Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pod vlivem alkoholu a notebooků,si myslím že to dá zabrat.Proto vypadne zase něco úplně jiného a nesmyslného jako pokaždé.V prvém řadě myslet na sebe,potom co zbyde se poperem a nakonec oškubem ovčany tím,že jim zase něco zvednem.Oni to pochopí.No a když ne,tak jim stejně nic nezbyde než to klování do klávesnic a klábosení před marketama a na ulici. *1*
  • Sobotka co v životě po studiích nikdy nechodil do žádné práce...říkal, že obstrukce v parlamentě mají svůj význam, ale až budou dělat obstrukce lidi v ulicích a nejen už proti cikánům, ale proti opravdovým změnám to pak bude sranda. Skoro si říkám, že i ti poslanci ať nalevo či napravo už to ví a jen čekají, aby to zase mohli někomu co to za ně udělá chytře a sametově předat a mít to tak za sebou...a tohle už je jen takové cukání..
  • Co, že by už konečně padla vláda zmrdů, zlodějů a vlastizrádců. A že už by se konečně někdo zodpovídal a třepal nožičkama na šibenici uprostřed václaváku A brejlaté tři bestie KDNV a H by tam pro výstrahu vyseli celou zimu?
  • Vždyť do teďka dělali kulové,tak ať za ta plná koryta také něco udělají.Jan ať ale na to jejich schůzování nedoplatí občané!. *16*
    • S tím "udělají"jste velký optimista.Vždyť oni tam stejně jenom sedí, čumí a žvaní.Vyházet a makat!Ať páni Bendová ,Haškové a spol poznají jak je těžké se poctvě uživit!
    • Doplatí a je to dobře nemusel je švejk volit zmrdy *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit