Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zvlastnost je, ze navigator neukaze oblicej, reporteri jsou jen rusove, svou vypoved cte obcas z papiru, na dotaz odpovida strojove. Co k tomu dodat.....
  • Rusko lže, jako když Rudé právo tiskne!
  • Stalingrad
    Rusové jsou v Sýrii legálně zvolenou vládou oficiálně pozvaní k vojenským akcím i když ta vláda nevoní amrdolům a jejich rektálistům-a vyvezli tam svou "demokracii" která je v této fázi v jaké je !!! Myslím,že nyní nastal čas kde jaké letadlo poslat dolů které nepatří Syrské bo Ruské armádě-pokud to někomu Assad bo rusáci nepovolí !!! Myslím,že machometánům skončila doba náletů na Syrské území bombardovat Kurdy kteří jako jedinní bojují proti DAIŠ v pozemních akcích a zásobovat DAIŠ teroristy a kšeftovat s nima s ropou !!! Hold zaseli vítr Turci,ať sklidí bouři a snima i celé agresorské nato.Zastavit Turkům plynový kohoutek jako ukrajině-čína,indie atd.plyn koupí.....jen evropa si pokud začne mrznout díky germánům-VĚRNÝM SPOJENCŮM TURKŮ ZA OBOU SVĚTOVÝCH VÁLEK pomrzne.Je to klika jako za II.sv.I to by si měla francie s v.británií uvědomit ,vzpomět si na např.Gallipoli jak jim machometáni německými kulomety vyprášili zadky.A dnes tu machometánskou,zrádnou ,falešnou bandu táhnou opět němčouři do EU-proč asi !!!!????
  • Atˇuž Rusové narušili vzdušný prostor nebo né ,prasárna je hlavně v tom, že letci nasazují krky v boji proti islámistům. Tedy hlavně, aby se ta islámská sebranka nedostala třeba i do Turecka. Taková podpásovka nemá obdoby.
    • Na tomto incidentu, který se v podstatě rovná vyhlášení války, se zcela jasně ukázalo, jaké státy skutečně mají zájem na zničení IS. Turecko to zcela jasně není, to je zřejmým podporovatelem IS. Nejsou to ani USA, které Turecku zřejmě k tomuto útoku požehnaly a které nemají faktický zájem na ukončení bojů v této oblasti. Zbývá tedy Rusko. A že podporuje Adada na tom není nic špatného, ten je zatím stále legitimním představitelem Sýrie a rozhodně není o nic větší diktátor než turecký prezident.
  • Turkovi zase nějak narostl hřebínek a opět začal snít o Osmanské říši. V Evropě jsme si s Turkem vždycky poradili. Každému, kdo byl někdy na vojně, musí být jasné, že sestřelení ruského letounu, který narušil (pokud vůbec) turecký vzdušný prostor v řádu vteřin, bylo dlouho připravované. Také je jasné, že Turek by na to sám neměl koule, kdyby za ním nestál někdo, kdo mu tuhle akci požehnal nebo přímo nařídil. Kdopak asi?
    • Bohouši, být součástí Osmanské říše by jistě nebylo dobré. Ale nebylo by také dobré být součástí říše SSS = Sojuz socialističekich stran, jehož jsme byli součástí do r. 1990. A v r.1968 nám Brežněv vyhrožoval "přesídlením" na Sibiř, prý pro ně není problém "přestěhovat" několik milionů lidí. Jistě, mají v tom bohaté zkušenosti.
    • USa neřídí Turecko ty ruský blbe.
      • To jsem nepsal já, ale nějaký zloděj nicků...
      • Milý příteli. Zmínil jsem se snad ve svém příspěvku o USA? Ale jsem moc rád, žes ihned poznal, kdo za tím vším ve skutečnosti stojí. Máš můj obdiv.
        • Právě že USA s tím nemá nic společného. Jen cvok jako ty na ni svede
          i zdražení rudých trenek.
          • Co mi kradeš nick, ty kret.ne? Kromě toho americkej Žid z Bilderbergu panuje všemu, ovlivňuje tudíž i zdražení rudých trenclí... *1* *1* *1*
          • Klid, dej si dnes večr 10x otčenáš před vlajkou z pruhů a hvězd a uleví se ti.
  • Pilot je dávno po smrti. Kdoví, koho to tam Putin nastrčil, aby hlásal lži a ruskou propagandu!
  • V tomto prostoru bombardují Turci Kurdy, Rusové Turkmeny..a oba
    lžou o boji s Islámským státem... Rusové asi narušili Turecký prostor,
    a určitě ne poprvé.... a Turci číhali s prstem na spoušti..
  • bez ohledu na to, zda ruský Su-24 narušil vzdušný prostor turecka či ne: reagovat po 17 sekundách rovnou sestřelením je prasárna - standardní postup je navázat optický kontakt (zpravidla tak, že stíhačky nalétnou velmi blízko narušitele po obou jeho stranách na souběžném kursu) a eskortovat na nejbližší letiště. Teprve v případě, že cizí pilot nereaguje či odmítá se podřídit, přichází ke slovu varovná střelba před letoun a teprve potom ostrá střelba. Toto se dodržuje ve všech civilizovaných zemích. Proto se nedivím, že NATO tak trochu dává od Tureckého konfliktu ruce pryč. Z mého pohledu to vypadá tak, že Turecké F-16 tam vyloženě číhaly na příležitost, zda Rusové náhodou nenaruší jejich vzdušný prostor, aby je mohli demonstrativně sestřelit...
  • Ať situace sestřelení ruského letadly byla jakákoliv, nesplňovala všechny mezinárodní dohodnutá pravidla. Třeba jedno - vyslat stíhačky a donutit letadlo sesednout - vůbec se neuskutečnilo. Domnívám se, že to nahraje spíše Rusům a poškodí Turky, než naopak.
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/387468-chci-se-vratit-a-pomstit-velitele-rika-navigator-ze-sestreleneho-ruskeho-bombarderu.html
    • ... neotravuj, srágoro, nikoho nezajímáš :)))
      • a ty asi taky ne když tu smrdíš *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit