Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • US Army; kam vtrhla, tam vraždila a pak vzala roha; ve Vietnamu po deseti letech zabíjení proti komunismu zbyl vybombardovaný, ale komunistický celý Vietnam, v Iráku za stejnou dobu pověsili Husajna, aby se dnes báli jeho vojáků až v Norsku, Tálibán v Afghánistánu byl sice údajně poražen, ale dnes už zase zabíjí i české vojáky, v Libyi stačila USA jen ropa, současná občanské válka ji už nezajímá; má přece Rusko, zemi, kterou ještě úplně nevydrancovala a Sibiř je nejbohatší..

    Toto je ta demoracie made in USA - Bilderberg - NWO . Porošenko vor v zakoně jako prezident co rozkradl Ukrajinu a nyní žádá o slyšení a přitom USA a UK připravují válku v Evropě a j-lita z Bruselu k tomu nečinně přihlíží a jsou pro, protože je USA - Bilderberg vydírá a nahrává. a platí, že, pánové. Vaše prachy jsou v tom také, pomohly vytvořit dluh USA a tak nyní splácíte na účet celého světa, protože nedokážete USA řici dost a ne, jedete v tom s nimi. Uplatili vás jako GOrbačova. a spol. .
  • Bohatě by stačilo aby Evropa jako celek řekla USA ne. Američani si netroufnou jít v Evropě do konfliktu proti Evropě. Je třeba zlikvidovat pátou kolonu a snad i vyjít do ulic po celé Evropě.Nevychovával jsem děti, aby se staly žrádlem pro Američany .
  • Sv-ně si myslí,že se jich to nebude dotýkat,ale jsou na omylu.Nechápu,p roč se ještě nezačalo celosvětově proti válce protestovat,tak jako to bylo s Vietnamem,lidi jsou asi slepí a hluší,nebo co,je to škoda a hlavně není moc času.
  • Walzman Porošenko je vzorný otec. Když jeho syn v rámci mobilizace dostal povolávák, tak toho úředníka vyrazil a kluk zůstal doma. To se to do války posílají cizí děti.
  • prasenko seposral
    Ukrajinci vystřelili na Donbas 3 balistické rakety. Do Donbasu ty rakety nedoletěly - prohlášení domobrany. Balistické rakety, které na pokyn Američanu vystřelila ukr. armáda proti svým lidem v Donbasu, byly Ruskou stranou sestřeleny, jako v případě se Syrií. Moskva to vzala, jako útok na ruskou stranu (nakonec ty rakety letěli směrem k Rusku a nikdo nemoh vědět, jaké jsou v ních nálože), byly okamžitě aktivovány vojska jížního vojenského okruhu pro následný vstup na území Ukrajiny.
  • Nesleduji pravidělne události z Kijeva,Ruska a ani z USA. Jsem ale zástancem každého
    člověka,národa na naplnění své ideii o způsobu života ve společnosti bez zásahu jiného
    nebo společnosti tzv.nadřazené rasy(státu). Nechme Ukrajinu jejím občanům, ať si to vy-
    řeší. Když se vyvraždí, tak to bude jenom jejich rozhodnutím a činy, které nemají nic spo-
    lečného s lidskostí. A Vy pisálkové žijete v přesvědčení, že národ, který se vraždí navzájem
    podle rozdílu původu má právo na ohleduplnost a politování_ Vraždit děti svého národa
    to je přeci nejvyšší stupeň genocidy. Ty lidé z Kijeva nemají právo na život za činy, které
    páchají ve svém mamonárském zájmu a potřeby světových agresorů(Rusko,USA a Německa). Lidé zbuďte se i v ČR! Nepodporujte fašismus a nesnášelivost!
  • Pravý sektor chystá žalobu do Haagu na separatisty pro porušení pravidel vedení války: Když příslušníci Pravého sektoru při odvetné palbě domobrany zalehnou do úkrytů, obránci začnou volat do megafonů "Kdo neskáče, je Rusák". Následuje prakticky stoprocentní úhyn příslušníků Pravého sektoru: Skákající celkem snadno postřílí domobrana, a o ty, co odmítnou skákat, se "postarají" vlastní spolubojovníci. *1*
  • I. světová začala atentátem v Sarajevu, III. začne atentátem v Minsku.
  • Fašistickým zmrdům dochází palivo. Chtějí jen získat čas, než přijedou amici.
  • Kyjevská junta nedodržuje obchodní dohody s Běloruskem a Ruskem. Zakazuje o nich dovoz masa , apod. Určitě tím potěší německé , polské a francouské potravináře.
    http://ont.by/news/our_news/00120072

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit