Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už jsem někde viděla, že se prodává vyhřívané oblečení. Celkem by mě zajímalo, zda s tím máte někdo zkušenost? 

    • Vyhřívané oblečení používám už vcelku dlouho. Když si koupíte kvalitní tak je to super hlavně když je venku opravdu mráz. Používám vyhřívané oblečení od https://www.bezdoteku.cz/vyhrivane-obleceni/ Takže jestli hledáte něco opravdu kvalitního, tak bych mohla určitě doporučit. 

  • Tak to já oblečení hlavně nosím kvůli tomu, že je pro mne maximálně funkční a takové by to oblečení dle mého mělo být :) No a když si to tak vezmete, tak vlastně to je původní prvoplánový způsob, proč bylo vymyšlený oblečení, tak to máte a je to snad dokončené a není třeba nic řešit, ne? :)

  • Nevím no, možná proto, že jim začalo být trochu divné, že se vidí nazí? Když se nad tím tak zamyslíte, tak je stejně hrozně moc nevyužité oblečení, které zbytečně leží ve skladech a nikam se neposouvá. Proto raději toto oblečení už nekupujeme a nakupujeme pouze v sekáčích a to hlavně proto, abychom dále už nezahlcovali planetu.

  • gaheris

    Již Veverčák a Kopčem zpívali za doprovodu bušení mamutích kostí na které hráli Rváč a Mamutík píseň, Je to pravda odvěká, medvědí kožich dělá  člověka, kdo neuloví medvěda ať od ženskejch pranic nečeká, kdo medvěda neuloví ten se načeká, nikdy nešuká!

  • no jo,ale první šaty jsou spojovány s druhem Homo Erectus v jeho evropské na chlad adaptované variantě,které od 600 tisíc BC zalidnila Evropu ,resp. s poddruhem Homo Heidelbergensis.Byla to doba kdy Evropa již byla osídlena Neandrtálci.Druh Homo sapiens se vyvinul 100 až 200 tisíc let BC a poddruh Homo sapiens-sapiens až 45 tis. let BC.Takže Homo sapiens i Homo sapiens-sapiens už (v Evropě)šaty měli.

    Barva Neandrtálců byla světlá a u H. Erectus v době od 1,2 milionu do 100 tisíc BC byla tmavá,ale ne jako dnešní negroidi,Homo sapiens byl ve své evropské variantě světlý a Homo sapiens-sapiens  rovněž.Osrstění ztratil rod Homo před 1,2 mil.let,takže Habilis by měl být tmavý a osrstěný.

    Nejstarší DNA,která byla kdy zkoumána byla stará 430 tisíc let a byla to DNA světlého Neandrtálce z Jeskyně kostí ve Španělsku.Takže vše starší je deduktivní.

  • ... vši dolezly i sem, zdegenerovaná špína je holt všude :)))
  • Oblečení začali nosit aby neměli holé prd...le. Dnes kdybys oblékl celý šatník tak ji máš stejně holou. Díky Vám ODEESÁCI, TOPÁCI a spol. Alespoň nemám starosti co si obléci, ale starosti jak nechcípnout.
  • Šaty dělají člověka. Toto úsloví je stále inspirující a aktuální.
  • Když byli všichni nazí, tak se vidělo, že někdo má velký "píp", jiný menší "píp" a někdo má naopak "píp". A tak aby nekoukali na "píp", ale po divokých zvířatech, která by je mohla sežrat, tak si své "píp" zakrývali. *15*
    • ... tobě by jistě vystačíl šípkový list, moulo :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit