Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Proč komunisté touží po vládě buržousta Babiše"

    Z tohoto nadpisu cítím despekt a odpor ke komunistům i k "buržoustovi" Babišovi. Dejme tomu, že se rozhodnu být vzorným demokratickým havlistickým kavárenským proamerickým proatlantickým protiruským a probruselským občanem a voličem. Koho mám vlastně nenávidět? Komunisty, nebo kapitalisty? Před kým, z těch dvou, se mám mít na pozoru? Prosím, poraďte!
  • U bolševiků byl vždy, na prvním místě " třídní boj ". Ve jménu tohoto boje kradli, vraždili a loupili. Nestačilo jim však jenom tohle, ale mstili se i na dětech a vnucích těch, kdož si dovolili pracovat , šetřit a mít se lépe než bolševická lůza, valející se po putykách a kořalnách. Dětem bylo zakázáno studovat a byly šikanovány za buržoazní původ. Pokud švec zaměstnal ještě tovaryše byl zařazen mezi vykořisťovatele. Dnes jim nevadí miliardář Bureš. Snad proto, že to byl estébácký udavač a pohunek. Stejně jako všichni komouši podepsal souhlas s okupací vlasti ruskými hordami. Zločin velezrady nebo vlastizrady je nepromlčitelný a všichni, kdož jej podepsali budou trestně stíháni. Komunistická strana je stejně zločinecká organizace, jako byla NSDAP.
    • binddy
      TOMI231 Když už se namáháte jít až do tak daléké minulosti, tak německá minulost vám nevadí, pohodička, klídek? Dokonce nás teď mají na povel a co státy, které nás v minulosti zradily? Vadí mně když někdo stále dokola fňuká a stěžuje si na minulost, ta už v té podobě nepřijde a volební období jsou pouze na čtyři roky a můžeme volit koho chcemene,, není to na pořád jako dřív. Takže nemá cenu z toho dělat katastrofu, i kdyby vyhrál volby kdokoliv a nebo by kdokoliv vládu podpořil.
    • U tzv. demokratů je vždy na prvním místě moc a nadvláda. Ve jménu toho kradou, loupí a vraždí po celém světě. To jim však nestačí. Okupují a bombardují země které se postaví na odpor. Je jim jedno, že při bombardování umírají děti, ženy a nemocní v nemocnicích. Hlavně, že získají nerostné bohatství bombardované země a nastolí tam loutkovou vládu kterou ovládají a která jim neodporuje. Ozbrojenými hordami NATO, pod vedením teroristů z USA, se snaží takto ovládnout celý svět. Civilizace má štěstí, že neúplatnou protiváhou americkým teroristům je Rusko s Putinem. Je štěstím, že je zde komunistická Čína která je největší ekonomikou světa a drží finančně USA pod krkem.
      A teď se z toho, kavárenští povaleči, prdoláskaři a mentálně omezení a úplatní demokraté, třeba pos.....
      • Až je tě člověku líto..............
    • U kapitalistů byl vždy, na prvním místě "zisk a jeho maximalizace". Ve jménu peněz kradli, vraždili a loupili.
      A ostatní se dá parafrázovat stejně...
      Rozdíl je, že na komunisty, kteří jsou uzounkou skupinkou, může ukázat jakýkoli prostorově úsporný mozek. Avšak bezohlední kapitalisté jsou bezejmenní, nicméně jsou všude.

      Mrzuté však je, že se oba systémy vždy schovávaly a schovávají pod pláštík svobody a spravedlnosti.
  • Největším problémem je, že žádná sametová revoluce nebyla. Nejlépe to popsal disident p. Dolejší ve své Analýze. Došlo tu k pokojnému předání moci a nás nechali vyřvat se na ulicích a náměstích, abychom měli pocit, že my jsme ti, kdo tvoří dějiny. Havel si hned na začátku vzal k sobě vysokého komunistického funkcionáře Čalfu, jako premiéra a komunistu Vladimíra Dlouhého, jako ministra průmyslu a obchodu, který se vesele zúčastnil privatizačních podvodů. Tak si rozdělili moc chartisté a rádobykomunisté. Do roku 1989 jsme byli kolonií Moskvy a nyní jsme zase kolonií Bruselu. O nějaké demokracii, jako je ve Švýcarsku, si můžeme nechat jen zdát. -- https://www.facebook.com/groups/895621400488924/?ref=bookmarks
    • Zrzavý Veškrna měl mimochodem také za kámoše Bakalu. Jedině Veškrna umožnil Bakalovi uskutečnit všechna ta svinstva, která v republice napáchal. Bez jeho vlivu by byl dodnes pouhým krejčím. Ne Krejčířem!!!
      • To mu neumožnil Havel, ale Sobotka s Ovarem.
        • Omyl, Veškrna ho uvedl do tzv. lepší společnosti.
  • a ty jsi už zasažený, co? Takové kraviny vyprávěj děckám na táboře, když plníte bobříka odvahy. tady przníš místo blbými kecy. Co my tady s nějakou výrobou?
  • Otravné látky se vyvíjely na zakázku sovětského ministerstva obrany, řekl Uglev. Skupinu novičok podle něj vyráběly laboratoře v povolžském městě Volsk. Podle dřívějších informací šlo o město Šichany, které je od Volska vzdáleno 13 kilometrů. Obě města jsou nepřístupná cizincům.
  • Ve skupině vedené Kirpičovem vzniklo podle Ugleva několik set modifikací látek tohoto typu. „Žádné nově vyvíjené látky je svými toxickými vlastnostmi nemohou překonat,” řekl vědec. Jednou z těchto substancí byli v roce 1995 v Rusku otráven bankéř Ivan Kivelidi a jeho sekretářka. Látku, která byla aplikována na telefonní sluchátko, vyvíjela Uglevova skupina, několikrát byl prý tenkrát vyslýchán policií.
    • Co to má společného s komunisty a s Babišem?
      • Hodně soudruhu a nauč se číst, ne jenom to co se tobě líbí nebo ti diktují z Kremlu.
  • Čtyři druhy jedu
    Podle Ugleva se pod názvem novičok, který vznikl mimo vývojové laboratoře, skrývá skupina čtyř jedovatých látek, které chemik označil podle data jejich vzniku jako A-1972, B-1976, C-1976 a D-1980. První tři jsou v tekutém stavu, čtvrtá je prášek. Jde o organické sloučeniny fosforu s nervově paralytickým účinkem, které se odlišují způsobem vytvoření i bojového užití.
  • Další ruský vědec popřel oficiální stanovisko Moskvy, že smrtící jed novičok nebyl nikdy vyvíjen ani vyráběn v ruských nebo sovětských laboratořích. Vladimir Uglev podle úterní zprávy ruského informačního webu The Bell řekl novinářům, že látky typu novičok byly vyvinuty v programu zvaném Foliant, jehož cílem bylo vytvořit sovětskou obdobu amerického nervového paralytického plynu VX.
  • Z jednoho jediného důvodu,odsunout giga zloděje ODS,Top09,CSSD,KDU-CSL do propadliště dějin. A tam patří i se zablešenyma Piratama.
    • honzas
      Pověz nám ten jediný důvod,zavšivený Burešův agente.
  • Ono je problematické kdo z agentů byl pro ostatní více, či méně nebezpečný. Příklad:
    Jaromír Štětina europoslanec za TOP09, je prokázaným agentem STB, vázací akt podepsal a podepsaný formulář byl publikován v tisku. Nelze se ohlížet na skutečnost, že svúj podpis vysvětluje rodiči atd. Tito agenti jsou větším nebezpečím,protože vzhledem k skartacím mohli činit cokoliv. Třeba ke konkrétní osobě, spolupracovníkovi bylo možné donášet. Pan Štětina je znám jako komunistobijec atd. Ale to po roce 1989.
    Andrej Babiš nebyl nikde podepsán.K jeho možnému působení můžeme si domyslet, že cestoval po mnoha zemích a tedy ti pracovníci chtěli politické informace z daných států Afriky, Asie atd. Pro občany tedy to nebezpečím nebylo.
    • Jaromír Štětina je právě ten druh bolševika, s kterými se měl udělat krátký proces. Škodil za minulého režimu, škodí i dnes. A navíc je strašně hnusnej.
    • Pan Štětina především cestoval po Sovětském svazu a psal řadu reportáží a nějaké ty knížky. Kdyby nechtěl, tak by to nedělal.
      Jinak co jsem se dozvěděl v jiné souvislosti (akademik Jiří Drahoš), tak v dochovaných a zveřejněných svazcích STB byli spolupracovníci jen nižšího řádu. Naopak byly zničeny nebo spíše zmizely svazky důležitějších konfidentů (tzv. svazky speciálního určení - SÚ), kde byli např. členové diplomatických sborů, zaměstnanci většiny podniků zahraničního obchodu, strategických útvarů státu jako např. Československá akademie věd a další.

      Z čehož může vyplývat, že takoví Babiš nebo Štětina jsou jen malé rybky, ale naopak třeba Jiří Dienstbier jako komunistický zpravodaj v USA s největší pravděpodobností mohl být ve svazcích SÚ, stejně jako řada pozdějších chartistů. Např. i ti z nich, kteří se podíleli na zvůli státostrany v padesátých letech a po 68 už nebyli vráceni do svých pozic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit