Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EET je od začátku až do konce jen nesmyslný a drahý paskvil sloužící jen ke sběru dat pro jednu "firmu" a šikanování , potažmo likvidaci těch nejmenších živnostníků ,přitom velké peníze utíkají státu úplně někde jinde a ve velkém , jeho dalším možným účelem může být i odvádění pozornosti od dojení státu velkými firmami prostřednictvím "dotací" a státních zakázek...
    • Nesouhlasím, že jde o paskvil a nefunkční systém. Problém je v tom, že se my zákazníci nehodláme zabývat nějakými účtenkami. V supermarketu je to samozřejmost a ještě si položky na něm vyvedené kontrolujeme, ale v restauraci mávneme rukou. Není den, kdy by se mě nějaký obchodník neptal, zda chci účtenku, běžně se setkávám v restauraci s dotazem číšníka "S Babišem nebo bez?" To znamená, že vám nevydá účenku a útratu sníží o DPH. Dnes již pominul strach z postihu a nepoctivost mezi drobnými podnikateli je až extrémní. Považuji za naprostou samozřejmost, že jako zaměstnanec odvedu daně, které mi stát předepíše, proč bych měl omlouvat lidi, kteří neustále spekulují, jak stát a tedy i mě podvést, okrást? Krádež a podvod nepovažuji za "normální."
      • A považujete za normální že ti nejmenší kteří nemají pevnou pracovní dobu , nemocenskou , dovolenou , placené svátky ,prakticky žádnou jistotu jestli budou mít zítra práci a nějaký příjem jsou likvidováni státem umělým navyšováním nákladů na svoji činnost a šikanováním ze strany úředníků přitom na druhé straně tady máme velké firmy které všechno to co zaplatí na daních (pokud tedy nemají rovnou sídlo v některém z daňových rájů , nebo neprovedou dokonalou daňovou optimalizaci) a možná ještě daleko více dostanou zpět obratem v dotacích na které ti všichni malí nemají vůbec šanci dosáhnout ,ba na to ani pomyslet ? to má být jako nějaké rovné prostředí pro všechny podnikající ??? Houbelec to je jen stálá systematická likvidace malých velkými za pomocí státních peněz a předpisů které máme na všechno co by kdo chtěl začít dělat snad nejpřísnější v evropě na to všechno si ti velcí sami navrhují a píšou zákony které následně prolobují v parlamentu ....
        • svědek za to nemůže EET a Babiš to si pletete
  • Jako asi jste už pochopili, že mám už nějaký pátek. Jen chci dodat, že vývoj jde dopředu a pryč jsou doby kdy se psali stvrzenky na "nějaký" papír . Že je to "utahování šroubů" a zisky nejdou vždy zpět pro potřebné /ne pro nepřizpůsobivé/ ale vždy na tu větší hromadu !
    Jinak sám pokouším štěstí v účtenkovce ale v dnešní době počítačů bych řek, že si vyberou rozinky co jsou u toho !!! Nebudu filosofovat ale vývoj nikdo nezastaví ! Ale co s tím ,když jde o peníze vždy až v první řadě ! To je přeci výrok Klause a i když jsem ho nemusel tak v tomto má pravdu !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit