Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaky výhled ma naše MF na příští rok? Bez vlivu embarga - samozřejmě.
  • Alino,závidím Vám, nevíte která bije! Propaganda u Vás fest zafungovala!!!Včera jsem koukala náhodně na Jílkovou. Byla jsem zděšena, kdo nás zastupuje v EU, kdo se plete do politiky, mám na mysli MUDr. onkologa z Pardubic - vyloženého nacionalistu,z kterého jsem i přes obrazovku cítila nenávist k Rusku. Od nich jsem se dozvěděla takové věci, že jsem se smála ještě ve spánku. Na druhé straně byli podnikatelé a p. ministr, před kterými klobouk dolů, že tu debatu z jejich strany usáli a nerozbili těm dvěma ústa. Stojí za to se na tento pořad podívat,hlavně Vám Alino, aby jste věděla co a jak
  • A co na to říká fašista Putin?
    • Nepleť si Poprosenka s Putinem, když oba začínají na písmeno p. Piica a prdeel taky začínají na písmeno p. Až si to tvůj spletl, tak hned poznáš jaky je v tom rozdíl.
  • To je úžasné, co je to tu za debatu! Připadám si jak na besídce pomocné školy. Nejenže ti proruští filosofové se neumí vyjadřovat, o pravopisu nemluvě, ale jsou i velice agresivní! To je holt ta aziatskotatarská krev.
    • Když se Ti to na besídkach tak líbilo, klidně tam chod dále a neporuzuj v diskuzich na netu.
  • sankce Rusko zasahují a to jednoznačně ( i když to řadu pisálků nerada slyší), pokud to nezmění chování Putina, alespoň nebude mít tolik peněz na armádu a vojenské akce, kterými otravuje své sousedy.
    • Jiříku, jistě že zasahují. Už jsem jednou psala, že mají kam hrábnout. Nás zasahují a zasáhnou také , ale my kam hrábnout nemáme. Viděla jsem reakce moskvanů a jedna dáma to řekla dobře. Na zimu si nekoupím 2 kožichy,ale jeden. My na tom budeme hůř, pokud se nevzpamatujeme!
  • miluju tyhle boží kecy lidí co nikdy nebyli v rusku,ve skutečném rusku.300km za moskvou,boží keca o tom jak sankce rusy poškodí,jak si budou utahovat opasky,milí platí plkálkové o rusa se nestarejte rus si poradí,rus na vesnici přežije,když je dobře rus táhne do města kde vydělává a co vydělá to hned utratí,rus nešetří,a když je bída vrací se rus na vesnici,kde si vybere nějaký zchátralý domek,nastěhuje se do něj,střechu opraví,brambory a zelí zasadí,dříví naštípá,žádné daně a inkasa neplatí,rus může žít bez práce,bez peněz a co my? vyspělí západoevropani,zajatci složenek,žijící ze strachu o ztrátu práce,že skončíme pod mostem,kam my utečeme před bídou?do německa,do juesej?kam se podějema milí zlatí hlupáčci,tak dobře se máme proto že jsme přívěskem německa,až se německo dostane do problému tak to tu zabalí.... *1*
    • A ještě si zapomněl, rus když nemá co žrát, sežere i harmoniku, nebo souseda *1*
  • Pokud si Rusko nebude půjčovat, bude mu to jen ku prospěchu, co uspoří, dá na rozvoj ne na obsluhu dluhu., včera o tom pěkně mluvili - něco přiveze z neevropské ciziny (třeba od dceřinek evropských firem), jiné věci pak vozit už nechce a vyrobí je samo, jemu to pomůže a pokud to nám učkodí - naše věc.
    • Jé pusinka, už jsem myslel, že tě vyloučili z KSČM, nebo žes odjela do země zalíbené a že tě tam sežrali medvídci? *1*
  • Události z posledních dní delší dobu projektovanou akci Rusů podstatně urychlily. Prezident Putin nařídil spustit operaci Dvouhlavý zlatý orel. Konkrétně začít razit pěti rublové zlaté mince s obsahem zlata 0,1244 trojské unce (1 trojská unce = 31,1034768 gramů) o průměru 18 mm s ražbou dvouhlavého orla se štítem a korunou, která se stane světovou alternativou jak k americkému dolaru, tak k euru při obchodování se zásobami energie. Dalším krokem k odstoupení Ruska od obchodování v USD a EURO bylo nařízení bance Sberbank, aby zastavila vydávání spotřebitelských půjček v cizí měně. Rusko si masivní ražbu zlatých mincí může dovolit, má druhé nejvyšší zásoby zlata v trezorech, 1.500 tun a těžitelného zlata jenom v nově otevřeném ložisku v Magadanské oblasti 2 000 tun.
    • Zlata se nenažerou! Není na světě zbytečnějšího kovu! *2* *2* *2* *2* *1*
    • Nakupte si HONEM rublíky . To se vyplatí.
      • Jo jo, ale nevim jak si rublík koupit, když nám padesátníky kapitalisti zrušili ??? *1* *1* *1*
  • Na světě jsou jen dvě supervelmoci Rusko a Komunistická Čína, před časem se k nim řadily i USA, ty jsou ale už na úpadku a propadají se mezi země třetího světa, jejich postavení ve světě rychle klesá, a pokud padne i dolar jako směnné mezinárodní platidlo, bude to jejich úplný konec! Rusko a Čína už pracuji na jiném systému kdy se bude platit zlatem a ne jejich papírky které už jsou kryty jen dluhy u komunistické Číny!
  • 70 miliónů Američanů na potravinových poukázkách, prázdné regály ve Wal-Martech a panika z hrozícího hladomoru, šokující videa projevů globálního chudnutí!
    Americké zpravodajské stanice přinesly informace o chaosu a panice, která vypukla v sedmnácti státech USA poté, co informační systém platebních karet sociálního zabezpečení (jistá obdoba Drábkovo S-Karet v Česku) postihl masivní výpadek, který podle názorů dotčených Američanů byl vyvolán úmyslně jako omezený zkušební test americké vlády ke zjištění toho, jak bude vybraný vzorek obyvatelstva reagovat na blížící se krach veřejných financí v USA a co se potom dá očekávat v celonárodním měřítku. Jelikož tento výpadek postihl jenom část USA, tak v oblastech, kde sociální karty nadále fungovaly, došlo k masivnímu nájezdu Američanů na supermarkety ze strachu, že se blíží krach systému a že s blížícím se dluhovým stropem americké vlády na podzim hrozí, že lidé zůstanou bez potravin kvůli dalšímu uzavření amerických federálních úřadů. Porucha v informačním systému navíc způsobila, že některé sociální karty se chovaly jako karty bez limitu nákupu, což se rozneslo jako blesková zpráva. Během dvou hodin tak např. byl zcela vykoupen Supercenter Wal-Mart ve městě Springhill v Kalifornii, prázdné regály na videu jenom potvrzují špatný stav ekonomiky.
    • A můžete vysvětlit, soudruhu drahý, proč by měli vůbec NĚCO dostávat ???
      • Minus ano a odpověď ne ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit