Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heley
    Chápu, že pohled na někoho s duševní vadou odpuzuje. Sama jsem zažila v Oslo, že přišla část ústavu s chovanci (mongoloidními), v doprovodu ošetřovatelů.
    Chovanci dokonce "tancovali", jeden z nich náš orchestr "dirigoval" a při tanci se ukájeli rukama. Bylo to chvílemi dost nepříjemné, a rozptylující :), ale pak jsme to začali brát s humorem a hlavně s dirigentem jsme se hodně pobavili. Nikdo je ovšem z baru nevyhazoval a po dvou hodinách je "vychovatelé" odvedli zpět. Jasně, každý si může o své hospodě, restauraci, baru...atd. rozhodovat o tom,koho tam chce mít a nebo ne. Osobně si myslím ovšem to samé, že pokud by Voďanovová nebyla slavná modelka, každý by se na to vykašlal. Jestliže se ta záležitost už natolik rozmázla přes media, je jasné, že se musela řešit. No, navíc info může být zkreselené...
  • Která na tom fotu je autistická? Mě neděsí ani jedna.
  • Těžká věc.
    Já jsem pro, aby si majitel podniku mohl vybrat jaké hosty chce a o jaké nestojí. Proto jsem i odpůrce zákona, který neumožní majitelům hospod, určit si, zda bude jejich hospoda kuřácká nebo nekuřácká. Chápu, že si postižení chtějí zajít do hospody nebo restaurace. Chápu i, že se v restauraci na jídlo zastaví rodina se řvoucími dětmi. Mně jako hostovi se potom může stát, že nějakého duševně postiženého zaujmu natolik, že mne bude sledovat tím svým "zvláštním"pohledem po celou dobu mé návštěvy restaurace nebo že po celou dobu mého jídla budu muset poslouchat řvaní cizích dětí. Jednou bych to asi přežil, ale kdyby to mělo být opakovaně, tak prostě do té restaurace přestanu chodit a vyberu si jiné řešení. A majitel restaurace to ví moc dobře a nechce přijít o hosty. Co s tím?
    • V duchu tvé logiky si lékař bude vybírat koho bude léčit,kadeřník koho ostříhá,prodavačka koho obslouží,úředník atd.Tvůj názor si opravdu zaslouží nobelovu cenu za nedostižitelnou logiku.Ty musíš být opravdový filantrop.
      • Dovedu si dost dobře představit, že holič nebo kadeřník odmítne zákazníka jen prot, že bude mít zanedbané nebo zavšivené vlasy. Ano a dovedu si představit, že ve svém obchodu nebudu chtít obsluhovat živly, kteří si přijdou koupit lahváče, budou sedět před prodejnou, hulit, popíjet a komentovat jiné zákazníky. U úředníka je to něco jiného. To není soukromník.

        A opravdu v tom vidím logiku, i když ne hodnou Nobelovy ceny. Spíš takovou, jednosucho, řekněme selskou, které rozumí 99% nadprůměrně, průměrně i mírně podprůměrně inteligentních lidí.
        Ty zřejmě patříš ještě do jiné skupiny. Stane se......
        • Vidím,že jsi velmi vnímavý jako naší politici,kteří také zacházejí do extrémů aniž by se věnovali problému samotnému.Je skvělé žít s pocitem,jak vnímavý máme národ,jen to bohužel nikde není vidět,zatím většina lidí jen žvaní se stejnou retorikou jako ty.Pokud jsi to nepochopil,byl to spíše jen řečnický názor ale to už je pro tebe vysoká filozofie pane chytrý.
          • V původním příspěvku jsem napsal pouze svůj názor, pohled z druhé strany.
            A ty jsi mě napadl ve" spravedlivém rozhořčení a boji za práva postižených."
            Prosím, aby sis projevoval svoji komunikační agresivitu na někom jiném.
            Pochopil jsem hned, že jakákoliv diskuze s tebou by mne žádným způsobem neobohatila, tudíž ji považuji za zcela zbytečnou a toto je poslední příspěvek, kterým na tebe reaguji.
            Tudíž máš volné pole k dalšímu napadání mého názoru. Tak jen do toho ty filozofe
        • Jirko,raději to rozdělím do dvou článků pro lepší pochopení.
  • nicolles
    CCCP = země, kde včera znamená již zítra.
    • A kde leží to CCCP? Žádný takový stát neznám.
    • Ne, ne! Naopak.Země, kde zítra znamená včera!
  • majitel hospody má právo vyhodit ze svého podniku KOHOKOLIV KDYKOLIV se mu zachce. je to jeho hospoda !!!
  • Těžko soudit z dodaných informací, jak k tomu přistoupit... Nicméně, kdyby se takto někde zachovali k naprosto srovnatelné osobě bez vazby na někoho obecně známého, nikdo by se nad tím nepozastavil...
    Nebo je snad někdo jiného názoru?... *11* *10* *16*
  • Kdepak Semjon je nevyléčitelnej *1* *1* *1*
  • kdo ví jak to zase bylo.
    dítě tam nejspíš dělalo brajgl, rozbíjelo talíře a řvalo. takže je přirozené že je vypakovali
    • Sedmadvacetileté dítě? Fakt dobrý postřeh :(
    • Ty jsi asi jasnovidec a ještě k tomu slabomyslný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit