Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sobotka podle oranzoveho "Lzi pouzivam kazdy den" (Rath). Nic jineho nelze od oranozvegho odpadu cekat. :(
  • Pro Koudelka a beysena.Ten bič spíše na svých zádech poznají ti,kteří tuto zemi zbídačují.Po znárodnění majetku a odpracování napáchaných škod, jim klidně dovolit emigrovat do USA.Za takové zbídačení země,jaké se ,místo slibovaného kapitalistického ráje, politickým šíbrům podařilo,se určitě tvvrdě platit bude.
    • Ve vsech pruzkumech verejneho mineni obcane konstatuji, ze se jejich zivotni uroven i uroven obcanskych svobod oproti lzi-raji komunisticke mafie zlepsily. To vime i kazdy sam podle sebe. Byvali komunisticti hochstapleri se v nekterych pripadech maji hur. A tak je to spravne.
  • je pravdou že se stále víc kecá než koná..ono dokud se bude kecat tak všichni ti vychcánci budou stále skoušet až kam se bude dát zajít ve svých vykutálenostečch..
  • chces zrusit senat navol tam komone
  • Squadra oranžové prodloužené míchy(místo mozku)se opět ozvala.Chybí už jen šibenice,pankrácká sekyrárna a stožáry pouličních lamp pro hromadné lynčování.Kdyby nebylo těch"podnikatelských zmetků a vykořisťování",tak byste vy ubožáci pochcípali hlady,protože nedokážete vytvořit žádnou měřitelnou hodnotu - pouze ničíte a rabujete a nakonec se pomlátíte mezi sebou.Když se vám tady to "vykořisťování"nelíbí,vystěhujte se do KLDR,tam mají komunismus se vším všudy a tam by vám také srovnali ty vaše nevymáchané tlamy,že byste se nepostačili divit.Vystěhovat se můžete ihned,nikdo,na rozdíl od komunistických pohraničních zmetků,na vás nebude na hranicích střílet. Závažným problémem ovšem je,zda vás v KLDR přijmou a když přijmou,zda vás hned nezavřou do koncentráku - pardon do převýchovného tábora.Tak abyste se už začali balit.Šťastnou cestu!
    • co se vztekáš tatík ti nedal kapesný? Jesli máš málo skus makat a né kecat osílku...měl bychpro tebe jednoduchou a lehkou práci v kamenolomu...dle tvé prostoduchého příspěvku by ti pomohla posílit fýzis a i psyché
    • Jste typický vzorek českého národa,plný jedu,zášti,tento národ nemá právo na samostatnou existenci,mělo to zůstat Rakousko- Uhersko, Češi by drželi hubu a krok, Slováci by si nevymýšleli žádného Svatopluka(vždy byli Horné Uhersko),makali byste a byl by s vámi klid. Zasloužíte pouze malý dvůr,vysoký plot,žádnou díru pod plotem a velký bič.
  • Bez znárodňování majetku,všech lumpů,kteři se na zbídačení této země podíleli,a jejich nahnání do pracovních táborů ,se z cesty ke státnímu bankrotu tato země nedostane.Odírání hlavně těch,kteří pracují za almužnu v zahraničních montovnách,tuto zemi od státního bankrotu nezachrání.Je třeba přestat vyhazovat peníze za zbytečné válčení v zahraničí a přestat platit tak nákladné a zbytečné instituce,jako je Senát.Je třeba též znárodnit veškerý majetek politických stran,které se o zbídačení této země zasloužily.
  • Současná vládní banda oblbovala heslem :"Přestat se zadlužováním země".Přesto tuto zemi zadlužuje dál.Je to banda prolhaných podvodníků,kterým jde pouze o vlastní koryta.
  • Jen dotoho a vyhrajte,nedáme si sedří kůži z těla pro podnikatelský zmetky a vykořistování Top9.ODS a VV.Hrrrna ně na zkorumpovaný darebáky,,,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit