Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snad toho holka až zas tak moc nepokazila. Horší je to s našimi zákonodárci, kteří by měli mít podstatně větší smysl pro odpovědnost a přesto se zpijou jak carský důstojník. Že mám pravdu, pane Kalousku?
  • Nějaká dobrá duše to naprášila. V dobách, před posledním revolučním zázrakem, pracovní kolektiv, takto postiženou osobu někam na chvíli uklidil, zpravidla do skladu a vše proběhlo bez účasti medií.
  • Že nikoho nezajímá, proč se ta holka (teda pardon, ta paní nebo slečna) namazala? Asi měla nějaké problémy, přece normální člověk nebude jen tak pro nic za nic lejt v práci? Bolely ji zuby? Vyhodil ji manžel z bytu? To by se asi mělo zohlednit...
    • Osobní problémy, pokud kvůli nim pila, ji neomlouvají. V práci má být naprosto střízlivá...
    • To je sice pravda, ale pokud nedokázala sama své problémy překonat, měla je řešit s lékařem konajícím službu a v krajním případě i požádat o uvolnění ze služby. To co udělala je nezodpovědnost.
  • Byla to Ina Jáchymová, dal jsem ji kopačky. Už je to stará hajtra. *11*
  • Nechápu, proč třeba 17 leté děti policajtům foukají do testeru na chlast. Nikde není napsáno, že to musí. To samé ta sestřička. Měli jí poslat domů. Neměla foukat a sebrat se a odejít. Pokud nejsem za volantem, tak ať si trhnou.
    • Libore, mohl bys tuto sestru potřebovat ty, či spíše tvoje partnerka. A po operaci, záchvatu či dopravní nehodě by tato nasoska mohla být přítomna ošetřování. To bys jinak zpíval než teď kvákáš.
    • Libor-nnn-tecka;tahle mazavka sestra by ti mela nekolikrat zkusebne nabrat krev ,nevim ,kdo by zkolaboval driv, jeste lepe -mela by asistovat pri tve operaci.Zcela ucite by ti pichla smrtici jed a ty bys ji pochvalil ,ze?
  • Proč ji šikanujou, nic neudělala!
    • Až by něco udělala nebo zapříčinila, bylo by pozdě. Žádný člověk by v zaměstnání - ve službě neměl být pod vlivem jakéhokoliv svinstva. Tady, nnn, nejde o šikanu, ale o docela normální postoj ke svým povinnostem. Pravda, mohl ji poslat domů lékař či primář. Možná se toto nestalo poprvé. Neumím si představit, že bych, byť s jedním deci vína v sobě, předstoupila před školáky. Závěr : Dobře, že ji vyhodili. Měla letět na hodinu.
  • Ty jsi hrozný blb to nejde ani komentovat a hledala bych lupou jestli ti dnes někdo něco dá natož drahou láhev,ale o to nejde jenom nezapřeš jaký jsi primitiv
    • v čem vidíš primitivismus. Takové zabedněnce jako ty nepřesvědčí ani kauzy typu Ráth, Rittig, Janoušek a statisíce dalších. To si jako myslíš, že to je smyšlené a naše společnost je úplatkůprostá. Obdivuji tvůj optimismus. On tě ale přejde, až ti podobná ožralá sestřička provede nějaký kanadský žertík a třeba ti odebere krev již použitou jehlou a shodou okolností to bude po nějakém žloutenkáři, to se pak budeš divit svému primitivismu. Podle tebe ani nejezdí opilci za volantem a ti policajti s tím foukáním působí jako primitivové na cestách. Škoda komentovat takové výblitky chorého pravičáckého mozku. Podle morálky bych tě zařadil k voličům ODS, ČSSD, TOP-09 anebo přímo k obdivovatelům toho jediného morálního velikána co si vzal Veš z Krnova.
  • My to z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy plné smradlavých ropných lagun vidíme asi tak, že kdyby udělali dechovou zkoušku ve kterékoliv okresní nemocnici, tak kromě mrtvých (které zapoměli ještě odvézt na pitevnu nebo do márnice a doposud leží na pokojích pacientů a čekají až si toho někdo vůbec všimne), nafouká skoro každý zaměstnanec. Pokud ne, tak nechápu co by lékaři asi tak dělali s těmi stovkami flašek, co jim lidé nosí aby je vůbec vyšetřili...
    • Text Vašeho příspěvku *1* to je možná pravda ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit