Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nestraš Srando! Mikuláše ještě nebylo! Vydrží tak maximálně do karlátek
  • Souhlas.
  • Ono to je těžký. Za sociku chodili lidi k volbám "povinně", ale s nezájmem. Nedala se čekat změna. Při listípadové taškařici, kdy si pár šmejdů řeklo, a kurwa, proč ne zrovna já, proč nezaložit partaj, kterou nikdo nezná, nikdo do ní nevidí a letadlovým systémem se dostanu k moci, k penězům...naivní neznalý človíček jásal a tleskal, uvěřil slibům, házel lístky do urny a ...doufal v lepší časy. Vexláci měli své zkušenosti, které se v této divno době hodily. Klér si také začal doufat a věřit v lepší pozemské časy. Půlka bývalých bolševi odhodila - do šuplete, stranickou průkazku, začala chodit do kostela a překábátila se do "pravicově smýšlejících". Rusko se koplo do zadku, Varšavská smlouva také, aby ji nahradila poslušnost a vlezdoprdelismus stejný, jen, "opačně orientovaný". Rodiné stříbro se rozdalo, či prodalo za hubičku. Kuponový ježek s klausovsko koženým akcentem se zapsali do dějin, po svém. Lidi stále jásali a doufali. Šlechta se pokusila prostřednictvím správných soudců o majetky a většinou uspěla. Klér také. ...

    Uplynulo 25 let, mnozí bolševici jsou dnes váženými podnikateli, pravicově orientováni. Mnozí obyčejní jásavci dnes nejásají, nadávají a... stále doufají.

    Takže když se objeví nějaký krmič s hrnkem kakaa, nebo koblihou, či nabízející guláš a mávátko zdarma, tak velký počet zpitomělých a již nejásajících, začne znovu ty dobrůtky lemtat a volt ty "pravé".

    Starobolševiky nemohu nevzpomenout, těm stačí, když tu kupu převážně důchodců popíchnou jak bylo líp a u koryt budou i nadále, bohužel.

    Jsme v perdeli, my, normální, slušní občané...PARTAJNÍ ŠMEJDI SI S NÁMI DĚLAJÍ TO, CO CHTĚJÍ. *12* *16* *12*
    • TO : TRIADOR xxx Kromě hrubky v předposlední větě " mi " patří správně " MY " naprostý souhlas.Líp to napsat nešlo.Ksindl je ksindl.Před r.89 to byla komunistická pakáž,pak zahodili červené knížky a jsou v ODS a TOP a CSSD.Tomuto ksindlu nejde o levici,nebo pravici.Jde jim o moc a peníze.Ať je fangla červená,modrá,zelená nebo černá.Stačí mít kačení žaludek,ostré lokty a oportunismus ve štítu.
      • Tu hrubku jsem opravil. *1* Tirador...ne Triador. *1*
        • Triador taky není špatné...
    • A taky se našli politici, kteří tvrdili, že máme všichni stejnou startovací čáru a že neumí dělit peníze na čisté a špinavé, ale že ho zajímá jen to, že jsou a že o ně jde jen v první řadě.
      A jak se ukazuje, tak tolik propagovaná kupónová privatizace byla vlastně loupež za bílého dne. *10* *10* *10*
      A taky zlehka zapomněli říct lidem, že sice budou mít svobodu a lidská práva, ale především povinnosti...... ale něco mi říká, že to některým zapomněli říct a naopak jim řekli:"Zůstaňte tady a nic nedělejte." A oni se tím řídí doposud. *3* *3*
    • zdenek.lachman
      Souhlas. je jedno kdo je u koryta. Všem jde o jedno co nejvíc podojit státní kasu. Snad už většina slušných lidí si uvědomila co byl Havel za zkorumpovanýho signatáře kterého dosadila do prezidentského křesla KSČ.
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    ANO a CSSD = KOMUNISTI!!! *11* *12*
  • dzixy
    Hnutí, nebo politická strana - v praxi je to jedno. Jedni i druzí potřebuji voliče a ANO je zatím má. Postupně rozšiřuje své impérium i mimo velké centra a daří se jim. Bude to zřejmě asi tím, že se pokouší opravdu neplýtvat s našími penězi a často i proti přání socialistů vytahují "kostlivce" ze skříní a případy se řeší. Škoda, že něco takového nepřišlo již dříve. Domnívám se, že voličům bude jedno, zda ANO je strana, nebo hnutí. Podstatné bude, jak vládnou a hospodaří s našími penězi. A zatím jim to jde. Pokud "nezplaní", maji dobrou budoucnost.
  • Já se bavím,že článek je o Babišovi a hned se tam nacpe rozbor ČSSD.Sobotka a politické mrtvoly typu Tejce apod.Diensbiera,který je tam ,proto,že hujeři fandili jeho otci.Doufám,že ne tak Bursíkovi a au,au.Zaorálek je lepší ministr ZV i když mám k němu určité výhrady,nyní se mi zdá,že se sklidnil.Včera jsem se díval u Moravce na spícího žbleptu.Ještě,že není president.K Sobotkovi myslím,že dělá vyváženou politiku a jsem spokojen.Zatím z ČSSD nejlepší.Z ANO se mi líbí Krnáčová,která je temperamentní Slovenka a nebojí se v tomto dvorečku říci svůj názor.Tunel Bém je do nebe volající tunel ,kde bych se znalostí věcí a některých akterů jednal tvrději.
  • argus
    Kocourkov stačí podat žádost o hmotné nouzi a hle stát vám přispěje na cigarety a alkohol .Ovšem omezuje vaše práva kdo smí kouřit ve vašem prostoru který je sice veřejný ale stát vám na něj nepřidal ale potrestá vás za to že nějaký host si proti zákazu zakouří ? *11*
  • argus
    Kocourkov stačí podat žádost o hmotné nouzi a hle stát vám přispěje na cigarety a alkohol .Ovšem omezuje vaše práva kdo smí kouřit ve vašem prostoru který je sice veřejný ale stát vám na něj nepřidal ale potrestá vás za to že nějaký host si proti zákazu zakouří ? *11*
  • politolok zluty politolok e mrrrdaaaa oranguutaana vpred lesem!!!!!
  • nemám nic proti tomu aby ANO bylo určitým dílem ve vládě. ale V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ aby měli většinu nebo tak výrazný podíl aby byly rozhodující. *16*
    jsou to samí převlíknutý ods, top09, VV a ostatní z té bandy
    • jsi nula

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit