Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fosilie
    ODS + ČSSD

    Vzájemně si dělaj stafáž
    obojí je stejná pakáž!!!
  • Na ústecku je spousta úředníků, kteří museli plnit pokyny svých politických nenadřízených. Byla naprosto běžná praxe, kdy úředníci museli chodit k náměstkům primátorů, místostarostům a tam se jim zpovídat a poslouchat jejich "doporučení". Je běžné, že tajemník, který je jedinným nadřízeným úředníkům na úřadu, byl pouhým drábem, který měl za úkol nepohodlné jedince usměrnit a pak eliminovat.
    Kdyby policie zatlačila na vícero dřívějších vedoucích úředníků a na dobu nezbytně nutnou je strčila do vyšetřovačky, tak by se toho dozvěděla mnohem a mnohem víc.
    O žádného se nikdo z vlčáků nikdy dále nestaral, naopak se jim v dalším životě snaží blbci házet klacky pod nohy a škodit jim. Pak se nemohou divit, že nějakému prdne v palici a něco bonzne nebo někoho z nich dokonce picne.
    A mělo by toho být více, bylo by čisto, svědomí by se ulevilo a ona vekslácká oligarchie, která ústeckému kraji stále s komunisty a bývalými policajty vládne, by šla konečně ke dnu.
    Jenže to by to musel vyšetřovat někdo z hodně velké dálky.
    Ústecká, stějně jako ostravská komunisticko vekslácká mafie má dlouhé prsty od pravěku, vždyť do chtěl do ústředního výboru KSČ, musel sedět v jedno z těchto dvou krajů. Buď v krajském výboru, nebo kriminále, tam se poznávali, tam se formovaly jejich budoucí vztahy.
    ¨Jedni dávali druhým pro manželky šminky a hadry ze západního Berlína, druzí jim za to zajišťovali slušné zacházení a propouštění.
    Toto se táhne až do dnešních časů, kdy se obě strany stávají ctihodnými občany, někteří dokonce mecenáši, všichni jsou patrioti a většina z nich je u myslivců :-)
  • Jakuba Pánika konečně dostihla spravedlnost, mastil si kapsy nejen na dotacích z EU, ovšem také dodával okna a dveře do nemocnic, zcela určitě za kulantní ceny, no přeci "Sociální demokrat by přece nikoho neokrad". Pániku, nezbývá než popřát hezký přijímač v nápravném zařízení, hodně kopanců a četnost dobře mířených ran na solar i spodní čelist. To vše, aby křivák a křupan z ČSSD pochopil, že za bonzování straníku ODS náleží příslušná satisfakce.
  • Chci se zeptat. Jedná se o tohoto Fialu? Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL. -zachránce ODS před totálním rozpadem?
    • josef.servit.9
      Íčko, zavolal a Novák ODS jim ufrnkl do ciziny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit