Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzhledem k mnoha možnostem čerpat validní informace z jiných, neplacených zdrojů a vzhledem k naprosté a trapné tendenčnosti ČT se "státní televize" jako služba přežila.
    Pokud přesto chce stát (jeho momentální představitelé) něco podobného mít, ovládat, nechť na to plně hradí ze státního rozpočtu. ČT nevyvažuje vliv soukromých TV stanic, nezajišťuje vyvážené a validní informace, v podstatě jen manipuluje s veřejným míněním - a reprízuje pořady z dob "totality", protože vlastní archivy.
    Je stejným reliktem minulosti jako Česká pošta nebo Český rozhlas. Parazitem, který nejen vysává státní rozpočet, ale požaduje i další peníze z poplatků (za cokoliv), reklam a produkt-placementu.
    Tam, kde existuje tržní varianta by měl stát takové služby zrušit nebo omezit jen na naprosté minimum, jen do té míry, aby zabránil monopolizaci daného odvětví cizím kapitálem, tak jak se to stalo u vodárenství nebo uhelného průmyslu. (Týká se to hlavně informací, kdy ostatní média už v soukromých rukou většinou jsou.)
    Srovnám-li třeba internetovou DVTV s jakýmkoliv pořadem ČT podobného typu (interwiev), dopadá to pro ČT naprosto tristně. Náklady na výrobu jednoho zasvěceného a necenzurovaného rozhovoru v DVTV musí být malým zlomečkem nákladů ČT. Infirmační hodnota a věrohodnost je ovšem několikanásobná.

    TEDY: NAVRHUJI ZRUŠIT ČT! *16* *
    • *4*
  • Platit za co?Za tu hrůzu kterou tam vysílají?Neustále jen žvásty samozvaných chytráků a politické demagogy.Reportéři jim neustále skáčí do řeči,takže se dovíme prd.Chci se zeptat,kdy vyjde zákon který nám přikáže namontovat počítadlo na okno a budeme platit i za vzduch.Hotový kocourkov.Platit,platit,platit to je politika všech rádoby mocných,spíše nemocných.
  • pan don Deb...lito Dvoržák v Německu se platí asi 17 euro chtěl by taky v Česku on má více jak německou na výplatě za naše Ty Deb....e dej nám taky Německé platy a potom můžeš vymýšlet ty Tvoje debilní P--Í--- VINY Jsi jenon obyč nenažraný P--R---E Jaok poslanci senátoři vláda jenom *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Pak li že stát potřebuje veřejno právní televizi placenou lidmi nikoli státem myslím že většina z nás by se uskrovnila a vystačila by s jedním kanálem.

    S toho vyplývá že můžeme snížit počet programů o 75% a s tím i cenu stejně jako počet chytráků podobného ražení kteří chtějí tahat prachy s mojí kapsy.
  • Nejenom Dvořák, ale i naši "zákonodárci" se chovají diskriminačně vůči ostatním televizím, které, na rozdíl od ČT, nedostávají ani korunu dotací, a to i přesto, že mají větší sledovanost jako ČT. Žít z peněz poplatníků jenom proto, že si říkají "veřejnoprávní" a navíc nebýt až tak sledován, tak to nad tím stojí rozum. No, ale čemu se divit, Dvořákovi ne, protože ten toho jenom využívá, ale když vidíme pracovitost a kvalifikovanost naších zákonodárců, tak je nám všem jasné, proč se to děje. Nezájem o lidi, jenom o svůj "džob".
    • Proč? Protože téměř čtvrtina jejich vysílání je vylhaná reklama, kterou stejně zaplatíme v ceně mnohdy předražených výrobků. V obchodě koupíte zmetek tak odpovídá obchod. Televize odvysílá zmetek - reklamu a niiiiiiiiiiiiiiiiiiic. Ta naše komise pro etiku reklamy je sebranka korytářů a nic neřeší jen žerou korunky. Pak se divíme nárustu kriminality. Jsou pro to tři důvody. Ožebračování obyvatel, policie se zabývá více tím jak špiclovat lidi a výchova obyvatel příklady úradníkov a exekutivy státu. Dyk oni si dělají zásadně něco jiného než slíbili a to hlavně díky OVČANÚM tohoto s prominutím "státu", protože je volí.
  • vanhorne
    Doufam,ze platit budou uz i novorozenatka, slepci a hlusi aby jim to nebylo lito.
  • to je i můj názor
  • lidičky, dyk on ten chudák Dvořák má malinkaté odměny. Vzpoměl jsem si na známý citát "našeho" krejčího: vždyť ten kluk bere 50 tisíc, co padesát, osmdesát, co osmdesát on bere sto tisíc. Smutnou pravdou ale je, že bere mnohe víc, to je fakt k zblití. Předpokládám, že politici mají úlevu z těchto poplatků.
    Ještě mě napadlo že by se také mohlo platit za mikrovlnky, ta jsou televizi podobné.
    Tak se mějte, já du blít *11*
  • výborný nápad,za lži,výmysly a bludy je potřeba platit ještě víc *1*
  • platit nechcete, ale čumět od rána do večera jo, bolšani! *10* *10*
    • bezregistrace
      wziąć coś zarobaczenie ... to nie będzie pokonać grzybica miesięcy i grind gówno

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit