Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den
    Prosím vás,vím že to do této rubriky nepatří,ale musím to zde napsat.
    Tato informace je určena opět pro ozbrojené složky ČR a nejedná se o žádný vtip.Takže kdo koliv z vás můžete tuto informaci předat z webu Tiscali následně dál,udělejte to.
    Informace se týká radikálních muslimů.Čtěte skutečně pozorně tuto informaci,já ji zkopíruji na další články zde na tomto webu.
    Nedělejte žádné rozdíly mezi radikálními muslimy ve světě.Bavíme se o těch co zabíjejí
    pro radikální výklad své víry koránu.Je úplně jedno,jestli to je Pákistán,Avghanistán,Irák,Sirie,Libie,Somálsko,Nigerie,radikálové v jižní Asii,nebo i v Číně ( nemyslím tím Tibeťany) radikální muslimové v Rusku, atd atd prostě všude na světě,kde jsou
    jsou,budou velkou hrozbou do budoucna.
    Ta hrozby spočívá v jejich výkladu koránu,pro ně je pouze jen jeden prorok skutečný co na zemi existoval,který od boha přijal poslání a tím je pouze Mohammed.Nikdo jiný. A ostatní prorokové jsou odpadlíci od víry všichni do jednoho. V jejich výkladu koránu to znamená ,že všichni odpadlíci od jejich víry,tedy aby jste to pochopili správně, kromě těchto radikálních muslimů,který zabíjejí, jsou všichni odpadlíci od víry korán a pokud nepřijmou jeho radikální výklad víry koránu,kterým se radikální muslimové řídí, musí být zabiti.Všichni do jednoho.
    Je úplně jedno,kde tento radikální muslim je,protože pro něj jsou všichni ostatní odpadlíci od víry,všichni ostatní lidé na světě,to myslím skutečně velmi vážně,nehledě na ženy a děti,které musí zabít.Pokud nepřijmou jeho víru.Nemusím snad říkat, co to znamená a co také znamená následující fakt,že se do ostatních států berou uprchlíci,který zde žádají o azyl,občanství apd a řádně se neprověřují.A následně namátkově nesledují.
    Pokud NATO, EU nebo USA zbrojí ,mělo by zbrojithlavně proti těmto radikálním muslimům.Tady by jste měli začít řešit co dál nejen vojenskou cestou.Navrhuji oddělit muslimy,kteří se zřeknou radikálních muslimů,tedy radikální výkladu koránu do konce svého života bez ohledu na jakéhokoliv muslima a nechtějí mít nic s nimi společného.Dále bych zakázal jakékoliv radikální výklady koránu,Zničit je,spálit,skartovat atd.Ponechat jen takový výklad koránu,který by neučil pomocí víry zabíjet lidi,ale naopak jak si v životě pomoci a nebo i pomoci pokud je toho hoden jiný člověk,pokud si o pomoc řekne,pomoci právě jemu.Řekněme umírněnou verzi koránu,bez těchto násilných textů.Tak by měl správný korán vypadat.Ty texty, které podněcují k zabíjení,vraždění apd vyjmout.Takové výklady koránu zničit ,ale pochopitelně ne veřejně před muslimskou veřejností,aby si nemysleli,že to je útok na všechny muslimy na světě,tedy přímo na posvátnou knuhu korán.Pak jak už jsem říkal ,že by bylo dobré uplatnit dvě opatření, jedno z nich je zakázat radikální islamismus,tedy radikální výklad koránu v jakékoliv podobě přímo v zákonu ,který by to zakazoval. A ten by velmi tvrdě trestal tyto lidi nekompromisně a nebo být zcela nekompromisní k těmto lidem.Další možnost by mohla být přidáváním látky do výbušnin a části výbušnin,které si teroristé pořizují/kupují,která by se následně mohla lokalizovat na snímači či skeneru,či jiném podobném zařízení,aby se včas odhalil nebezpečný člověk,který by chtěl výbušninu odpalit a tato látka by mohla být lokalizována pomocí těchto přístrojů.A mohl by být včas zlikvidován útočník i na delší vzdálenost.Rozhodně to stojí za zamyšlení pro techniky,chemiky a vědce a já rozhodně tvrdím ,na nic nečekejte pánové a nepodceňujte situaci.Jako další opatření říkám 100 procentní zákaz vstupu pro radikální muslimy ve všech ostatních zemích na světě bez vyjímky.Další možnost je znesnadnění přístupu k penězům a pohoným hmotám,energii.Nebudou mít čím jezdit a bez peněz i hůře bojovat.Další možnosti jsou vyhoštění a nebo zastřelení na hranicích země,pokud by bylo podezření ,že by došlo k ohrožení obyvatel. Nepárejte se s nimi vůbec,nejsou to civilizovaní lidé,ale bezohlední vrazy jako byli ve středověku.Jako nejrychlejší variantu doporučuji je zabít okamžitě,bez čekání,než cokoliv stačí udělat.Oni žádná práva nedodržují v žádné zemi,nedoporučuji je vůbec v čemkoliv je podporovat,ctí jen radikální výklad koránu a nic víc, jen zabíjejí lidi pro svou víru.Ve snaze ovládnout další území.Jejich cílem je ovládnutí do budoucnosti celého světa.Nejedná se skutečně o žádný vtip,ale o skutečnou hrozbu všem ostatním lidem. Stačí hledat na internetu a najdete to!
  • A komu by to vadilo asi nejvíc. Rusům asi těžko.
  • Není nic hezčího jak se dívat na tebe lůzu od popelnic jak tady bezmocně prskáš.Prostě ty sprostá chátra nemá nárok na nic.Musíš držet hubu a tančit v oranžové kazajce s koštětem.To už je úděl arogantní bezmocné chamradě.Tak zas něco socko prskni.
  • Koukám, že Plzeňákovo klid je v p.deli. Asi přebral vodky a vidí všude samé tečky. Nebo je to proto, že vidí jak se Putinstan propadá so s.aček? *1* *1*
  • Jen se těš smrade, dostaneš facek nepočítamě, už se na to těš tečko!! *16*
    • Nijak to nekomentuj, jak tě v Plzni potkám máš ji takovou že lehneš!! Petře tečko
  • Plzenakblbe - nikoho nevyfackujes.Nikoho ani nepotkas.Sprosta chamrad tobe podobna nechodi mezi lidi.Lopato zalez mezi popelnice natahni oranzovou kazajku a mazej.Mas tanecek s kostetem.Zejmena tady ty obycejny prd nemachruj s fackovanim.
  • Budu muset zase vyfackat toho starého blba tečku, jen co ho potkám na městě dostane průplesk, a pořádný!! *15* *2* *1*
  • to by jsme museli odebrat vsem statum nata vsechny sportovni udalosti.vrazdime v afganistanu v libii v čadu v iraku atd.. jsme komedianti a fašisti.....
  • Putlera, tu swini fašistickou, brzy odpráskne nějakej jeho podřízenej, jak se o to snažili v případě Hitlara!
  • No jeeejda, ti se z toho fakt pose.ou. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit