Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dearputin.com *13*
  • Každý stát má právo chránit zdraví svých občanů. Jestli se to polákům nelíbí,tak ať si laskavě zametou před svým prahem. Nepamatuju si,že by si naši výrobci dovolili dávat do potravin technickou sůl,nebo odpad jak to dělaj oni. A nejlepší odpoveď polákům??? Je jednoduchá. Přestaňte kupovat jejich výrobky,pokud se za svoji drzost veřejně neomluví!!!!
  • vážení.problém polských potravin je přece úplně jiný,to co kupujeme v Polsku na trzích nebo v obchodech je v pořádku,ptejme se proč velké výrobny potravin a drogist.zboží podél našich hranic cíleně chrlí výrobky s prokazatelně sníženou kvalitou.Stejné výrobky,ale jiné řady, totiž dodávají i do Německa a my si je tam jezdíme kupovat jako kvalitnější.Já to vozím a tak vím o čem mluvím.Játrová paštika bez jater(separát,tuk,soja) u nás 29 Kč.V Německu stejná výrobna,ale 64 % jater + ost. 1euro. Z Norska Poláci odebírají poškozené ryby z lodí za třetinovou cenu a dělají pro ČR,Slovensko,Bělorusko atd.lahůdky. Speciálně pro náš trh se dělá pravý včelí med s 20% obsahem pravého medu a pod. Mám hrůzu z toho do čeho se přidává moučka z kafilérek v Polsku,zeptejte se dopravců
    • Poláci dodávají k nám jen to, co si objednají zdejší supermarkety, tak aby to stálo k vůli co možná nejvyššímu zisku co nejmíň. Jinak je fakt rozdíl mezi výrobkem koupeným přímo v Polském supermarketu oproti úplně stejnému výrobku koupeném v našem supermarketu. Ten koupený u nás je obvykle hodně ošizen a předražen.
      • Tak supermarkety si objednávají do potravin posypovou sůl?
        • Neprimo ano: stoji mene nez ta jedla, a supermarkety nakupuji za co nejnizsi ceny. /Za co prodavaji je jiz "jejich vec"/. *3*
          • "Trh bez privlastku" po cesku - a la VK. *3* *16*
  • No poláky mi ani nepřipomínejte.Po dlouhe době jsem k nim zajel na nákup a koupil i mražené file.Po rozbalení jsem koukal,celé file bylo z oboustran zamražené půlcentimetrovým kusem ledu.Porozmrazení zůstal tak plátek cca 3mm a původní váha 1kg byla po odmražení 370 gramů.
  • No, do Polska jezdím celkem často a o jejich potravinách se nám tady v Burešistánu může jen zdát. Spíš bych doporučil Polákům, aby víc kontrolovali český "potraviny", jestli tam vůbec nějaký vyvážíme, zatím jsem tam na nic českýho nenarazil / a ani se nedivím :-)/.
    • Když začnete poláky víc sledovat zjistíte ze maji problémy snad se všemi v Evropě oni si mysli ze všude budou poroucet co kdo ma dělat.
    • V Polsku koupené potraviny jsou něco jinýho, než polské s r a č k y dovezené do Čech, paciente...
    • Docela máte trefnou přezdívku a když si pomyslím,že jste si jí vybral sám ! Není co řešit. Nejsem příznivec pana Babiše , ale jsem odpůrce přitroublých anonymů kteří svou malost a neschopnost skrývají za tuto zástěnu a dovolují si urážet lidi kterým nesahají ani po podrážky. A co se týká poláků. Jý je nemusím a to co koupím to si určuji sám. A pokud si někdo mzahrává s důvěrou a oni ji zde v Česku měli tak musí čekat reakci. Obracet povědomí v českum kupci budou získávat zpět horko těžko a dlouho. A ten jejich pláč nad vlastní hloupostí.............. *5* . A vy si kupujte co chcete. tak jako já. No a že by měli poláci něco extra v obchodech ? to se mi tam taky nezdá. To spíš koupím něco "extra" v Německu kam mám podstatně blíž. Ale že bych trpěl nouzí a nedostatkem možností nákupu to co chci ? To teda netrpím. No však také nejsem "pacient" že *4*
  • *1*
    • hihi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit