Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechapu ,za co kritizuje policajti .Oni jen zlikvidovali nebezpecneho cloveka,ktery zranil dva
    kolegy,ovsem mezi dalsimi mohli byt i civiliste.Kdyby takovou pravomoc meli nasi policajti,v hodne pripadech by predesli k velkym nestestim.Zapomeli jste,ze mnohdy maji svazane ruce
    a Barbora mohla beztrestne zranit VYJEDNAVACE?Jak mate kratkou pamet!!!
  • Kluci policajtský dobře jste udělali.U nás takoví šmejdi požívají ochranu.Když chce člověk něco takto zařidit aby si najal rusáka.Tady ten šmejd dostal lekci.Jeho sejmutí bylo i nesmírně pedagogické.
  • Dobre je tam rezou, fsak maji to co si zasIouzi
  • kdo chce zabíjet zbraň si vždy najde,kdyby to měla být dřevěná deska z plotu.Proto všechny vlády co brání občanům bezproblémů vlastnit zbraně a střelné zbraně jasně ukazuje jak má naděláno v gatích !!!!! Vrah si zbraň sežene a starší lidé,invalidé,obyvatelé samot si nesmí zbraň pořídit.
    Takže pro ideál víry použil sekeru,divím se,že neměl na sobě aspoň granát.Asi to byl musulman začátečník.
  • Ami sklízí co si zaseli...
  • A bude hůř... *6*
  • Neustále divíme (lidstvo), kde se bere v lidech násilí, ale zapomínáme, že "násilí plodí násilí."
  • Není to sice k úplně k článku, ale je to pro Čechy milé

    Krtečka budou natáčet Číňané - těší se velké oblibě u dětiček a kontrakt bude za stamiliony korun. To by v USSá nebylo možné, protože tam se i v dětských pořadech vyskytuje násilí ve velkém , proto je nějaký český krteček nezajímá a o tom to je, pak i ta politika vážení. Od toho se pak vše odvíjí.
  • Napadl je sekyrou a zabili ho? To je zajímavé, to když na euromajdanu v Kyjevě napadali policisty zápalnými lahvemi, řetězi , noži a dalšími zbraněmi, tak nesoudruzi z USSá Fashingtonu říkali, že Janukovyč nesmí zasáhnout, to by bylo proti lidským právům, demokracii, svobodě , museli pěkně v rukavičkách až pak pod kamerovým systémem v Kyjevě uřízli majdanisté policistovi i hlavu jako islamáci a USSá řekly, že to bylo OK. Tak to mi tedy hlava nebere. Něco shnilého je ve státě USSá a soustátí EU. Navíc ISIS, ISIL , Al-Kajda i UCK jsou přece kámoši USSá, Mc. Cain je s nimi vyfocený v přátelském a nesoudružském - teroristickém ovzduší. V čem byl pro Boha problém?
    • KIMCID
      politicky nekorektní *1* *1*
  • čemu se divíte, třeba chlapec byl jen pozorným žákem" estabilišmentu" usa a jakékoli rozpory řešil agresí a silou......
    • Přesně tak, vždyť nesoudruh jestřáb Mc. Cain z Kongresu ve Fashingtonu v létě řval jak tygr - zabijte Putina a tento muž made in USSá v USSá šel zabít policisty, protože tou sekyrou evidentně na Putina nemohl dosáhnout, tak vzal to co bylo po ruce.

      Já se opravdu divím, že se Amíci diví, co zaseli nyní budou sklízet jako GMO potraviny a ještě napuštěné všemi možnými druhy pesticidů a herbicidů naložené v methyl-ethyl, prý se to potom lépe tráví. Přeju dobrou chuť.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit