Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No vida a my co, my máme co?
  • Semjon Gayínek neodejde, nebojte, sranda s tím starým blbcem bude pokračovat!!! Pod jinýma mnohomnohomnohomnohonickama!!!
  • Mějte pěknou debatu pánové. Špínu jménem BTW prosím ignorujte,.
    Za reakci nestojí - tento podvodník s hlasováním, zlodějům nicků a ničitel diskusí.

    Já jsem holka a označit holku za Gaye může jen IQ Tykve nebo spíše StBácký
    darebák BTW který se snaží zdiskreditovat a odstřelit všechny kdo si dovolují mít
    jiný než Kremelský názor nebo s ním proboha dokonce nesouhlasit.

    Tato lidská zrůda nechápe že jiné názory jsou základem svobodné debaty.
    • Lidská zrůda = komunista stará známá věc.
  • Semjon Gayínek jako komouš byl na Kubě!!!
  • „Liberalizace na Kubě“, další blamáž podvodníků z KSČM

    Pro normálně myslícího člověka je otřesné, když slyší o tom, že diktátor musí obyvatelům země povolovat tak běžné věci jako jsou mikrovlnné trouby a mobily. Navíc mobily nebudou moci mít všichni Kubánci, ale jenom ti, kteří mají přes své příbuzné v zahraničí přístup k dolarům anebo jiným tvrdým měnám. Když připočtu skutečnost, že i Raúl Castro uznal, že z normálního platu, který na Kubě činí 400 až 700 pesos se v této zemi nedá přežít, tak to s kubánskou realitou dopadá hodně bledě. Jen tak pro srovnání, půl kila slaniny či kilo fazolí tady stojí na černém trhu kolem dvaceti pesos. Na Kubě je totiž nedostatek potravin, které jsou navíc na příděl. A to už pomíjím stovky vězňů svědomí, kteří tráví deset i více let v tvrdých káznicích třeba jen za to, že si dovolili vydávat nepovolené noviny nebo jim přátelé přivezli z ciziny zakázanou literaturu. To ale mimochodem naši rudokožci považuji za normální. Možná by nebylo od věci, kdyby čtenáři Haló novin chodili za trest tak na deset let do pořádně ostrého kriminálu, nejlépe na Bory či do Valdic. Ovšem asi největší nebezpečí komunistů spočívá v tom, že lež povýšili na pravdu a vůbec se za to nestydí. Krásně to bylo ukázáno v nádherném filmu Bílá paní, který dávala v pondělí ČT a zrůdnost tzv. reálného socialismu ukazuje v plné nahotě. Tam stupidní komunističtí funkcionáři a lidé zblblí bolševiky oslavovali nový most, který ve skutečnosti nestál. Davy se brodily řekou a křičely „sláva hurá, ať žije nový most.“ A tady lháři z KSČM oslavují na Kubě ony pomyslné mosty, které ve skutečnosti nestojí. Kuba není žádným ostrovem svobody, ale utiskovanou zemí, kde jsou lidé věznění názory a bez povolení nesměli mít ani počítače či mobily. Kubánci nyní doufají, že časem budou mít i neomezený přístup k internetu. To je strašné! Komunističtí podvodníci ale mají v sobě tolik drzosti, že si dovolují Kubu a její tyranský režim oslavovat. Oni se řídí goebelsovským heslem „tisíckrát opakovaná lež se stává pravdou.“ A je na nás slušných lidech, abychom tyto darebáky rázně odkázali do patřičných mezí.
  • Semjon Gayínek, chichichi, blbý jméno!!!
  • KSČM propaguje násilí, musí být postavena mimo zákon

    Komunisté jsou obyčejní podvodníci, lháři a zločinci, lidé mějme se před nimi na pozoru! Je jasné, že jim nejde o práva národů na sebeurčení, ale pouze o získání nadvlády nad světem. Srbové, když bojují o Kosovo, jednají správně, ale ve stejné situaci se nacházejí i Gruzínci. Ti pouze usilují o obnovení suverenity své země a získání kontroly nad Abcházií a Jižní Osetií, které jim náleží. Ovšem Gruzínci jsou najednou zločinci, a to jedině proto, že si dovolují vzdorovat ruským jestřábům, které ovšem čeští bolševici hájí. Je tedy nad slunce jasné, že komunistům nejde o dodržování mezinárodního práva, ale pouze o prosazení svých cílů, což znamená likvidaci svobody a evropské civilizace. Z toho je potřeba vyvodit jasné závěry, KSČM musí být zničena.
  • Doktor v blázinci říkal, že Semjon Gayínek je nevyléčitelnej blbec!!!
  • Bolševická zrůdnost těžkého kalibru, vraždy nevadí!

    Komunistické Haló noviny jsou zdrojem jedů zamořujících společnost. Ovšem je potřeba si jich všímat a upozorňovat na jejich obsah. Tak včera jsem se například dozvěděl, že vraždění nevinných lidí v režii komunistů bylo v pořádku. Ovšem právě tato „třídní logika“ je nebezpečím pro lidstvo.
    Zpráva upozorňující na článek v jakémsi bezvýznamném ruském plátku „Za SSSR“, který vychází v úžasném nákladu 4 tisíce výtisků, by nestála skoro vůbec za řeč. Ovšem je dobré si všímat logiky kovaných soudruhů. Nějaký polský pisálek ze Zakopaneho, projevil úžasného „ducha“ v záležitosti Katyně. On sice neprohlásil, že za tento zločin mohou Němci, ale prý to slouží jenom ke štvaní Poláků a Rusů proti sobě, a teď cituji doslova: „Jinak koho by zajímal osud několika tisíc vojáků a důstojníků ve válce, kde zahynuly miliony.“ To je přece zrůdnost těžkého kalibru. Podle logiky dotyčného by koho vlastně měl zajímat osud obyvatel Lidic, jichž zemřelo řádově několik set ve válce, ve které zahynuly miliony. A tím se vlastně dostáváme k podstatě obludnosti bolševismu. Uvedu jiný příklad. Někteří rudokožci tady při připomínce vlastních zločinů vystartují s výkřiky, že Američané vraždili Indiány. To je bohužel pravda. Jenomže! V USA se tento fakt nepopírá a věci se nazývají pravými jmény. Kdyby se Američané chovali jako komunisté, tak by indiánskou záležitost bagatelizovali coby přehmaty a chyby, které se staly při jinak skvělém rozvoji zaostalého divokého Západu, a ještě by se chlubili úžasným rozmachem. „To byla jen nutná daň za pokrok. Vždyť jsme tam postavili desetitisíce kilometrů železnic, silnic a telegrafních drátů,“ hlásali by do světa. Takže každé myslící bytosti nyní musí být jasné, že komunismus je nemorální svinstvo, který obhajuje vraždy a genocidy tam, kde se mu to zrovna hodí. A ještě na závěr návrat ke Katyni, Rusové zveřejnili dopis, který v březnu 1940 napsal šéf NKVD Lavrentij Berija Stalinovi, a kde se mimo jiné píše, že problém zajatých polských důstojníků je potřeba vyřešit bez vyšetřování a vznesení obvinění. Pak se tady uvádí natvrdo, že se má „vyřešit speciálním způsobem za použití nejvyššího možného trestu … popravou
  • Komunistické Československo jako nacistický koncentrák

    Speciálně cvičení zabijáčtí psi ještě na podzim roku 1986 roztrhali na československo-rakouských hranicích nedaleko Bratislavy mladého člověka. Jeho jediné provinění – cesta za svobodou. Podobné ostré bestie nasazovali nacisté při honičce za uprchlými vězni z koncentračních táborů.
    Je to výborný článek od Luďka Navary v dnešní MFDNES. Mladý východní Němec se pokusil emigrovat do Rakouska, chybělo mu už je dvaadvacet metrů k hranici, když ho roztrhali psi zabijáci Roby a Ryšo. Ti byli zvlášť vycvičeni k vraždění lidí. Pohraniční hlídky je pouštěly na volno, přičemž jim muselo být jasné, jakou tragedii mohou tato zvířata způsobit. Osmnáctiletý Hartmuth Tautz z Magdeburku zemřel. Jeho proviněním se stala cesta za svobodou. Zdejší známá komunistická sebranka jistě namítne, že tam kdesi v polích za Petržalkou neexistoval hraniční přechod. To je do určité míry pravda. Socialistické státy měly dodržovat Helsinskou dohodu, tak, jak se zavázaly, a umožnit svobodné cestování svým obyvatelům. Normální člověk jistě pochopí, že trestat někoho smrtí za nedovolený přechod hranic je zrůdnost. Ovšem ta k bolševikům vždycky patřila. V civilizovaných zemích se za takovou prkotinu dávají pokuty. Spolková republika Německo ani Rakousko žádná opevnění ze své strany hranic s ČSSR nebudovaly, lidé z nich do socialistického ráje neutíkali. Přitom opačným směrem prchalo na Západ velké množství lidí, do míst, kde byla nezaměstnanost, existovalo „vykořisťování člověka člověkem“ atd. Proč asi? Obávám se, že na to abnormální hloupost zdejších rudokožců nebude schopna dát odpověď. Socialistické Československo bylo ve skutečnosti velkým koncentrákem obehnaným ostnatým drátem, které bránilo v útěku lidí za svobodou pomocí zabijáckých psů. Nacistické vyhlazovací lágry také obepínal ostnatý drát. Esesmani na vězně, kteří se snažili dostat ven, rovněž posílali šelmy toužící po lidské krvi. Ta podobnost jistě není čistě náhodná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit