi, kteří takto praktikují oblečení ročního období. Dost cestuju,tak vím, jak se někteří češi chovají.Jídlo si cpou do tašek,přitom jsou celý den stoly plné,nejezdí na výlety a osočují delegáty,jsou bordeláři na plážích.Takže já nepíšu o VŠECH,ALE NĚKTERÝCH. a to ůplně v takovém zájezdu stačí.Nikdy se mi nestalo, že by se v hotelu nesnažili odstranit závadu. Asi to bude tím, že si vybírám cestovku a bedlivě čtu recenze a pravdivě také recenze píšu.
  • Proc by nemeli reklamovat zavazne nedostatky?Tim nemyslim teplotu a cistotu morske vody,to
    hotelieri nemohou ovlivnit-ovsem netekouci voda v koupelne,rozbite WC bryle,kapajici syfon a neuklizeny pokoj jeste odpoledne,chybejici rucniky-to je duvod ,proc si stezovat.Vzdyt dovolenkari zaplatili dopredu,tak na to maji narok.Co se tyce Jidla,prijde na to ,kde travi dovolenou,menu a bife se muze lisit,nemohu cekat v 2-3* hotelu,to co nabizi 4*.
  • Nejlépe, když nikam nepojedou.Nikde nebudou cedule Češi kradou nebo Prosíme Čechyn ekraďte. Stalo se v Itálii a Rakousku. Vždy jsem odešla se studem a raději nic nekoupila.Ale toť přeci naše povaha. Koupím si kožich za 100 tisíc a po sezoně ho vrátím, jelikož mně málo hřál. Říkám, zparchantělý národ.
    • ANNA;mas predpotopni nazor-lide ,kteri kradou v cizine,maji dlouhe prsty i doma.Kdyz uz se zminujes o kozichu ,vzpominam si jednu Exprvni damu,ta sice kozich ,koupeny v Rakousku
      zaplatila,oblekla si ho ,no a na hranicich zapomela platit CLO.Uhodnes o koho jedna?Svym zpusobem tez okradla republiku.Vsichni Cesi nejsou ZLODEJI.
  • Tak ať nejí, nespí a nekoupou se *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit