Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co je to za šaška? *15*
  • tento kousek!Nikdo by to tem reckym vyzirkam nerekl lepe.Konecne nekdo kdo nazval verejne veci pravymi jmeny.Banda na ostrovech proste pracovat nebude.To jsou tanecky chlastani pichani stavkovani.Jo to jim jde.Meli zustat mimo unii.Ne se tady rvat do spolku a pak jen parazitovat nadelovat si krasne duchody a statni platy.A ted jen skucet a spilat nepriteli.To my v Praze zadneho takoveho ostreho tvrdeho frajera nemame.
    • No, ale koukám, že tam ale měl narváno, když tak plameně kritizoval toho, kdo situaci s předlužením Řecka vůbec nezavinil. Apropo Řekové se do EU nervali, tam je narvala jejich vláda spolu s bruselskými politiky. Obávám se, že se Řeků nikdo neptal, zda tam chtějí. A stejné to bylo s eurozónou. Takže Řeky neobviňujte, ti toho ovlivní stejně, jako my. Ani platy si nenadělovali sami, ty jim, coby státním zaměstnancům byly stanoveny zákonem. A ten opět odsouhlasili politici. Mimochodem, vy byste , jako státní zaměstnanec, vyšší plat a různé výhody odmítl s tím, že země na to nemá? Byl byste osobně tak uvědomělý?
  • A tito darmožrouti nám chtějí něco přikazovat. Docela by mne zajímalo zda mají IQ alespoň houpacího koně. *16* *1*
  • Jak je z onoho fota vidět, je v tom EP skutečně narváno, poslanci makají, až se z nich kouří. Ten křikloun si zřejmě povídal sám pro sebe.
  • Lžou jak když tiskne. Kdyby chtěli opravdu pomoci - tak odloží splátky a budou dbát na vložení peněz do infrastriktury, aby se mohliřwkové víc rozjet a vydělávat peníze na splácení jsou to horší lichváři než které potkáte na ulici. Půjčovat peníze na splácení dluhů a sanaci bank půjčovatele je hnus fialový a ejúnii se vymstí. Jen houšť a víc "emotivních" prohlášení a uvidíme kam tu ejůnii zavedou... blb ci
  • No, spíše než superstar vidím dalšího vyžírku v Europarlamentu a dalšího bruselského politika, který žene Evropu do záhuby.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit