Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čím pak je ten Barák s Bombama v jů-esej zase pobavil? Žhavé výstřely?
  • Teroristi si přidali za dobře odvedenou akci.
  • Studentík z Kyjeva - na majdan prichodili za dengi, za dengi -. za těch 5 miliard co do nich vrazily USA. Jinak to bylo prý nezajímavé, zajímavé byl jen ty peníze místo školy a apráce. bylo to ještě před snipery.

    https://www.youtube.com/watch?v=SzcCttN72Yg
  • U státních úředníků a činitelů by mělo být naprosto normální, aby každý občan EU i jinde..běžně věděl a mohl si průhledně a bez zamlžených překážek na státním portálu zjistit, kolik bere "jeho státní zaměstnanec" sakum prdum do koruny.., který je placen právě z daní občanů a mohl tak názorově i jinak..reagovat, aby se tak vědělo např. i kolik berou sakum prdum..poslanci v Bruselu za "výkony své práce", když i na záběrech většinou jde vidět jen pár znuděných poslanců i spících .., co si v pracovní době normálně a drze čtou ne odborné, ale bulvární noviny a jiné zparchantělosti.. s tím, že za to ještě berou tak nehorázné peníze i jiné platby, že každý občan EU na to musí vydělávat celý rok a v některých zemích i několik let k tomu co tento "jeho zaměstnanec" má nemorálně za jeden měsíc i se všemi "bonusy"..Proto se taky všude tito politici v tomto kroutí jak hadi na finančáku, aby jim nebylo vidět do talíře a informace o platu Putina i Medveděva i dalších, je jen další morální lekcí, jak by to správně mělo být i v zemích "občanské demokracie" co se za demokratické chtějí před svými občany považovat s vědomím, že se jejich politici mají podle toho tak i chovat a jednat tak v zájmu těchto zemí a svých občanů, což např. naši protektorátní "politici" nedělají ani omylem ..
  • Cyrk : na maněž vysupili dva klauna Gríša a Víša..........
  • Někdo si to zaslouží a druhý ne,tzn.u naši politici jsou drazí i zadarmo.
  • Žádný člověk v takovéto pozici nevydrží zůstat normální, vyrovnanou osobností. Dřív nebo později propadne sebeklamu, že je geniální a nenahraditelný. Obvykle to trvá, tak asi 2 volební období a pak se i z normálního jedince stává zrůda schopná rozpoutat III. světovou válku. Podívejme se, třeba na osobu bývalého prezidenta, nebo na další politiky "odkojené" Parlamentem. Žijí v omezeném, umělém světě svých bludných představ, v kterých je utvrzují jejích patolízalové. Jejich šílené nápady, jak zachránit Republiku, prozrazují naprostou ignoranci reality a základních principů fungování společnosti, ekonomie, ekologie atd. Vytvořili si umělý svět, podle svých představ, kde stačí nezávazně tlachat, nenést žádnou odpovědnost a přesto se moci cítit, jako ředitel Zeměkoule. Náš volební systém a Ústava zmrzačená komunistou Jíčínským jim v tom jen napomáhá. *1* *4*
    • Putin ještě nikoho nezabil, zatímco USA a EU už toho mají na hrbu více než dost. V Jugoslávii se opravdu demokraticky, svobodně i lidskoprávně vyřádili, na Blízkém východě také a nyní řádí na Ukrajině a v Číně si tako smočili prstíčky na náměstí Nebeského klidu a co teprve Vietnam a jejich napalm. Pol Poty máš v USA a v NATu a na Wall Streetu, ve FEDu . - tečko vypatlaná.
      • cestovateli, nikoho nezabil, škoda, že ne tebe komunisto p o s r a n e j
    • štvavou nicku a napsal, že se to netýká Putina, tak bych s tebou souhlasil.
  • Kam se na mě hrabou, socky zchudlý! Rittig
  • Proč je u článku fotka z momentu, kdy se Medveděv s Putinem dověděli o sankcích z USA a EU?
  • KOMUNISTICKY hov-da dycky umely si uzivat z majetku druhych!!! *11*
    • Putin v loňském roce měl na naše koruny 2 miliony což má i Zeman víc. Tak si zase tolik nedával a když si to dnes zvedl, nejsem úplně pro, ale Rusko je x-krát větší než my, tak to zase tolik nepřehnal, když vezmu do úvahy našeho prodavače Rittiga, pingla Janouška, a další lobbisty Šloufa, Dalíka atd. Nečasovou-. Nagyovou, před tím kantýnskou , která dostávala odměnu jeden milion za 3 měsíce, protože dřela jako kůň, tak je Putin i po tomto zvýšení žabařem. Určitě dře více a ne horizontálně v posteli.
    • bu bu bu, bůůů bůůů bůůů!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit