Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozdíl mezi sexuálním turistou z Evropy a uprchlíkem je v tom, že evropan té ženě za služby zaplatí. Uprchlík ji podřízne.
  • Kavárna jde do boje!
  • znásilnění děcka, které je zaplaceno, znásilnění ženy bitím a hladem nucené k prostituci je stejné jako jakékoliv jiné znásilnění, co na to nechápeš?
  • Co je to zase za slátaninu ten článek? Co je ta za nesmysl srovnávat chuť imigrantů na sex s českými ženami s placeným sexem v cizině? Co to zase na nás autor zkouší?
    To snad ani ve své hlouposti si nemůže autor článku myslet, že by Češi měli strach z toho, že si tady budou imigranti platit prostitutky na sex. O placený sex tady přeci vůbec nejde.
    Tak to zkuste příště jinak, jo?
  • zdejší vyhlášený prasič stránek.Páchne na 14 verst daleko.Nejraději by tu měl revoluční kontejnerový výbor socek jemu podobných.Už jsi tady dlouho nic neprsknul páchnocí atamane.
    • a co na to váš lékař?
  • Výborně "Obamo", vtipné!!!
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • A to má být jako směšné?Nebo zábavné?Je pohroma jak se tady lopata tobě podobná dorve ke klávesám.Obyčejná chátra jako ty, by měla pěkně sedět na svém místě.To je u kontejneru a čekat až někdo utrousí kousek žvance.To už je pravidlem - jako v tvém případě.Holá p r d e l ale spousta blbých řečí.
  • Kde se zas flákáš hnído? Pěkně Ctrl+C Ctrl+V

    Je třeba těm Ivanů ukázat, kde je jejich místo, tak šup šup Semjeno... *10*
  • František Kalenda? Františku, Františku... Máš tohle zapotřebí?

    Fando, zkus něco jinýho, todle Ti moc nejde.. *3*
    • Franta typical BFU
  • Respektování protikomunistických zákonů si vynuťme silou

    Máme zákon o protiprávnosti komunistického režimu a náš trestní zákon považuje propagaci komunismu za trestnou. Právo však nesmí být jenom cárem papíru, ale je potřeba si vynutit jeho dodržování. Demokracii nelze zaměňovat s anarchií. Vzorem důslednosti v bojích s komunistickým zlem nám může být Lotyšsko a jeho policie.

    Tato pobaltská republika nedávno přijala zákon zakazující nacistické a komunistické symboly. Toto opatření bylo namířeno jak proti srazům veteránů z lotyšských divizí SS, tak proti oslavování neblahé komunistické éry. Pravdou je, že ruští komunisté zavraždili v Lotyšsku víc lidí než němečtí nacisté.

    Nějaký Rus nedávno cestoval do Lotyšska s mikinou s nápisem CCCP a vyobrazením srpu a kladiva v jasně komunistickém smyslu. Přitom používání symboliky bývalého SSSR lotyšské zákony zakazují. Lotyšský pohraniční policista neváhal, řekl, že jsou pouze tři možnosti, buď si tu mikinu sundá, nebo pomaže zpátky do Ruska, anebo ho zatkne. Skončilo to sundáním mikiny. Ze strany toho Rusa to však byla hrubá neurvalá provokace, buranské chování, protože zákony hostitelské země se musí dodržovat. Já, když jsem byl letos v létě v Irsku, jsem si také nezapálil cigaretu v hospodě, protože tam je to zakázáno a považuji za normální dodržovat zvyklosti hostitelské země. To jenom někteří ruští burani s tím mají problémy.
    • Áááááááááááá komoušské bestie se už dostali ke klávesnicím a mínusují jako o život.
      Není vám tro nic platné podliská rusofilníé chátro, stejně vyhynete - jste jen druh parazitů určených k zániku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit