Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tragéd,zoufalec,bryle bez dioptrií,koktani,v hlavě nasjano,tahak sebou,naucene dvě fráze ,to je opravdu velmi málo i na post vrátného!
    Slovo akademik je nově považováno za urážku.
    Drahoš svoji tupostí preblyskal i disco kouli.
  • je to bída. Když hlavu státu Václava Klause volil parlament a senát, bylo to něco mezi komedií a fraškou. A teď si toho člověče vybírej.
  • 525252
    Prezidenta má volit lid a pár pitomců ve vládě.
  • Zemanův StBácký ovčinec spolu s StBákem Zavadilem je strachy pos.aný, že u nás převládnou občané nad nevzdělanou dementní lůzou a že ta smečka potáhne od bohatých koryt a bude se muset živit vlastní prací.
  • No pan Drahoušek si může za to sám,že jde ve šlépjejích kníže hajaji.A to díky tomu že má stejný volební štáb,který vede stejně agresivní volební kampaň.
    • volebního štábu vidíte? Aha, vy sedíte v Rusku a Putin se chystá nechat se opět zvolit.
  • JiriDrahos
    Cha ubohá nevzdělaná chátro.
    V televizi mě jen tak neuvidíte, mám totiž plné gatě. Zeman by mě tou svojí hubou umlátil...

    Váš namyšleně sveřepý Drahouš *14*
    • A navíc OSLIZNUL a nakazil mozkomorem. A to nestojí za to. Prezidentství mám tak, jako tak v kapse!!!!!!!! JD
    • OvcanHavel
      Najdi sílu v pravdě a lásce soudruhu,
      bojuj statečně jako já, MLASK! *12* *14*
  • Voliči soudruha Zemana mají jeden zásadní problém a tím je FRUSTRACE.
    FRUSTRACE, že nedosáhli toho, co si o sobě celý život nalhávali. Jsou frustrovaní, že nejsou ani tak chytří ani tak bohatí, ani tak významní, jak si o sobě mysleli. Nedokážou se smířit s tím, že jsou jen obyčejní lidi, jako je většina a žít normálně, jako většina.
    Proto kradou, aby se stali "boháči". Lžou a podvádějí, aby "vystoupali" na kariérním žebříčku. Shánějí "tituly" v Plzni a na obskurních univerzitách, aby měli "vzdělání". A soudruh Zeman jim dává pocit, že je to všechno v pořádku, VŽDYŤ JE , jak rád zdůrazňuje, JEDEN Z NICH. *1*
  • S čím by tak asi mohla Ovarová trojbrada přijít? Co si pamatuji, ještě nevyhrožoval smrtí hasičům, (pokud nejsou vegetariáni nebo abstinenti) i když je poslal hlídat hranice *1*, proti neexistujícím 3 vlnám imigrantů, ale jinak zvracel skoro na každého. Všichni, kdo bojovali proti fašismu nebo komunismu jsou pro něj "pražská kavárna", novináři by se měli likvidovat (Politkovská mu určitě poděkovala, když ji umlátili před domem), Dvě třetiny českých občanů jsou podle něj nesvéprávní idi....oti. *1* *1*
    • já si vážím lidí co bojovali proti fašismu, ti co bojovali proti komunismu byli většinou vychcánkové, kterým se nechtělo makat, tak dělali akorát problémy,a pak si vážím lidí čtvrtého odboje a bude jich čím dál víc, odboj proti této havloidní demokreatuře a islámu, zatím mlátili jenom je
      • Lži, jak už je u vás zemáků obvyklé. Většina lidí, co bojovala proti fašismu a přežila, pak bojovala proti komunismu. viz JUDr. Milada Horáková.
        Naproti tomu celé vedení KSČ v roce 1946 - 1948 byli jen prachsprostí VEKSLÁCI s valutami a ŠMELINÁŘI s nedostatkovým zbožím - GOTTWALD, SLÁNSKÝ, REICIN,......, kteří se schovávali v Moskvě a práskali NKVD na své spolubojovníky.
        • co to tady planceš za kraviny? A napiš to navíc velkými písmeny. Ty jsi ten traktorista co to umí s radiovkou a gumákama vysvětlit nejlépe.Tak jsi to tady pěkně vybarvil a co jako? Co s tím drbane uděláš?
  • Zdrávím všechny normálně myslící bytosti.
    Chci se jen zeptat těch příznivců p.Drahoše proč se jejich guru neůčastňuje diskuzí? Proč kandidoval jako vyzyvatel když pak utíká z boje jako malej kluk?Proč ukazuje svá intelektuální ramena když se pak schovává jako myš před kočkou?
    Vy chcete prezidenta kterej uteče když na něj makrela s makronem zadupou?
    Co udělá p.Drahoš až se budou muset řešit důležitá rozhodnutí o ČR.....uteče???
    Patrně ano když se bojí diskuze..... *1*
    • Pobyt s Milošem Zemanem v jedné místnosti je zbytečné hazardování se zdravím nového Pana Prezidenta, pana profesora Drahoše. Soudruh Zeman by se měl, s tou svou chorobou jít léčit, a ne to roznášet na ostatní.
  • Portat od kavarenskech slunicek slysime jak v CR zadne uprchliky nemame a uz vubec zadne islamske teroristy no tak CTETE HOVADKA: https://www.novinky.cz/krimi/461256-policie-obvinila-tri-cechy-vcetne-byvaleho-prazskeho-imama-z-terorismu.html
    • Co to blábolíš. ČR je plná imigrantů a nikomu to nevadí. Jak jinak by se sem dostal Babiš, Okamura, Koranteng? A co těch 70 000 Slováků, 40 000 Vietnamců, 50 -100 000 Ukrajinců, co tady žijí, o tisících ruských a čínských agentů a rozvědčíků nemluvě. To je jako máme všechny vypakovat kvůli rybím očím pana ZEMANA a Konvičky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit