Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • USA se úspěšně řítí do státního bankrotu.proto potřebují aby jejich rozsáhlý zbrojní průmysl dostával z celého světa zbrojní zakázky a tak masivní zbrojení v celém světě zachránilo USA před státním bankrotem.K uvedenému potřebují,aby Rusko též začalo harašit zbraněmi.Protože Putin toto lumpáctví USA prohlédl,tak se nechce dát do této komedie vtáhnout,takže je nevěrohodná.Od Putina se dá spíše očekávat,že skončí s veškerou obchodní výměnou s celou EU a tak EU pošle do státních bankrotů.
  • Zatím všechno jsou jen dohady a propagandistické blábolyJe sice divné,že černé skříňky byly předány na vyhodnocení do Anglie,proč to neřeší mezinárodní agentura pro bezpečnost letového provozu,ale budiž.Stále nejsou zodpovězeny zásadní otázky k letu sestřeleného letadla.Proč byla jeho trasa odkloněna od daného koridoru, zda došlo ke změně letové hladiny a z jakého důvodu,v jaké výšce došlo k sestřelu jakož i komunikace mezi řízením letového provozu a letounem a i komunikace mezi posádkou.Pak by mohlo být i jasněji co se odehrálo.A právě proto se na vyhodnocování černých skříněk měla podílet mezinárodní instituce aby se předešlo k možné manipulaci s fakty.Ostatní informace,že někdo řekl to či ono a jak k tomu došlo jsou na nic.Alespoň z pohledu nikterak nezaujatého občana.
  • http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/4172-sestreleny-boeing-777-letu-mh17-ma-otevrit-cestu-k-vyhlaseni-bezletove-zony-nad-ukrajinou-kterou-by-zajistovalo-nato-.aspx

    No Coment...
  • USA,EU a NATO se řídí výrokem velkého německého kancléře Otty von Bismarcka, který prohlásil: „Mohutnost Ruska může být podkopána jenom jeho oddělením od Ukrajiny. Je třeba Ukrajinu nejen oddělit, ale také ji postavit proti Rusku, národ rozdělit na dvě části a pak se jenom dívat, jak bratr zabíjí bratra. Proto musíme najít a vychovat zrádce z prostředí ukrajinské nacionalistické elity a s jejich pomocí zvrátit situaci až do stadia, kdy budou Ukrajinci nenávidět vše ruské. Všechno ostatní je jen otázka času.“ Takovým zrádcem je i Alexandr Chodakovskij !!
    • Ruská civilizace vznikla s vládou varjažských panovníků nad obchodními místy regionu, a to ve druhé polovině 9. století.Kyjev ,, objevili ´´ Askoid a Dir, dva spřízněnci novgorodského pána Rurika, kteří vládli městu a těšili se úctě ze strany místních Poljanů. V roce 860 n.l. vpadli do Konstaninopole a vrátili se s takovou kořistí, až vzbudili závist Novgorodu. Když se novinky doslechl varjažský princ Oleg / helgi /,přestěhoval se do Kyjeva, zavraždil Askoida a Dira a stal se prvním vládcem celé Rusi. Z Kyjeva učinil hlavní město a většinu svého panování strávil podmaňováním si ostatních kmenů východních Slovanů. Říše Kyjevské Rusi se neustále zvětšovala, až nakonec zasahovala od Černého moře na jihu po Finský záliv na severu.
      Tolik historie soudruzi -bolševici . Současný výklad o vzniku Ruska je dílo komunistických politruků a agentů KGB. Jejich propaganda je léta letoucí šířena po celém světě.
  • Kdyby Rusko chtělo osvobodit Mexiko od vlivu USA, to by se svět pokakal. Ale když USA chce Ukrajinu ovládnout, to je dobrý, co? Copak opravdu musí harašit zbraně? Válka je vždycky nezvládnutá diplomacie. A náš Zaorálek je taky blbej jestřáb.
    • Já myslel, že je třeba Mexiko osvobodit od narkomafie ,soudruhu z KGB. Je pravda,že agenti Ruska v Mexiku mají své historické stopy.
    • Myslíš jako to udělalo s Kubou? A on z toho svět kaká? Nevšiml jsem si....
    • Honzíku,. nejsi tak kapku picha velmi chorého Pružinského?
  • My soudruzi si Ukrajinu rozvracet nedáme
  • Ukrajina chce pouze území, Doněck a Luhansk, kde se dá těžit plyn z břidlic a další užitkové nerosty. Avšak lidí nemají pro Kyjev žádnou hodnotu. Právě proto bombarduje ukrajinská armáda sídliště, školy a nemocnice. Nikdo to nehodlá znovu postavit, protože na to je třeba velkých peněz. Kyjev je nemá. Z Ukrajiny dnes dělají militarizovaný nacistický stát, aby těsně vedle Ruska existoval agresor, který hodlá v budoucnu cílevědomě jednat proti Rusku.A naše vláda,tedy spíše přisluhovači EU, jim v tom pomáhá!!!!!
  • Těm blbečkům a provokatérům doporučuji ,aby si přečetli v Parlamentních listech :"Přiznání velitele rebelů, že možná sestřelili letadlo? Vše je prý jinak. Publicista Tomáš Haas v noci prohrábl internet a zjistil, co je to za „ptáčka" Je to tedy stejný provokatér nasazený ukrajinskou centrálou, ab škodil separatistům.
  • Mi komunysti sme vrazi, zloději a podporujeme jakýkoliv terorismus včetně Putina!
  • Jeden aby se bál si "zabukovat" letenku :-(
    • KIMCID
      Na lety přez Urajinu si nezapomeňtě zaBUKovat letenku...:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit