Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím co se to děje s lidma,poslance a senátory zajímá jen plat.Je to špatnej systém.Ti co nejvíce parazitují se mají nejlépe.Je to jako vždy jen o lidech.Stejně to dopadne špatně a vše začne od znovu.Když vidím ze svého okolí jak se lidi přetvařují,pomlouvají a přitom kradou jako straky,tak je mi smutno.Nechci být radikální,ale budu se bránit pokud to bude třeba.Nechci aby to tu dopadlo jako v Jugoslávii,ale vidím okolo sebe lidi,kteři toho budou schopni.Takže pozor VY Mrázkové,možná už jste kvůli těm svým poslaneckým platům na seznamu.
  • Po revoluci bude nejrozumnější všechen poslanecký a senátorský dobytek,co nejkrutěji,odporazit na katovských mučírnách a znárodnit veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
  • Včera se ozvala zase nějaká nátlaková skupina, že padesát "papírků" je málo! Tak, pomalu začínám litovat, že jsem odevzdal ze své sbírky německý funkční samopal MP 40! *3*
  • Naši stařenka, při pohledu do chlívka, řikaly:
    "Dělé co dělé - dokaď je v korytě žrádlo, tu sviňu odtaď nedostaneš!"
  • Místo pětistovky mají dostat zákonodárci přidáno osm tisíc.A důchodci 500kč(zdaněných,policie nove boty a hasiči ani pšouk.
  • To snad i starokomunisti, který rozčilovali "ekonomický jednotky" tím, že jezdili šestsettřináctkách ("13"), byli proti těm bezcharakterním obžerům od Modrý kachničky, relativně slušná a úsporná banda.
  • Je zajímavý, že se fixují na nepodnikatelskou sféru. Tam se dají prachy vytisknout ve sklepě (i na ně). Ničým nekrytý, jenom "státním dluhem" - nás všech. Ostatní "hodnotodárci", narozdíl od "zákonodárců", od kterých nechci být obdarován ničím, musí něco vytvořit, aby to na "rynku" za peníze mohli směnit a mít příjem.
  • Zítra příjdu do práce a asi si taky zvýším plat,bože to je neskutečné,hnus co se v této zemi děje.Koho jsme si zvolili toho máme,brečet nemůžeme.
  • Ještě dlouho bude trvat než dojde ke skutečnému povstání-ke skutečné revoluci a ke skutečnému převratu - !!!!!
    To co nazývají sametovou rev.byl ve skutečnosti podvod vlastizrádců nalezlých do KSČ !!!! a převzetí moci a koryt zbohatlíky !!!
    Kde vzal nebureš takový majetky ?? kde Vašek náčelník utahů,jak mohl čuník ze sociálních dávek naspořit milion ??!!! a tak by se dalo pokračovat !!! V armádě jsou dodnes lampasáci co nás buzerovali v letech 70sátých nebo sedí v úřadech,stejně jako tehdejší policajti !!!! Berou výsluhy,důchody a ještě platy !!!
    Zrovínka tak na OSSSZ o nás rozhodují kreatury 70-76 leté zda máme bo ne nárok na inv.důchod a opět mají nadprůměrné důchody a nadprůměrné olaty !!! A takových vyžírek a zlodějů je po úřadech plno !!!! Za to lidé co dřeli 30 let na nočních ,těm se prodlouží věk do důchodu a důchodcům přidá 30,-Kč !!!!
    JE ŠKODA,ŽE ZDE NENÍ SÍLA,STRANA KTERÁ BY SPOJILA DŮCHODCE,INVALIDY,NEMOCNÉ,PRACUJÍCÍ ŽENY A VZÍT HOLE A VYPRÁSKAT TU BANDU PIJAVIC !!!!Komunisti to vzdali po cca 41 letech A TO NĚCO VYBUDOVALI,těmto již 25 let uplynulo a zničili téměř vše-co bude dalších cca 16 let ???!!!!Co naše děti,vnuci...budou další nevolníci a otroci ??!!!!!!
  • Za podíl na zbídačení Česka,by měli poslanici ,od údajné revoluce, dostávat výplatu jedině na holý zadek bejkovcem.Veškeré majetky poslaneckých rodů bude třeba znárodnit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit