Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • česka vlada a bandera je jedna fašisticka rodina...
  • Ten východoukrajinský povstalec vyjádřuje odhodlání k boji za práva a svobodu východního obyvatelstva Ukrajiny.Vyjadřuje boj proti pučistické vládě v Kyjevě.
  • Ono separatisté - rozuměj domobrana či domobranci je jasně vytvořené slovo na dehonestaci tamního obyvatelstva. Ona ta propaganda vlastně učí lidi ji nenávidět a tím vlastně nenávidět názory samozřejmě ty "správné" jak vidno propaganda se stává v širším měřítku kontraproduktivní.
    Kde zase soudruzi udělali chybu????
    • Ti prokyjevští separisté jsou známi zabíjením civilního obyvatelstva už od Majdanu. Hrdinové jsou ale jen tí proruští separisté.
    • Rusové je tvrdošíjně označují za "příznivce federalizace". Ovšem podle všech prohlášení představitelů Donbasu chtějí jednoznačně odtržení od Ukrajiny a připojení k Rusku. Takže "separatisté" je naprosto správně.
      Ale máte velkou pravdu, že propagandistickými prostředky se tam Rusko snaží a snažilo od počátku zanést maximální nenávist. Rusko samo funguje jako fašistický stát se silným vůdcem v čele, ale za fašisty účelově označuje Ukrajinskou vládu. Najděte si jakoukoliv definici fašismu a bude vám to jasné. V Rusku je označení za fašistu odjakživa používáno úmyslné dehonestaci protivníka, ať je jím kdokoliv. K tomu se ještě neoficiálně rozšíří že to jsou Židi, aby se zapůsobilo na další lehce manipulovatelnou skupinu vlastních obyvatel. No a čeští maloměšťáci, s rozhledem pana Broučka, to žerou a ještě se považují málem za "odbojáře"...
      • Koukám vy také k tomu češtví budete mít tak daleko jako je ona Ukrajinská země s oním pro vás separatisty pro svobodný svět však zůstanou domobranou. Tento nezvratný fakt nezvyklá toto vaše stanovisko byť zdánlivě se vtírající jako pravdivé ve své podstatě však naprosto falešné a lživé. Hezký den pane popleto.
  • Ukrajinská vláda, po správach o vstupe ruských vojsk, chcela ujsť do Polska
    Ukrajinskú vládu vraj vystrašili správy, že ruské vojská vstúpili do krajiny

    Na verejnosť sa dostávajú informácie, že 20. júna bola vystrašená ukrajinská vláda nachystaná zbaliť si kufre a ujsť do Poľska po tom, čo ukrajinské média informovali, že ruské tanky vstúpili na územie Ukrajiny.

    http://www.hlavnespravy.sk/ukrajinska-vlada-po-spravach-o-vstupe-ruskych-vojsk-chcela-ujst-do-polska/284069
    • To už tu jednou je. Musíš číst a ne jen psát.
      • opakování je matka moudrosti *1*
  • Amici jsou uboha verbez a EU s nimi.
  • Kdo jsou vlastně Separatisté - vidíme to v Iráku, Ukrajině- je to banda hrdlořezů kteří potřebují stále válčit a zabíjet. Proto by proti nim měly vlády zemí kde operují, zakročít co nejtvrdším způsobem.
  • Kdykoliv si člověk přečte o tom co se děje na Ukrajině,tak tam je vždy výhružka Obamy o sankcích.On si pořád myslí,že to na Putina zabere.To se ale opravdu,opravdu hodně plete.
    • To jsou jeho slabé komunikační schopnosti na kterých se odrovnál .
  • To je slaby hlas z hrobu !
  • Rusko sleduje střelbu v pohraničních oblastech s Ukrajinou

    Ruské ministerstvo obrany má k dispozici prostředky, které umožňují sledovat situaci na hranici a na přiléhajících územích.
    Kromě toho zdůraznili, že právě díky těmto možnostem se u ministerstva obrany objevila informace o porušení režimu příměří ve východních regionech Ukrajiny.
    Včera ruský prezident Vladimir Putin informoval o aktivních akcích dělostřelectva ze strany Ukrajiny v noci na 22. června. Podle jeho slov se to podařilo zjistit díky objektivním kontrolním prostředkům.
  • Vraždy a vedení války zakázaným způsobem. Toho se podle Moskvy dopustil Ukrajinský ministr vnitra Arsen Avakov a gubernátor Dněpropetrovské oblasti Igor Kolomojský. Na případu pracuje víc než 40 ruských vyšetřovatelů a vyslechnuto bylo přes 2400 svědků. Ruská média připisují hledaným mimo jiné souhlas s nasazením zakázaných tříštivých a fosforových bomb.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit