Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Geniální politik tenhle pan prezident Putin!!!
    • Ta neskutečně podlá bolševicko-fašistická bestie byla už potápěčem, letcem, lovcem amfor, teď archeologem,..... Ale pro nás normální svět je to je obyčejný bestiální podlý z.m...d. - typický rusák - vychloubačný, sebestředný, rozeřvaný, nabubřelý, křivácký, smrdící hnijící komoušský vřed.
  • Za tragedii v Jaroslavli může i nekritické rusofilství

    Zázrak zvaný KHL se hroutí, ukazuje se, že nejen hokejová soutěž, ale celé Rusko je i přes lesk petrorublů pouze velkým podvodem. Jak říkali naši předkové, navrch huj, vespod fuj. Sami Rusové přiznávají, že jejich země je jednou velkou katastrofou.

    Naposledy zažilo Rusko boom za reforem premiéra Stolypina po roce 1907, bohužel slibný rozvoj ekonomiky, která rostla i o více než deset procent ročně (zhruba stejných výsledků dosáhl sice i Stalin, ovšem za cenu hladomorů s miliony obětí a otrocké práce milionů vězňů v gulazích) přerušila o sedm let později I.světová válka, na kterou Rusko ještě nebylo připraveno a pak už to sním šlo s kopce.

    Hokejový trenér Vladimír Vůjtek nedávno v jednom novinovém rozhovoru prohlásil, že když navštívil v sedmdesátých letech bolševický Sovětský svaz, tak to byla země velké bídy a nikoliv nějaký vzor, jak se nám snažili nalhat komunisti. „Se Sovětským svazem přišla bída na zem,“ ten slogan nemá chybu.

    Současné Rusko sice dělá všechno proto, aby se vyrovnalo Západu, ale jak se ukazuje nemá na to. Nedávno se v jednom komentáři v MFDNES objevily zajímavé údaje. Takže v USA na jednoho cestujícího, který zahyne při leteckém neštěstí, připadá 13 milionů bezpečně dopravených lidí, kdežto v Rusku je tento poměr 1 ku 370 tisícům! Další komentář netřeba. Jistě i z těchto důvodů nedošlo v celé historii kanadsko americké NHL k leteckému neštěstí, při kterém by zahynul celý tým.
  • Co by dali v emérice, za tak vzdělaného pana prezidenta jakým je Putin!!!
    • Nanazývejte tu odpornou komouš-fašstickou kreturní podlou bestii prezidentem.
      Měl by jste vědět, že označení prezident je něco čeho si mají lidi vážit a vidět v něm představitele státu. Jak může být něco tak odporného jako KGB-cký komoušfašista panem.
      To -...... - zůstane jen a jen podlým rusákem jako je celý ten zpropadený národ.
  • psancem.Vyvrhelem Ruska.doplácejí na něj všichni rusáci.Všude ve světě jsou kvůli tohoto vymaštěnce v opovržení a hanbě.A tak už to zůstane.Už zbývá aby začal podporovat teroristy.Ostatně jeho největší momentální kamarádi afričané nejsou žádní andílci.Z Evropy s ním nepromluví po mnoho let nikdo!
  • Mondičův deník odhaluje ruská komunistická zvěrstva

    Kniha SMERŠ Rok v táboře nepřítele od Nikolaje Siněvirského rozbijí napadrť tvrzení, že Sovětský svaz nás v roce 1945 nezištně osvobodil. Rusové totiž u nás řádili stejně jako předtím nacisté.

    Michail Mondič, rodák z Podkarpatské Rusi, z vesnice Nankova nedaleko Chustu, používal krycí jméno Nikolaj Siněvirskij, aby zmátl sovětské komunistické úřady. Kdysi totiž studoval v Praze a stýkal se s tamními ruskými emigranty. Tato publikace, kterou letos vydal Ústav pro studium totalitních režimů v Praze, je vlastně Mondičovým deníkem z let 1944 – 45. Dotyčný v té době sloužil v zvláštních jednotkách sovětské kontrarozvědky Smerš (zkratka z ruštiny směrt špionam), které se vyčlenily z NKVD, jako překladatel. Uměl totiž plynně více jazyků, mimo jiné česky, slovensky, polsky, rusky, německy a tak jej ruští vyšetřovatelé potřebovali k tlumočení při výsleších.

    Já jsem Mondičovy zápisky přečetl jedním dechem za několik hodin. Autor popisuje situaci na Podkarpatské Rusi krátce po příchodu Rudé armády a v podstatě vyvrací tézi o příchodu osvoboditelů. Tato někdejší součást Československa se stala nebezpečnou oblastí, ve které Rusové vraždili a přepadali místní obyvatelstvo, loupili, kradli a znásilňovali místní ženy.
  • Mám vás, nicotný národe ovcí, který již prodal vše a nemající nic, ani hrdost, naprosto u zádele. *15*
    • Putin a hrdina- to je stejně relevantní tvrzení, asi jako když jeho vrchního řiťolezce NICzemana označuje pár prostoduchých čecháčků oslovením "pan".
  • Polský zákaz Nočních vlků je zcela na místě

    Polská premiérka Ewa Kopaczová řekla jasně, že pokud budou Noční vlci urážet Polsko, nemohou počítat s povolením průjezdu. Právem také označila jejich jízdu za provokaci. Urážky Polska se dopustil zástupce tohoto motorkářského gangu tím, že polské odpůrce jejich jízdy označil za potomky nacistických kolaborantů. To je jasné hrubé a urážlivé zjednodušení. Ono může jít třeba o děti a vnuky těch, kterým Rusové zavraždili táty či dědy v Katyni nebo jejichž mámy a babičky zahynuly při deportacích do komunistických gulagů.

    Bylo to sovětské Rusko vedené masovým vrahem Josefem Stalinem, které se spojilo s nacistickým Německem, aby společně napadly Polsko. Rudá armáda bez přechozího vyhlášení války 17. září 1939 začala okupaci východního Polska. Jednalo se také o hrubé porušení polsko-sovětské smlouvy o neútočení z roku 1932. Německo podobnou smlouvu s Polskem z roku 1934 vypovědělo na jaře 1939, kdy Polsko po půlročních jednáních razantně odmítlo vstup německé armády na své území.
  • Tak se mi zdá, že ten člověk je odborníkem na vše, jako ten tlustý severokorejec, vraždy poloniem, anexe cizích území, lov plyšových tygrů a vylovení nastrčených amfor *1*
  • konečně to vzal do rukou pravý odborní,myslím že veškeré záhady budou rozluštěny a nebude za nima stát nikdo jiný než pan prezident Putin,sláva velkému Rusku *3*
  • Myslím že lidstvo je na prahu velkého objevu. *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit