Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luďek ty duše prostá.Jak může mít islamák, křivák od kosti právo hrát si s atomem?Jak mu můžeš dát do ruky bombesku že jako bude jen na elektrárnu.Ti asi přeskočilo.Není nikde začleněn nemá zábrany - hrabne mu v palici a spustí to.Jen tak protože bubáci v bílem se rozhodli.Tak proto je třeba tu chátru si držet od těla.Celosvětově.
    • Souhlasím s tebou Turečku a divím se Luďkovi a jeho příznivcům že nevyšli s transparentama do ulic za práva Iránu.Takoví dovedou jen tady blábolit nesmysly.Sancta simplicitas.
    • A jaký je rozdíl mezi chátrou z UESESA, která se neštítila jadernou zbraň použít vůči civilnímu obyvatelstvu, nikoli proti základnám Japonců a jaký je rozdíl v tom, že jim to může někdo vrátit smazáním pentagonu z mapy, např?
      • Oh, Ty hňupe z rodiny Václave Klause! Co Ty víš o světě! Jeno to, co Ti nakuká chorý mozuek zakrslého Putky Putina? Sklapni a dej se spláchnout do hajzlu na dvoře nad hnojem!
  • Samozřejmě protože válčit se dá nejen vojensky ale i hospodářsky. Kuba a Čína
    porušují lidská práva hřímá USA která je vesele porušuje též ale sankce zavedla jen
    proti slabé Kubě. Na Čínu si netroufnou naopak u ní žebrají o půjčky.

    Irán má právo obohacovat uran a státy které jaderné zbraně vlastní nemají žádné právo
    zakazovat je druhým. Velmoci nechtějí jaderné státy protože ty pak nejsou tak snadno napadnutelné.

    Vsadím se že zase bude použita Kurdská menšina k pokusu rozvrátit Irán a odtrhnout od něj
    ropná pole. Tím by zkrachoval.
    • Neboj se:Kurdove jsou dnes zamestnani eliminaci IS jak v Iraku tak v Syrii a potrebuji dnes
      jak Iran tak Turky, aby se proti nemu udrzeli. Mimochodem, jsou spolu s Assadem dnes jedinou bojeschopnou entitou na uzemi Iraku a Syrie, kdyz "hrdinna" iracka armada vyzbrojena az po usi Amiky vzala nohy na ramena. Mam dojem, ze dnes krome trubek Holanda a Camerona
      uz kazdy pochopil co rozpoutali "arabskym jarem". Al Kaida dnes stoji na hranicich Israele. *8*
    • Tomu všemu co jste tady hezky popsal se říká jedním slovem-politika-.Ta pasáž s obohacováním uranu v Iránu doufám nebyla myšlena vážně.Je vidět že žijete v relativně bezpečném prostředí a zřejmě jste nebyl ani na vojně.Až vám budou nad hlavou létat íránské jaderné zbraně budete mluvit úplně jinak.Čína nemusí ani bojovat či rozpoutat nějaký konflikt,stačí aby otevřela hranice a pustila půl miliardy lidí k nám do Evropy a vsadím se že by jste změnil názor.Prosím vás o zdravý rozum a vždy zvažujte situaci globálně a nebudte tak krátkozraký.Děkuji.
      • Zatím Irán nikoho nenapadl. To se nedá říct o USA. Je to Irán kdo bojuje proti
        Islámskému státu v Iráku a Sýrii. USA Syrský puč měsíce sponzorovala a nyní si
        hraje na velkého bojovníka s terorismem.
        Byla to USA kdo financoval Ládinovce v Afghanistánu na boj proti Sovětům. Byla to
        USA která škrtla Kosovskou UCK ze seznamu teroristických organizací.

        V Kosovu vládne mafie ze které se k nám šíří drogy a která prodává lidské orgány.
        ˇAno Čína je velký konkurent protože na rozdíl od USA/EU není hloupá a nenechala
        si rozkrást stát ve jménu volného trhu.
        • Troubo! Máš samým schůzováním smrsklý mozek na levé straně, podle Tebe na té správné,
          na té, ktetrou se přijímají příkazy "chvatit, chvatit, rabotaj i něgovori!"!
        • Vidím,že máte skvělé informace,já je nemám a proto nemohu tak fundovaně vše posoudit.Zřejmě jste vysoce postavený u rozvědky nebo čtete blesk.Navíc tady mícháte p.Luďku jablka s hruškama.A že irán nikoho nenapadl není tak docela pravda ale vyvracet vám to nebudu,agresor nemusí vždy někoho napadnout,stačí latentní účast.Vy ale máte lepší informace,já jsem jen hloupý občan mdlého rozumu. *3*Když je v Číně ekonomicky tak skvěle,proč se tam nevystěhujete?
          • Zřejmě na tom bude lépe než USA protože USA žebrá v Rudé Číně o půjčky a ne
            naopak. *1* *1*
            • Jestli vy jste u toho žebrání byl já ne.Odvažuji se zde napsat jen to co zcela určitě vím a nikoliv bláboly vyčtené z tisku.Nevěřím všemu co slyším a jen polovině toho co vidím a proto obdivuji váš přehled a znalosti.Zřejmě bych se u vás jako polyhistora mohl učit,jsem jen hloupý lékař a s tím už asi nic nenadělám ale jsem rád že máme v naší zemi takovou spoustu specialistů na všechny otázky.
  • Pepine Pepine proste to tak musi byt.Kdyz to nevezmou amici tak to udelaji treba islamaci.Takova je doba.To jen naivkove si mysli ze se to vsechno nejak samo utrepe.Kdyby nebylo te straslive hrozby jak o ni tady masirujes - tak tady na podzim dorazi rusaci.Jen tak.Ze nas jakoze ochrani.Na desitky let.Budeme je zivit a podporovat.Ty budes zakukleny kryptokomunista.Takovym je nejlepe na kandelabru.Houpajicim se ve vetru.
    • Moc by me zajimalo ad1/ jestli jste byl na vojne, ad2/ jestli jste se nekdy zajimal o viru
      sebevrazednych atentatniku - muslimu: ve 100% pripadu slo o sunity/ wahhabity, kteri opravdu, ale opravdu nejsou mezi Iranci,
      S rusaky to je docela hezkej for: za hranicemi Ruska byli rusaci tehdy, kdyz jim veleli Jevreji /jako Koba/ nebo Ukrajinci/Chruscov, Breznev/,
  • Pro kurecka .

    V čem se pletu ?
  • Pepin s Peponnem vy budete jedno a totez pako.Je pohroma jak se sprosta chatra z ulice dostane ke klavesam.Verejne to neklapne hubou.Ale tady prevelici webovi frajeri.Taz zas neco chytreho tady prskni!
    • Pako jsi tu i na diskusích na Parlamentních listech i na ac 24 akorát ty tečko - kurečko, Bilderberg - USSÁ nic nedělají než diktují celému světu, napadají státy, rozvrací je, vraždí pomocí uplacených teroristů jejich vlády, rozes-rají kde co. Kradou jak straky i s pomocí teroristických organizací Al-Kajdy UCK, ISIS, ISIL - např. Srbům Kosovo . Za nimi jsou tuny mrtvých a hektolitry krve. Irán má pravdu. USSÁ vymývají ovcím po světě mozky, aby jim do nich vkládali , jak je ohrožují tu RUsko, jindy Irán, Irák, Sýrie a další státy a přitom celý svět ohrožují akorát šmejdi USSáčtí - Bilderberg. - fašisté, diktátoři, teroristé.

      USSÁ na principu genocidy Indiánů a na krádeži jejich území vznikly a těmito principy se také po celou svoji existenci udržují a působí jen neštěstí a zlo pro ostatní . USSÁ je říší zla a nebezpečím pro celý svět. Žádný jejich prezident není prezidentem, ale jen maňáskem v rukou těch, co jim jejich drahou kampaň platí. Koho chleba jíš, toho píseň zpívej, a tak prezidenti USSÁ zpívají , falešně a podle not Bilderbergu.
  • "Sankce" US hitlerčíků a západních psychodiktátorů a jejich pucfleků nejen proti Íránu , jsou nelegitimní ! Skutečny a závazny sankce může vyhlásit pouze Rada bezpečnosti OSN !

    Západní gauneři s jejich pucfleky , se pasovali do role vládců světa ! Tato banda válečných zločinců , masových vrahů a světových teroristů , je hrozbou pro každou zemi , která se jim nepodřídí !
  • Kdy už nějakého dutohlava napadne vyhlásit sankce na FAŠISTICKÉ UESESA? Být Čínou a Ruskem, tak chci okamžitě vrátit dluhy co žiďáčci z bildmbergu nasekali a je po legraci. Obama - prý nejmocnější muž světa? Jaký pán takový krám. Spíše nejnemocnější užitečný krypl světa!
    • GEMA, sovětskaja picho! Juesesej je demokratická země, žádná fašistická země, jak tvrdí
      trpajzlík s kuním ksichtem a prasečíma očkama! Máš aasi slepičí mozek, proto nejsi s to
      to pochopit! --- Je to škoda! Byls takový nadějný tvor, který mohl něco pro lidstvo udělat!
    • nejdřív si zjisti kdo komu dluží, ty vosle.Rusko je země ,kde včera sežrali to,co měli sežrat až zejtra.
      • To je jednoduše zjistitelné, to za prvé, za druhé jsem s Vaší matkou nespal, tak bych prosil bez tykání a invektiv. Děkuji
      • Blbe tečko - alfe,

        USSÁ prožralo všechno za triliony, gigadluhy, jedou už jen a třesoucí se petrodolar a print dolar a kdo nechce za svoje nerostné suroviny od USSÁ dolary, ale zlato nebo jinou měnu, tak ho zavraždí USSÁ pomocí podplacených teroristů - viz Kaddáffí - Libye na rozdíl od USSá zadluženou zemí nebyla, školství i zdravotnictví zdarma, Kaddáfí nechtěl dolary, tak ho lidsko-právně, demokraticky a svobodně USSÁ nechali zavraždit, tak jako Sadáma, ač pak nic nenašly a dnes je Irák v rozvratu, Libye v rozvratu, Libanon, Afgánistán, Ukrajina a to je všechno práce USSÁ.

        Pěkně o tom hovoří Američan Donald Trump, kteří před několika měsíci to řekl jasně a přesně - USSÁ| už nejsou bohatou zemí, když tetinu jejich dluhů drží komunistická Čína, čeká zlé časy pro všechny, tak se uklidni kecale - lháři a demagogu. Neděláš tu nic jiného, než omíláš stále dokola stejné lži.

        A| protože Trump kritizuje astronomické zadlužení USSá a nepáře se s tím, tak ho jistě blb tečka-alf-kurečka a další jeho ubohé nicky ihned zařadí mezi komunisty - Bc Jaroslav K. - blb certifikovaný
        • Nesmysly placas Ty zde. Vsechny ktere zde jmenujes byli diktatori a vrazi lidi kteri se nicim neprovinili.Kecalek Donald Trump za dolary rekne co je treba.Kdo mu zaplati vic toho pisnicku zpiva,ver tomu ,takto zde o nem mluvi sami americane.
        • oprava na třesoucí
  • USA krade peníze a zabavuje a rabuje majetky všude kde jen může. Co jiného ty sankce jsou. To jsou krádeže století. Na komunisty nadávají a pomlouvají, ale jsou mnohem horší.
    • Vsaď se, kámo! Kdo je horší? Komunisti, kteří si u nás od 1945 nakradli tolik, že o tom
      pro jistotu přestali mluvit a svádějí to na ty západní imperialisty, kteří v padesátých letech
      řinčeli zbraněmi (my jsme to slyšeli, jak o tom psali v Rudém právu - "břink, břink, vy staré
      kúvy"!).Teď prý zase kradou Amerikáni - nejsou to ti komunisti, kteří se převlekli?
      Bože, Ty jsi blb !
    • Dalsi zmanipulovany hlupacek *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit