Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • poskytneme zázemí a start.Ono se to tady otrká a pak nám všem sakra ukáže.Je tady spousta bohatých etablovaných rusáků.Na čem v minulosti zbohatli?'Ze byli zedníci nebo dělníci?Ne - ve smečkách vybírali výpalné po hospodách a zábavných podnicích.Policie jen tak přihlížela protože to bylo pro ně komplikované.A novou generaci vyžírků vysadil tady autobus.Na začátku budou hodní a všechny budou zdravit .......
  • Upřednostnil bych směnný obchod,dva ukrajince za jednoho degeše,cikáni byli dobří bojovníci.
    • nikdo tak rychle tank nerozebere jako oni *1*
  • Krajan je název pro příslušníka druhé a následovné generace imigrantů do cílové země, narozený v transitní nebo cílové zemi emigrace, který má český nebo slovenský původ. Krajan alespoň pasivně ovládá český nebo slovenský jazyk a ještě se plně neasimiloval do nové národnosti. Krajan se obvykle vykazuje svým národním původem, udržuje vztahy se svou původní vlastí, udržuje tradice přivezené ze staré vlasti a účastní se dění v krajanských spolcích.

    Není krajan, jako krajan. *1* *1* *1*
  • už brzo bude všechno jinak....

    http://aeronet.cz/news/na-straz-podle-bis-predstavuje-ae-news-bezpecnostni-riziko-pro-ceskou-republiku-fbi-provedla-domovni-prohlidku-u-byvaleho-majitele-nasi-domeny-jak-se-plasi-demokracie-skandalni-hon-redaktora-respe/
  • takže podstatná část nás všech nedobrovolně přispívá daněmi a ostatními srážkami celý život do systému.Nyní dorazí vyžírky navíc podporované z Hradu.A budou čerpat všechny výhody nás celoživotních daňových poplatníků.Bydlet v zařízeních ministerstva vnitra.Mimochodem takový startovací byt je plně zařízen a platí se 650,- kč měsičně.A co jako my ostatní?Takže tady banda vandráků dorazí a začne si ukrajovat?O důchodech nemluvě.
  • tip:

    umístěte své názory v diskusi pod články pravyprostor.cz ..budete se při čtení divit...
    • češi jsou národem prasat a přizdisráčů...admin vulgarity nemaže....starý politruk frank nám nadává z usa ....pravyprostor.cz
  • Domnívám se, že strach před válkou je až na druhém místě. Na prvním je strach před banderovci, kteří by opět chtěli etnicky čistou Ukrajinu. A nyní jsou navíc dobře vyzbrojeni zbraněmi made in USA.
  • Raději 100 Ukrajinců, než jednoho muslima
    • Kouknou, nepíšou už takový blbostě...kdo to má číst? Není to košer. Takto k nám - do kibucu, se určitě nedostanou, vědí? Slalom! *3*
  • je dobre, ze jim to bylo umozneno
  • Krajané z Ukrajiny odcházejí ze země,která má nakročeno k dlouhé stagnaci a bídě,pakliže bude pokračovat v občanské válce.Na Ukrajině zanechávají naši krajané slušný majetek včetně rodinných domů a dalších nemovitostí.V žádném případě nejde o lidi v Ukrajině,kteří žili v "zemljankách",jak si to někteří nepřející představují.Ve všech vlnách odchodu našich krajanů Ukrajiny byly poznamenány touhou vrátit se do vlasti,na kterou nikdy nezapomněli.Svou pracovitostí byli naši krajané na Ukrajině vždy příkladem.Nemusí mít nikdo strach,že tomu nebude i při příchodu zpátky do vlasti.
    • S tímto názorem by se dalo souhlasit.
      Ale má to ještě háček! Kolik jich bude celkem? A co tady budou dělat?
      Uvědomme si že není práce pro zhruba 10% populace a nyní sem dovezeme další lidi.
      To znamená zaplatit jim:
      1) ubytování - kdo to bude platit?
      2) rekvalifikace a jazykové kurzy - opět kdo to zaplatí?
      3) sociální dávky - to je veliký problém. Jelikož vím že když se někdo přivdá nebo přižení do ČR tak na tyto dávky ZE ZÁKONA (!!!) NEMÁ NÁROK. Nárok získá až po odpracování minimálně jednoho roku (podmínkou je placení soc. pojištění min. rok). Budou oni tyto dávky dostávat - potom by se asi jednalo o porušení zákona a v podstatě diskriminaci těch ostatních což by se nemělo dít.
      Ke všem těmto platbám, jelikož jdou na vrub občana, by se měl oficiálně někdo vyjádřit. Říct jak to bude provedeno. Z čeho se to bude platit. A hlavně jak to bude zajištěno proti zneužití (aby to nedopadlo podobně jako s příspěvkem na bydlení kdy toho někteří využili k obohacení se). Jinak je to jen populismus a nový způsob jak "okrást" občana.
    • Souhlasím s Vámi je to pravda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit