Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na to v poklidu čekáme, až to na nás ti šílenci z USA a celé planetě provedou?
    Americké síly preventivního jaderného útoku

    Putin by měl dát světu jasně najevo, že u provokací existuje hranice, kterou už nemůže jeho země akceptovat, protože si uvědomuje, že je ohrožena preventivním jaderným útokem USA. Putin může doložit odstoupení Washingtonu od smlouvy o balistických raketách, budování raketových základen na ruských hranicích a změnu strategické doktríny Washingtonu, která povyšuje americké jaderné síly z odvetných na síly preventivního jaderného útoku.

    Putin by měl jasně formulovat, na co všichni nějak zapomínají: Že pravděpodobným důsledkem akceptace amerických lži a agrese, nebude jen „nějaká“ další válka, ale faktický konec života na této planetě. Obzvláště vazalům Spojených států v Evropě, Kanadě, Austrálii a Japonsku, musí být konečně už jasné, že je jejich zodpovědností zastavit Washington, nebo přijmout spoluzodpovědnost za další světovou válku
  • TOto jsou slova republikána od Ragana - Robertse - Rozsudek smrti nad planetou

    Není naprosto žádných pochyb, že Washington není schopen na tato obvinění odpovědět. Vládne mu Wolfowitzova doktrína, která ovládá americkou zahraniční politiku, jež se může stát rozsudkem smrti nad naší planetou:

    „Našim prvním cílem je zabránit opětovnému zrození nového konkurenta, buď na území bývalého Sovětského svazu, nebo jinde, který představuje hrozbu řádu, kterou dříve představovali Sověti. Toto je dominantní důvod tvořící základ nové regionální obranné strategie a vyžaduje si, abychom zabránili jakékoliv nepřátelské mocnosti v ovládnutí regionu, jehož zdroje by postačovaly k vytvoření globální mocnosti.“

    Za „nepřátelskou mocnost“ je přitom označena jakákoliv země, která není vazalem Washingtonu. Wolfowitzova doktrína zavazuje Spojené státy, jejich lid, důvěřivé spojence Washingtonu v EU a jejich lid k válce s Ruskem a s Čínou. Pokud nebudou Rusko a Čína před Spojenými státy kapitulovat, bude svět zničen. Právě toto, ať vědomě či nevědomky zabedněné vlády zemí EU a prodejní novináři západních médií podporují, když tleskají lžím současného agresivního Washingtonu.
  • Jen pro informaci jaderné zbraně
    Američané = 7000 tisíc Pakistán -- Indie -- Izrael X kusů - zanedbatelné
    Rusko = 8500 "
    Francie = 300 kusů
    Anglie = 250 kus
    Čína = 200-300 kusů --- Vyhlídka i při mizerné zásahu -- automatické odpalování po likvidaci obsluh -- prostě pole přeorané a dostatek hnojiva .. Při výbuch se pořádně dívat pač bude po první a naposledy k vidění ..... Konvenční válčení je tak na občanskou válku ale napadení států nevyhnutelně skončí po x době jaderným konfliktem a bude jedno kdo začne první .....
  • Izraelská armáda v noci na středu zasáhla další školu OSN. Usmrtila přes noc více než 40 osob. Zatímco je svět šokován masakrováním v Gaze, americký Kongres schvaluje dalších 225 milionů dolarů vojenské pomoci pro Izrael.
    • masakrovanim? vzdyt izraelska armada jim jen pomaha dojit naplneni pro hnuslimaky neni lepsi odmeny nez odejit mucednickou smrti z tohoto sveta za alahem, vsak si o to dlouho rikaji...
  • ...v Luhansku, Doněcku, na východě Ukrajiny se bojuje za Prahu tak, jak se bojoval v 36. roce minulého století v Madridu.

    Rozumná Evropa musí zastavit šílence z USA!!!

    Neprojdou! Stop fašismu.
    • Evropa se již o to snaží jenže na ukrajině nebojuje USA ale šílenci podporovaní rusy ROZUME *12* *12*
      • Lžeš stejně jako USáci hnusáci My jsme Slováky po rozdělen státu nebombardovali ani před tím Demokraté jsou Češi, USáci a Ukrajinci jsou fašité- treoristé jako ty topncku- tečko otoleve
      • je mi líto, ale o problému nic nevíte
  • pošla zrůda!



    http://edition.cnn.com/2014/07/29/us/enola-gay-crew-member-dies/index.html?hpt=hp_c5
    • doufam ze stejnetak posli uz i vsichni co o tom rozhodli!
  • A proto nutně USA potřebují válku nikoliv Rusko.

    Dluhy USA mohou pohřbít světovou ekonomiku.

    Lagardeová vysvětlila, že i po přijetí zákonodárných omezení se může stát, že se situace vymkne kontrole. Pak nastane velký a prozatím neřešitelný problém. Spojené státy jistě nerozladí třetí Majdan, protože mohou mít jistotu, že přes noc se z Ukrajiny nestane stabilní a úspěšná země. Potřebují ji jako epicentrum konfliktu, jako odbytiště zbraní. A že velká a dlouhá válka je krokem ke spáse v dluzích tonoucí „Ameriky“ – to tam nikdo neskrývá. Minulé noci náčelník generálního štábu USA Martin Dempsey pořádal obrovskou tiskovou konferenci a hovořil o připravenosti bojovat, přičemž nepřipomínal ani Irák ani Afghánistán, nýbrž Rusko.
    • Opravdu jsi takový trouba sám nebo tě někdo navedl? *1* *1*
    • Na debatě v jednom z washingtonských konferenčních sálů – Christiane Lagardeová, generální ředitelka Mezinárodního měnového fondu, a Janet Yellenová, předsedkyně Rady guvernérů Federálního rezervního systému. V jedné části rozhovoru se Lagardeová ptala Yellenové, co hodlá dělat se stínovým bankovním sektorem. Lagardeová opáčila, že tento problém je pro ně velkou výzvou. Vysvětlila, že musí pochopit, že i po přijetí zákonodárných omezení se může stát, že se situace vymkne kontrole, a oni to nezvládnou. Pak nastane velký a prozatím neřešitelný problém.

      Za tímto frazeologickým tangem se skrývá jeden nepříjemný fakt. Pyramida státních a soukromých dluhů USA už narostla do takové výše, že jeden náhodný pohyb může pohřbít celou světovou ekonomiku. Krizi trvající šestý rok nezastavily ani nulové a ani dokonce záporné procentní úrokové sazby, ani kvantitativní uvolňování. Injekce virtuálních dolarů a eur do bankovního sektoru vedly k růstu burzovních kurzů, ale nijak se neprojevily ve výrobě, ani v globální poptávce, ani v růstu nezaměstnanosti. Světové hospodářství se definitivně změnilo v obrovské kasino. Jestliže v roce 2008 celkový objem derivátů a riskantních spekulativních kontraktů činil 500 trilionů dolarů, ke konci roku 2014 se tato cifra přiblíží dvěma kvadrilionům Jak je možné odepsat takovou sumu?
      • Když výhody v kapitalistickém systému padají, je nutné je udržovat a snažit se je zvýšit. Zisku se dosahuje dvěma různými způsoby: uchvácením nových trhů a získáním přístupu k levnějším přírodním zdrojům.

        Spojené státy přiznávají Ukrajině status vojenského spojence mimo rámec NATO, přestože Evropa má své pochybnosti. V podstatě to znamená, že americká vojska se mohou objevit na Ukrajině. Vy v Rusku se můžete uklidňovat, jak se dá, ale to, co se právě děje – to je vyhlášení války. A jestliže někteří vaši politikové uvažují o svých západních protějšcích jako o partnerech, musí pochopit, že z partnerů se stali protivníci. Právě proto se snaží vaši zemi v očích Američanů očernit jako zdroj hrozby, srovnatelné s fašistickým Německem.

        Neokonzervativci stále, nevím proč, nevěří tomu, že celý svět se ocitne na prahu katastrofy. Jsou přesvědčeni, že se bude týkat pouze Ruska. Nyní žijí ve víře, že USA mají natolik velkou jadernou převahu nad Ruskem, že ji musí využít jako Kennedy v 60. letech. Jestliže bude třeba – tak pomocí preventivního jaderného úderu.
        • Američané = 7000 tisíc Pakistán -- Indie -- Izrael X kusů - zanedbatelné
          Rusko = 8500 "
          Francie = 300 kusů
          Anglie = 250 kus
          Čína = 200-300 kusů Vyhlídka i při mizerné zásahu -- automatické odpalování po likvidaci obsluh -- prostě pole přeoraně a dostatek hnojiva ..
  • Občané, jistě jste všichni viděli, u příležitosti stého výročí vypuknutí 1. světové války, ta rozbombardovaná města, tu zničenou krajinu, ty milióny mrtvých, tu bídu, hlad a utrpení. Tak dovolte, abych vás uklidnil. V následující válce nic z toho nezažijete a neuvidíte, vypaříte se ve zlomku vteřiny.
  • Ruská svoloč
  • Bohatě by stačilo aby Evropa jako celek řekla USA ne. Američani si netroufnou jít v Evropě do konfliktu proti Evropě. Je třeba zlikvidovat pátou kolonu a snad i vyjít do ulic po celé Evropě.Nevychov ával jsem děti aby se stali žrádlem pro Američany .
    • Další negramotný blbec a že jich tu je!!! *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit