Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...Věřím mu, ví, co dělá. Naprosto mu rozumím...Znám mentalitu a spravedlnost v naší zemi. Tady věková hranice k trestní odpovědnosti vůbec nic nezmění!!!!!!!!!!...
  • Robert Pelikán se asi cítí bezpečně. Ale ministr nebude věčně. A když konečně může udělat něco dobrého je proti tomu?
  • Je třeba dodržovat zásadu,že pokud je někdo zralý na dělání pořádných lumpáren,tak je i dost zralý na příjmutí pořádného trestu.
  • Podle dosud zveřejněných dokumentů pocházejících z archívu slovenského Ústavu paměti národa (ÚPN), byl Babiš od 12. listopadu 1980 evidován jako důvěrník Státní bezpečnosti (StB)[13] a 11. listopadu 1982 v bratislavské vinárně U obuvníka měl za přítomnosti kpt. Rastislava Mátraye a por. Júliuse Šumana podepsat vázací akt, čímž se údajně stal agentem StB s krycím jménem „Bureš“. Registrován byl u Oddělení kontrarozvědné ochrany československého zahraničního obchodu Odboru na ochranu ekonomiky Správy kontrarozvědky v Bratislavě (1. oddělení III. odboru XII. správy ZNB
    • ANO, je to tak, proto se Bureš tak chová
  • ... u primitivů jako třeba BTW to je fuk, jejich intelekt stagnuje celý život kolem IQ 11 :)))
    • ...pořád víc než já já mám IQ sklenice vody :(
  • Pan ministr je mimoň. My občané chceme být chráněni před nezletilými vrahy a nic víc. Ostatní trestné činy nás nezajímají. Pan ministr nebydlí ve vyloučené komunitě on má ochranku a tak se ho naše bezpečnost netýká. Třináctiletej vrah z Kmetiněvsi byl za vraždu stejně starý holky ZA TREST pět let v dětskym domově. Určitě ho stihli napravit ŽE ANO pane MINISTŘE!!!
    • Pan ministr asi nemá za sousedy naší menšinu a jejich pubertální mládež.
      • ... každý svého bydlení strůjcem :)))
  • Domnívám se, že ministr Pelikán, podivín to jakýsi, vůbec nebere v úvahu, že snížení věkové hranice by mohlo snížit trestnou činnost mladistvých, protože by je odrazovalo možné trestní stíhání. Což je prevence. A jakákoliv prevence je dobrá k tomu, aby se trestná činnost mladistvých snížila. A tento akt by jistě posloužil věci. Jenom pravdolaskaři jsou natolik naivně tolerantní k trestné činnosti mládeže, až to do nebe volá. Kde zůstal u politiků obyčejný selský rozum, to se snad nikdy nedozvíme. V naši "rozvinuté socialistické společnosti" politiků se zdravým selským rozumem nenajdeme ani se svíčkou.
  • A copak takhle Peli Cháne zvýšit trestní odpovědnost na 60 let???
  • Říká to přesně http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Propaganda-pravdy-a-lasky-Petr-Zantovsky-ji-ukazuje-na-konkretnich-prikladech-Vcetne-nalejvarny-na-americke-ambasade-437750
    K tomu, že pan ministr Chovanec vytváří tento útvar, připomněl kolega Stanislav Novotný, že podobný útvar byl i na Státní bezpečnosti. Byla to, tuším, desátá správa boje proti nepříteli. Nevím, jestli to říkám správně, neměl jsem se Státní bezpečností pranic společného, možná by to pan Novotný věděl lépe, protože se tím profesně zabýval jako policejní prezident po převratu,“ myslí si mediální analytik.
    Faktem ale zůstává, že to, co teď provozuje ministr Milan Chovanec, je vytváření kontroly nad vnitřním nepřítelem. „A to je strašlivě nebezpečné. Říká tomu audit národní bezpečnosti. Já tomu říkám boj proti vlastnímu obyvatelstvu. A to je opravdu důvod ke strachu. Paní europoslankyně Jourová to v České televizi komentovala, že ruská propaganda je namířena proti Evropské unii. To nevím, jestli je namířena proti Evropské unii. Myslím, že Evropská unie je nejpřirozenější spojenec Ruska, jen si to díky své hloupé a úplně sebezáhubné vazbě na Spojené státy málo uvědomuje. Jenom když si vezmu ty sankce, které vyhlásila EU vůči Rusku, tak dopadají ve své ekonomické síle stejně tak na Rusko jako na státy Evropské unie. Protože na jedné straně je export, na druhé import, a jestliže ani jedno se nesmí odehrávat z politických důvodů, tak to poškozuje obě strany,“ vysvětluje Petr Žantovský.
    Čili to, že eurokomisařka Jourová staví proti sobě Rusko a Evropskou unii do kontrapozice, nemá z vlastní hlavy. To je součást propagandy ze zámoří, protože v zájmu Spojených států je oslabit Evropskou unii ekonomicky, politicky, geopoliticky, protože to nejhorší, co by se očima Washingtonu mohlo stát, je, kdyby se Evropská unie, nedejbůh, spojila nějakou formou, teď nemyslím územní, územně-správní nebo státoprávní, ale nějakou formou ekonomickou nebo spojeneckou s Ruskem. To by totiž znamenalo vytvoření druhého silového pole v eurasijském prostoru a návrat k polárnímu světu, který tu byl za toho řečeného Reagana,“ domnívá se mediální odborník.
    • Naše civilizace je euroatlantická, tzn. v podstatě je stejná v Evropě a v USA. Tato civilizace je křesťansko-judaisticko-antická. V této civilizaci je primární občan a "stát", tj. instituce slouží ke správně společných věcí a mají tolik pravomoci, kolik jim občan udělí. V ruské civilizaci je domu naopak: tam je primární stát představovaný carem-gosudarem, stranou, vládou a občan má tolik práv, kolik mu stát (milostivě) udělí. Proto je nám východní ruská civilizace cizí.
      • Pořád jsou nám blíž než státy s islámem. *3*
  • http://www.novinky.cz/domaci/404821-blok-proti-islamu-skoncil-snem-ho-rozpustil.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit