Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak nám teroristi napříč spektrem utíkají v převlečení za ženský, na místě nechávají fousy a žiletky, utíkají už i kamarádi Kanaďani, umírnění teroristi si stěžují na nedostatek US zbraní, na jejich kvalitu proti ruským, už by radši objednávali zbraně v Rusku, Irák a Kurdové by už taky radši pomoc od Ruska...kurňa, kam se to na nás hrne, příteli Obamo, dokonce už i expresident Carter dodává Rusům mapy s pozicemi teroristů, do toho se nám začíná roztahovat po světě Čína...to už je na ručník do ringu, kamaráde Obamo...
  • Samozřejmě, že Američané odmítli s Rusy spolupracovat. Přece nebudou podporovat někoho, kdo bude ničit jejich dodávky zbraní a zásob Islámskému státu. Vždyť jim to doteď tak klapalo.
  • Panela
    Neberte mé hrozby vážně, jsem jenom holka Simona a ještě jsem si dnes nevzala prášek.

    Ale za to už jsem stihla napsat pár lží, co mi pan Šapitó z jůes embesy poslal holubí poštou.
  • Pamela
    Ty StBácký darebáku ! Takže si nedáš pokoj!

    Dopouštíš se trestného činu podvodu a krádeže. Toto je moje osobní fotografie
    kterou jsem si udělala pro registraci a tu bez povolení nesmí nikdo cizí používat.
    Je to jako kldyby jsi někomu ukradl občanský průkaz a vydával se za něj.

    Takže Tiscali! Pokud tohoto zloděje mojí identity budeš na této debatě tolerovat
    poneseš spolu s ním tvrdé právní následky.
    • Copak, jaké? Uděláš z nich holkofoby, nebo gaye? Tak si tam nedávej ty praštěné obrázky, oochyle a přihlaš se zaregistrovaným nickem, jako třeba já. Potom nebudeš muset tady falešně kvičet, ty chrochte.

      Chtít pomoc po USA? Nemožné, já bych ji taky nechtěl. Po takových šmejdech, kteří tam ten problém udělali!!!

      Takže prezidente Asade, dobře jste si zvolil, ruská pomoc přišla a bude fatální pro všechny ty teroristické bandy podporované USA a Saudy.
      • pusinka
        Já jsem holka. Tobě to vadí tiradore takže do kategorie Gay opravdu spadáš.
        Praštěné fotky? Jediný ouchyl jsi tu ty.

        Jsem mladá a krásná. Tak proč bych se nepochlubila?

        Proruská strana prostě měsíce krade moje nicky. Takže jsi lhář pokud to popíráš.
        • A co tak vyfotit xicht? To se bojíš, že? Dědku, dědku, ty jednou špatně skončíš. *16*
  • Američané jsou bezradní, jejich mezinárodní kredit padá dolů rychlostí blesku už i v prorežimních médiích (jen ČT zve pořád stejné osly do diskuzí,... Romancov, Jefča Fištejnů a podobní), blízký východ doufá, jako Evropa za druhé světové, že Rusové vybojují mír... je to pro Američany bída... a je to tak v pořádku
  • Panela
    Jé, to jsem se tu včera večer krásně vykakala *6*

    Samozřejmě že se Američané nepřipojili k Rusům. Přece si nebudou střílet vlastní teroristy. To už by jim potom vůbec nikdo nevěřil!
  • Pamela
    Osvobození Rudou armádou? Nikoliv, znásilňování, únosy a vraždy

    Děsivý osud Věry Sosnarové je součástí jednoho velkého lidského neštěstí, které potkalo tisíce našich spoluobčanů a také důkazem toho, že nacismus a komunismus jedno jsou. Ruské komunistické gestapo NKVD po tzv. osvobození v květnu 45 pozatýkalo spoustu lidí s československým občanstvím, jenom proto, že před více než dvaceti lety emigrovali před bolševickým pučem z Ruska. Je rovněž ostudou prezidenta Edvarda Beneše, že toto hnusné bezpráví přehlížel bez jediného protestu.

    Věře Sosnarové bylo 14 let, když ji z jejího rodného Brna odvlékly ruské komunistické bestie. Její vinou bylo pouze to, že byla dcerou ruské emigrantky. Přitom ona se už narodila v tehdejší Československé republice, její otec byl Čech a ona měla logicky československé státní občanství. Nic zlého nikomu neudělala, ale holt matka kdysi utekla před bolševickou lůzou s českými legionáři z rodného Ruska a tak i ona musela být potrestána. Komunisté stejně jako nacisté a někdy i hůř trestali děti kvůli rodičům.
    • Zeptej se holek v Plzni proč tam bylo tolik narozených černochů a černošek potažmo mulatů .Každá armáda dělá to samé.Ať je ruská,americká nebo německá.
    • Simčo, piš v mateřštině, doporučuju ti to, my i i tak rozumíme...
    • Pamela
      V gulagu pak Věra Sonarová zůstala osmnáct let. Takové tresty se dávají vrahům, ale ona tam byla zavřena jen kvůli svému původu, což je hodně děsivé. V malém dřevěném baráku se tísnilo na padesát žen. Zima, hlad, špína, mučení a vraždění, takto krátce a výstižně se dají popsat rudé stalinistické lágry. Od nacistických koncentráků se nelišily ani v nejmenším. Komunisté a nacisté jsou srovnatelnými zločinci, jedni vraždili lidi kvůli nesprávnému třídnímu původu, druzí kvůli méněcenné rase. Přitom Josef Stalin má na svědomí víc obětí než Adolf Hitler. A únosy československých občanů do tehdejšího SSSR byly v rozporu s mezinárodním právem a krutým zločinem. Takže příchod Rudé armády v květnu 1945 neznamenal osvobození, ale novou okupaci.
  • Cituji: ruská taktika je tragicky chybná.... Co nám předvedly USA? Jejich posedlost sesadit Asada, je vedla k tomu, že vyzbrojují IS i všechny organizace které proti Asadovi bojují. Takže ne klid v regionu ale chaos. A my si ty uprchlíky užijeme.
  • Pamela
    Rudá armáda nás v květnu 1945 dobyla, nešlo o osvobození

    To jsou tvrdá slova, která pronesl v rozhovoru pro Parlamentní listy novinář a profesor Newyorské univerzity Tomáš Klvaňa. Nicméně jsou pravdivá. Osvobození totiž nespočívá v rabování osvobozeného území, únosech a vraždění jeho obyvatel a násilnému vnucování politického systému, který místní obyvatelstvo odmítá. To všechno ale Rusové v obsazených oblastech dělali.
    Polsko bylo moskevskou rudou říši ruinováno též hospodářsky. Tak jako ostatní východoevropské země nesmělo přijmout Marshallův plán hospodářské obnovy a naopak musela tato válkou těžce zničena země dodávat sovětskému Rusku v letech 1946 – 1950 třináct milionů tun uhlí ročně za cenu jednoho dolarů a třiceti centů za tunu, což byla šestina světové ceny! To by nás nemělo překvapit, protože mám podobnou zkušenost s dodávkami uranu svým východním porobitelům. Ostatně Kreml se nechal výhodně živit celou východní Evropou, tak, jak to okupanti dělají.
    • nebo by bylo lepší kvokvokvo? no, užij řeči, která je ti bližší, stejně ty tvé příspěvky nejsou ničím jiným
  • Pamela
    Dmitrij Volkogonov patřil k předním ruským historikům. Byl také důstojníkem ještě Sovětské armády, ve které to v roce 1986 dotáhl na generálplukovníka, čili to byl komunistický nomenklaturní kádr. O to víc je na něm cennější, že pochopil zrůdnost tohoto prvního bolševického vůdce a nakonec se s ním vyrovnal ve vynikající knize Lenin, počátek teroru. Jak sám přiznal, měl s tím problém, protože i on žil dlouho v zajetí mýtu, hodný Lenin, zlý Stalin, nicméně po prostudování sovětských archivů dospěl k závěru, že Lenin byl stejný zločinec jako jeho gruzínský nástupce.
    On poslal vojáky a komunistickou tajnou policii zvanou Čeka proti rolníkům, se vzkazy k zabíjení lidí, a aby kulaky věšeli hodně vysoko, ať je každý vidí. Rolníci byli masově vražděni, byl jim zabavován majetek včetně obilí nutného k osevu a tak výsledkem byl hladomor. Nelze se divit, že vypukly stovky rolnických povstání proti bolševickým zločincům po celé Rusi. Při jejich potlačování si Rudá armáda počínala velmi krutě, tak například do lesů, ve kterých se schovávaly také ženy a děti, vypouštěla otravné plyny.
    • jo Volkogonov? typický prospěchář a převlékač kabátů, ti vždy prokouknou, když se změní režim, ...proč asi?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit