Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechat lidi udusit v kamionu, nebo je nechat utopit je čirý hyenizmus. Je třeba k tomu přistupovat asi jako Slovensko. Ten, kdo zničil sever Afriky, rozbombardoval Irák. Afganistan, Sýrii, způsobil rozvrat fungujících států, je zodpovědný za celou uprchlickou vlnu a tedy i za ten hyenizmus.
    • zrovna sleduji eu-propagandu na čt, a je to absolutně šílené, teď zrovna tam za naše peníze lžou a manipulují takovým způsobem, že nad tím zůstává rozum stát...
      dost, okamžitě pryč z eu a nata!

      tohle opravdu není legrace, tady jde o naše životy a životy našich dětí! http://www.euractiv.com/sections/justice-home-affairs/merkel-booed-site-refugee-attacks-317099?utm_source=EurActiv+Newsletter&utm_campaign=ba31f9c7f9-newsletter_uk_in_europe&utm_medium=email&utm_term=0_bab5f0ea4e-ba31f9c7f9-245759185
    • Jenomže o něm se nemluví!!! On je z obliga!!! Strýček Sam si domů žádné tyto "chudáčky" nebere!!! Ale ústy svého dočasného mluvčího Babráka chválí Angelínu za to, že se chová jako naprostá slepice!!! Hnus a tohle si dovoluje nás zastupovat?!
  • Když jsem slyšel projev Angel Merkel, tak jsem si řekl, co to je proboha za kus drůběžího?! Vždyť to ona přilévá do ohně, vyhrožuje vlastním lidem a vůbec všem, kteří mají jiný názor na věc. To ona podporuje příliv těch afrických parazitů, a nechápe, že dělá strašné zlo. No, u příštích voleb si již do křesla kancléřky asi nezasedne. Ale co do té doby my všichni normální Evropané? Proč máme tolerovat netolerovatelné a živit další parazity, kteří nás nijak nemilují, ba naopak. Politici typu Angel Merkle jsou velkým nebezpečím pro Evropu.
    • Ano, mě ta zjevná kolaborace evropských politiků s islámem také děsí. Od IS a Saúdů je geniálním tahem to, že začali Evropu dobývat beze zbraní (zatím). A to za pomoci předních evropských politiků a za pomoci pomýlenců typu našeho Kocába, Kohouta nebo Novotného, Až budou statisíce bojovníků uvnitř už nebude obtížné vyzbrojit je a zaútočit. A že chtějí nejprve ovládnout nejsilnější stát, Německo, to je talší geniální tah. Po jeho ovládnutí, pak ostatní státy budou padat jeden po druhém. Co ale vede Merkelovou, Hollanda, Junckera a ostatní politiky EU k tomu, že obětují své vlastní národy, na to skutečně přijít nemohu.
      • Celá eueueu je vazalem ssa. SSa zorganizovaly pády fungujících režimů v severní Africe a dotují přesuny uprchlíků do Evropy. V Lybii je ropa, kterou chtěl Kaddáfí prodávat za jinou měnu než za dolary. Na území IS je snaha vybudovat pruh pod kontrolou SSA, kudy povede plynovod z Íránu, přes Turecko do Evropy, aby se eueueu odpojila od Gazpromu, takže to tam "čistí". Ruská armáda spolupracuje s SSa v Sýrii a dodává tam zbraně a technologie. Říká se, že si tak snaží hlídat budoucí vměšování sil SSa do Krymu.
    • Taky doufám, že jednou přijde čas a jí podobní politici stanou před evropským tribunálem podobně jako kdysi nacističtí pohlaváři.
      A samozřejmě by to chtělo přehodnotit moc, kterou politickým stranám dává současná demokracie a provést úpravy tak, aby politik byl nucen respektovat většinový názor svých občanů. Tzn. zavést opravdovou demokracii místo totalitního režimu, který se jen honosí názvem demokratický.
      • Ano, také to takto vidím. Nenechat si vnutit programy těch partají, které chtějí soutěžit, ale požadovat jeden normální, občany logicky přijatelný program, který obsáhne vše to, co je nám jinak jasné, ale co partaje nikdy nesplní. Prostě pravidla fair play. Bez partajně koaličních kompromisů. S jasnou odpovědností a odvolatelností.
  • Každá zbytečná smrt je špatná, ale. Ten, kdo ilegálně a protiprávně přechází hranice jiného státu, vždy postupuje riziko. A pokud se 50 lidí nechá dobrovolně zavřít do kamionu bez ventilace, tak jsou to skutečně nemyslící hazardéři. Za druhé, politici EU od počátku vystupovali proti pašerákům lidí příliš benevolentně. To bylo samé "my jim ty jejich lodě nemůžeme přece potápět". Zajímalo by mě, kolik pašeráků policie chytila, jak budou souzeni, zabaví jim auta a zinkasované peníze? Navíc politici tuto událost zneužijí k tomu, že budou prosazovat ničím nerušené obsazování Evropy, hlavně neklást vetřelcům žádné překážky, ať se do toho zaslíbeného Německa, které na ně čeká s otevřenou náručí, dostanou nerušeně a bez problémů (viz. Merkelová).
  • Vzdycky se najde vypatlanec ktery rozumi vsemu a prskne nejakou hloupost.Tady socka od popelnic se realizuje alespon tady.Vsude jinde je v opovrzeni a hanbe.
  • Tihle uprchlíci, můžeme si myslet co chceme a v podstatě máme pravdu. Nechceme je tady protože víme, tušíme jak to dopadne. Ale sorry, přát někomu smrt, to ne, s tímhle nesouhlasím. Jsou to lidé jako my...
    • Ani těm převaděčům? Ani teroristům? :-))))
  • A co my s tim tady.Jen delaji potize a chteji se mit dobre.To my vsichni,ale lelzeme nekomu do bytu?
    • K tobě do bytu? snad do kanálu. co balíku
  • blblbl *1* *1*
  • pletete Babise a jeho muzeum potravin. To je docela pravdepodobne , ze stare auto prodali pres nejaky bazar jedno jestli na Slovensku nebo v Madarsku . Kdo ho koupil nemusi s timhle mit nic spolecneho . Tenhle chliv se dnes v CZ snazi min. dopravy vycistit . Myslim ty poloprevody jak tomu rikaji. S tim to nejak tak souvisi. Co komu patri je dost nejiste. Take to auto mohlo byt ukradene. Denne potkavam na silnicich v CZ auta / nakladni / s plachtamy firem ktere uz davno neexistuji . Ovsem zavrit jen jednu osobu do hermeticky uzavreneho chladaku / podle te fotky / je proste vrazda . To se neda jinak nazvat. Natoz potom snad 50 lidi. To uz se da nazvat holocaustem. Bez prehaneni.
  • he he he
  • Kdejakej šmudla by se na uprchlících rád přiživil...
    • Ty jako vždy nemáš ani vindru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit