Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To by mne zajímalo kde zmizel můj včerejší příspěvek.
    Psalo se v něm že ten den na tiscali kolem poledne uveřejnili správu že povstalci na východě Ukrajiny sestřelili Ukrajinské nákladní vojenské letadlo. Tento článek během dvou hodin zmizel a byl nahrazen článkem o sestřelení civilního letadla neznámo kým.
    Tiscali tedy má zdroj informací lepší než vyšetřovací komise tak proč neřekne odkud vzala tak čerstvou informaci a proč ji záhy zaměnila.......
    Mazáním příspěvku si pane redaktore pomůžete jen dočasně.
    Dozajista zahájíte vlastní vyšetřování. Jako výrobci systému BUK. *1*
  • Paní Holušová si vymýšlí.
  • Izrael trpí útoky islámských radikálů už celá desetiletí. Smutné je, že na výcviku a vyzbrojovaní takových bezohledných vrahů, kteří mají na svědomí rovněž životy Eitama a Naamy, se podílel Sovětský svaz neblahé paměti a jeho komunističtí satelité. Výcvikový tábor arabských teroristů, mezi kterými byli i islámští radikálové, se nacházel i v Husákově socialistickém Československu v Zastávce u Brna.

    Fanatický islámský terorismus musí být zničen za každou cenu, ovšem i ten, který Asadova Sýrie podněcuje, tedy také v Izraeli. Není možné kritizovat radikální islamisty v Sýrii a tolerovat je nebo rovnou podporovat v jiných zemích.
    • Jinak multinicku! Zloději nicků, fotek i vět.

      Máš to marný. Každý si může spočítat příspěvky a snadno zjistí že celý den
      tu nestraší Simona jak bys nám rád nalhal ale ty sám.
      Proruská Rybana zde například táboří každý den až do půlnoci. jura BTW to samé.
      • Hele udělej si v tom pořádek, jednou píšeš tak a jednou onak *15*
  • Taky zajímavé počteníčko.

    Důkazů o tom, že za sestřelením civilního malajsijského letadla, jsou proruští separatisté, je poměrně dost, nicméně ten hlavní a rozhodující dodali oni sami. A ten zpochybnit nelze v žádném případě.
    Nedávno se objevilo v médiích video, na kterém vyděšení proruští teroristé zjistili, že právě zavraždili na tři sta nevinných civilistů, když předtím sestřelili systémem BUK dopravní letadlo. Stačí použít obyčejný selský rozum a je jasné, že nikdo jiný než Rusové nebo doněčtí zločinci to udělat nemohli.

    V době, kdy byl letoun malajsijských aerolinií sestřelen, se tamní proruští separatisté ve stejný čas na svém serveru chlubili zásahem ukrajinského vojenského transportního letadla. Takové tam ovšem v tu dobu neletělo. Když pak zjistili, že se jaksi pořádně sekli, tak záznam odstranili z internetu. Tím se ovšem sami usvědčili ze zločinu. Pak nastaly zmatky, Rusové předložili několik často amatérský zfušovaných důkazů, které měly dokázat ukrajinskou vinu.

    Pak si stoupenci Kremlu vymysleli báchorku o ukrajinské stíhačce. Proč by ji tam ovšem Ukrajinci vyslali, když separatisté nemají letectvo. Takže pak se objevila varianta s bitevním letounem Su-25, přičemž sami ruští letečtí odborníci dokázali, že tento být nemohl, protože je primárně určený k boji s pozemními cíli a nikoliv k sestřelování jiných letadel. Pak sami Rusové přišli s tím, že to fakt tedy byl BUK, ale stříleli prý Ukrajinci. Těžko říci proti komu by tam ovšem měli protiletecké komplety, když jejich protivník tam žádná vojenská letadla neměl. To, jak ruská strana často měnila varianty sestřelu a vyráběla falešné podvrhy, ji rovněž usvědčuje z viny.
    • Přesně napsáno, kdy se ruský generál na "dovolené chlubil jak sejmuli letadlo".Dále blekotání ruského ministra obrany o dobrovolnících na dovolené, když se provalilo, že se jedná o ruské vojáky.Takže jen tak pro zajímavost- území Ukrajiny obsadila nějaká zájmová skupina lidí, nepocházející ani z Ruska.Dokázala obsadit území suvereního státu s amatérským vybavením a dokázala též vzdorovat armádě státu jako je Ukrajina do dnešních dnů.Navíc tato parta aktivistů nepatřící k Rusku si území ponechala a vyhlásila autonomní republiku, protože Rusko toto neiniciovalo.Rusko dbá na všechny ujednání a neporošujeje žádné dohody a proto území nepřijmulo, ba dokonce s díky odmítlo.
      STRAŠNĚ MĚ DĚSÍ SPOUSTA VEMEN, která je schopná obhajovat ruský s...ě.Zřejmě máte krátkou paměť. *16*
    • A už je tu pověstné čapisralovo tapetování *15*
      • Jasnýýýý.

        Já si spočítal příspěvky. Nejvíce času zde strávil jistý zlej jura peppone hrdina
        btw rybana trol. Ruská Rybana zde dokonce táboří až do půlnoci.
        Tohle lhasním nezakryješ troldo *1* *1* *1*
  • Multinicku! Zloději nicků i fotek! Podvodníku při hlasování. Jsi skutečně v koncích.
    Protože jsi zase jen bezmocně opsal můj text. Já tě vyprovokoval a ty jsi neudržel
    nervy na uzdě. Hned jsi naklikal dest bodů za vteřinu. Podvod.

    Ty vyhlášený zloděj nicků tu kážeš proti kradení nicků? Jak trapný *2* *2* *2*
    Tvoje falešná PaNela s N nikdy nebude pravá PaMela s M. Smiř se s tím.

    Vidíte sotva zarýpete o jednoho z mnoha nicků zlého trolla ( rybana jura peppone
    hrdina putin BTW hned se brání. Zase se prozradil zlej multinick *15*
  • Panela
    Je vidět, že jsem na zdejšího fašistického trolla zapůsobila jako červený hadr na býka. Pěkně mu tečou nervy a začal trolit a krást nicky, protože neunese pravdu, že za sestřelení MH-17 jsou plně odpovědni Ukrajinci.
    • Je vidět pouze to že jsi zloděj nicků a fotek zlej ruskej BTW rybano juro trolle

      Tvoje falešná PaNela s N však nikdy nebude pravou PaMelou s M.
      Smůla co. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Ptáček spadl, chlubili se separatisté
    na internetu sestřelením letadla

    Zrovna jsme sestřelili An-26.“ „Ptáček spadl“. Takovými větami proruští separatisté oslavovali na sociálních sítích zneškodnění domnělého ukrajinského vojenského letounu. Když zjistili, že se dopustili fatálního omylu a místo bojového letounu zlikvidovali civilní let, horečně své účty promazávali, napsala agentura AFP.
    Kyjev však jejich vyjádření ještě předtím promptně zveřejnil
  • Putine! Chcípni ty Nacistická kurwo!

    Za to sestřelení civilního letadla budeš pověšen za koule
  • Máme BUK, budeme sestřelovat, plánují ruští agenti na odposleších

    Ukrajinská tajná služba SBU zveřejnila sérii odposlechů telefonních hovorů, které vedli agenti ruské vojenské rozvědky GRU s povstaleckými vůdci na východě Ukrajiny

    Major: „Letadlo sestřelili černuchinští. Z černuchinského palebného postu. Kozáci, co operují u Černuchina.“ Major: „Letadlo se rozpadlo ve vzduchu, v oblasti dolu Petropavlovskij. První „dvoustý“ (kódové označení lidské oběti), našli jsme prvního dvoustého. Je to civil.“ Major: "„Stručně řečeno, nabeton civilní letadlo.“ Grek: „Hodně lidí?“ Major: „No kur..
  • Kdo a jak sestřelil uvedené letadlo je již známo dávno ! Protože se Rusům daří válcovat IS a odkrýt skutečnost kdo financuje světový terorismus je nutné vytáhnou nějaké téma proti Rusku. Čelní představitelé EU a USA se předvedli jako kašpaři a lháři stejně tak lžou i s tímto letadlem. Krev má na rukou izraelská raketa vypálená z Gruzínského SU 25 upraveného do vyšší stoupavosti - proto se také Sakašvili ( bývalý gruzínský prezident) stal gubernátorem Oděsy. Tato raketa je naváděna na radiové spojení v čumáku letadla, Buk jde na teplo pod motory.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit