Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Titulek článku naprosto přesně potvrzuje chování Merkelové a dalších bruselských byrokratů, kteří nezvratně ví, že je vše jak má být. Jenom zbytek občanů Evropy musí být blbci, když o tom pochybuji.
  • Ale tak to přece není!
    Přece spousta lidí si nevěří a nikdo to na nich nepozná , protože do toho jdou i přes ty pochybnosti a dají to. To bych ráno ani nevstala s postele.
  • Tak tuhle otázku jsem přestal řešit. Prostě dělám a funguje to, když to zaskřípe, zjistím příčinu, odstraním ji a funguje to dál. O víc se nestarám, to bych brzo v tom fofru skončil u psychiatra a takový luxus si na rozdíl od rozežraných mamrdóólů a západoevropských slimáckých vypatlanců nemůžu dovolit, jelikož jsem ta podřadná slovanská pakáž. *7*
    P.S. Podstatou těchto pochybností je strach. Je důležité mít pro strach uděláno, v tom je celej kumšt.
  • Já osobně s tímto nadpisem nemohu souhlasit. Věří si jenom nechopní? Pokud by si člověk nemohl věřit, tak by snad nemohl ani žít. Člověk musí šponovat své schopnosti do takové míry až budou k prasknutí. Nevěřit si znamená na všechno se vykašlat a říci si jsem neschopný toto nezvládnut, tak to dělat nebudu. Neveřím si, že si najdu nějakou ženu, tak raději nebudu vyhledávat dámskou společnost? Neveřím, že bych mohl být dobrým otcem, tak raději nebudu mít děti a fertik. Pokud si budu říkat budu dobrým otcem, tak jsem neschopný protože si budu věřit? Podobných příkladů by mohlo být nekonečné množství. Jen tak dál, někdo napsal tento článek a protože si věřil, že ho napíše, tak je naptosto neschopný, to je pěkný blábol.
    • Titulek byl myšlen zřejmě tak, že měl připomenout věhlasného řeckého filozofa, který kdysi prohlásil, že "Vím, že nic nevím", což je pravda, protože nikdo neví všechno. A kdo si myslí, že ví všechno, je blb.
      • Ten, který řekl před více než 2 000 lety, že Vím, že nic nevím, dneska to není pravda. Myslím si, že dneska děti vědí více než Řecký filosof před narozením krista. Samozřejmě, ten kdo říká, že ví všechno nemusí být blb. Může to být člověk osvícený. Rozhodně bych někho nenazýval blbem. Pokud někoho nazvu třeba hlupákem, nakonec sám zůstanu tím hlupákem protože jsem se jím chtěl stát.
  • Já si věřím. A věřím i Zemanovi!
    • Najdi si svůj nick, smrade. *3*
    • Bravo pánové. Mám rád lidi co jsou sami sebou a nepodléhají tomu co jim kdo do hlavy vysype, média především. Proč bychom měli věřit všemu, když jsme svobodní lidé? *2*
  • Tak to je tedy bomba,- ale konečně pozitivní. Co tedy my nabubřelí Češi, kteří věříme jen sobě? Konečně je to tu černé na bílém: svou neschopnost téměř ve všem jsme už mnohokrát ukázali celému světu. jen tak dál !!!
    • Lidé jsou si navzájem zrcadly. Tak milý Jane když to tak máš je to jen tvůj problém. Zkus za svoje malé a neblahé mínění o sobě za které se jen schováváš neaplikovat na všechny Čechy. To dá fušku změnit své myšlení a pustit z hlavy se toho co ti tam kdo kde kdysi nakukal. Ale to za tebe nikdo neudělá, to musíš udělat jen ty sám za sebe. Zkus to"my" změnit v "já-Jan"Tak jako každý jiný...Rozumíme si? *3* *14* Když se díváš třeba na ty americké filmy je tam častá věta-OK ty to dokážeš, věříme ti. *1* *1* *1* Zamysli se nad tím kde se vzal v tobě ten názor a kdo ti to tak nakukal. Rodiče, škola,... kteří chytráci lidé se kterými se pohodlně ztotožňuješ- prostě"tvá" skupina my...
      • Vůbec nikdo mi nic nenakukal, jenom pozoruji svět kolem sebe. Toto není názor. My Češi mluvíme jen o názorech, ale souhlas se skutečností se nazývá pravdou. Nemám žádnou svou "skupinu". Tvá reakce jen potvrzuje to, co jsem napsal. kdopak dneska v hojném počtu plní ambulance psychiatrů, psychologů a dalších? Kdo dnes vyhkledává kartářky a numerology? Já vím, o čem mluvím a píšu, ale nevím, zda víš o čem mluvíš a píšeš ty.
        Nejlépe to vyjádřil jeden zahraniční student, kterého se ptali, jak to v tom Česku vypadá. Odpověď: krajina je pěkná, ale lidé superpodivní... Stačí se na něco zeptat a odpověď?- V televizi jsem slyšel, v novinách psali,- ale to mě nezajímá. Ty o tom nevíš nic? Ty jen papouškuješ, co je v novinách? Jak nám recidivuje absolutní nedostatek rozumových schopností! A tohle není jen moje poznání. Je třeba trochu povylézt z těc h nekonečných prázdných seriálů a dívat se, o čem tento svět je!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit