Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prave jsem si cetla cerstve clanky z holandskeho casopisu Elsevier a seriozni autori obdivne hodnoti to, jak zeme V 4 (ke kterym se pridala i chorvatska hlava statu Kolinda Grabar-Kitarivic na rozdil od socialistickeho premiera Zorana Milanovice) se snazi dodrzovat jak evropske tak narodni zakony! Aby tyto zeme chranily evropske hodnoty i pro dalsi pokoleni. Takze to nyni skutecne vypada tak, ze zeme zapadni Evropy zavidi zemim stredni Evropy jejich normalnimu rozumu neodporujici imigracni postoje. V komentarich je mj. citovan i Winston Churchill, ktery rekl: Budouci fasiste budou nazyvat sve oponenty fasisty (dnes by dodal: xenofoby, rasisty, nacisty atd.).
    Takze ti, kteri u nas tvrdi, ze kdo je proti imigraci, je spatny, vlastne podporuje novodobou cenzorku a fasistku (podle Churchilla) Merkelovou a je sam fasista...
  • Moc pěkný článek je na pravyprostor.cz Nechce se věřit jak 20 přivandrovalců drží na návsi v malém korutanském městečku hladovku.S tabulemi na krku.Mají požadavek 2000 Eur na měsíc kapesného a cestovní pas! Jinak zemřou! Ne toto není žert! Jsou tam i fotky.Na podporu chtěli uspořádat i tiskovou konferenci.Takže taková líná mazaná a protřelá verbež se nám tady hrne?Toto jsou ti co je vyhnala válka?Za takové tady bojuje Kocáb , Ruml, Diensbier? Oni budou koledovat a koledovat.Až lidem dojde trpělivost.Ale to bude moc málo policistů i vojáků.Moc málo.
  • Policajti mohou nosit vousy?

    Při akci s použitím slzáku by mu maska byla plat prtná, plakal by jako v krematoriu.
  • Tahle demonstrace ubohosti české vládnoucí, protievropské a pro-putinovské kliky je hrubým útokem na svobodu a demokracii. Střeží stejně i Slovenskou hranici ? Chovanec by měl okamžitě odstoupit, ví se už 10 let, že imigranti přijdou, neudělalo se vůbec nic a teď najednou bolševici zavětřili příležitost, jak zavřít hranice se Západem a oddělit ČR od EU. Vždy to začíná stejně, ploty, mlácením a zavíráním "křiklounů" házejících na papaláše vajíčka a končí gulagy, "mizením" nepohodlných občanů a rozmístěním státních bachařů čili tzv. pohraničníků beztrestně vraždících lidi na hranicích.
  • ČR holt musí ukázat, že ještě má daleko být vyspělou zemí.
  • Si musí být vědoma že tady jí pšenka nikdy nepokvete.Je moc pěkné že když zobrazují na svých vtíracích mapách ČR je tam namalována velká oklika.Oni moc dobře vědí že tady máme zavedený folklor: plastový náramek, kovová želízka a zotavovna U drátů.A toto je třeba jim neustále připomínat.Tady nejste vítáni.Tady o vás nikdo nestojí a nikdo vás tady nebude živit.Vzhledem k tomu že jste rozhádali celou Unii čekají vás těžké chvilky.Do konce vašeho zpackaného pobytu v EU.
    • Když nám tu nevadí 200 000 mnohem horších, ze zemí bývalého SSSR, a to jsou mezi nimi ve velkém počtu agenti KGB a vycvičení armádní zabijáci, kteří dokážou zpacifikovat tu naši zmatenou nepřipravenou "armádu" za pár hodin, tak jen id.ot může napsat něco o islámských hadrácích.
  • Zbytečná šaškárna, až budeme prchat před Putinem a jeho armádou budeme rádi, když se k nám ostatní nebudou chovat tak hnusně jako my dnes k uprchlíkům. Místo, abychom vyhostili pedofilní vrahy, zloděje a zločince, kteří k nám imigrovali ze Slovenska a SSSR, šaškují naši Ponocní se samopaly na hranicích ve snaze chytit alespoň jednoho bezbranného uprchlíka, který by byl tak tupý, že by vlezl do rodící se neo-totality, nesnášenlivými fašo-bolševiky a estébáky prolezlé ČR. Ztrapňujeme se před celým světem, když buzerujeme každého, kdo nemá stejnou nafouklou držku, jako chovanec prognostického ústavu.
  • Policejní hledali v autech jedoucích z Rakouska běžence

    10. 10. 2015 18:40 – Aktuality autor: roj
    ------------------------------------------------------------------------------------
    Policejní hledali
    hledali
    ilegální běhaly.

    Cte v redakci nekdo alespon NADPISY clanku???
    • Je to holt někdy bída. Také perly od různých diskutérů. Mnozí studovali ČJ asi v Plzni!
      Shoda podmětu s přísudkem, to se už asi "nenosí" podobně jako vyjmenovaná slova...
    • Také jsem si toho všiml. Ale ten na obrázku mi moc nepřipadá jako policejní, spíš jako vojenský. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit