Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Áááá soudruzi z rusáckého pelešince v Korunovační zaúřadovali a příspěvek z rána najednou zmizel. Nebo že by měl ovčák volno při přebalování hradního pochcance a zařídil to on?
    A přitom byl tak neviný - pouhý dotaz:
    To je opravdu už český stát tak impotentní že si nedokáže poradit s jednou rusáckou ču..kou?
    • oni soudruzi z pravice ráno zveřejnili příspěvek o tom jak mosad v zahraničí zase,někoho zabil ale hned bylo smazáno.z obav srovnávání s novičoken
  • Na Russia Today psali vlevo dole, že ožralý z Hradu měl už v plánu vyslanectví v Ostravě navštívit, ale dostal zánět panické prostaty, tak to musel odložit. Stejně se mi tomu nechce věřit, jsou to russia fake news, jako vždy.
    • tam psali jedu jedinou pravdu že jsi impotent
  • Něco jako Valašské království Bolka Polívky ???
  • Není zájem. A ty už jsi tady na Ostravě mávala vlajkou vzájemné soudržnosti a soudružské bratrské pomoci. Jenže tady je každému nějaká tvoje doněcká banda u zadku. Schovávat se v teploučku na hotelu v Ostravě. A dělat ze sebe provincionální hrdinku.Na pronajatém hotelovém pokoji.To je tvůj styl - turistky po politických stranách.Tam - oblékni svoje oblíbené ušmudlané a páchnoucí maskáče a mazej do zákopu první linie. A tam ukaž frajerku.
    • Skoro se divím že umíš taky napsat něco normálního, ale chtělo by to soudružce nedat týden nažrat ,nechat jí v zimě týden venku ,v díře bahna a k tomu přihodit tak měsíc staré zbytky z kafilérie a každých pět minut pohonit v okopu ostrou dávkou.
  • se divím, že se tou přičmoudlou cmundou někdo zabývá, bych jí nechal být, ten jejich konzulát má váhu asi jako večerka vietnamce Nguyena u vlakového nádraží v Chomutově
  • https://www.novinky.cz/veda-skoly/470385-ruska-raketa-vynesla-do-kosmu-evropsky-satelit-na-mapovani-zivotniho-prostredi.html
  • Ať je obsahem cokoliv, vznik těch republik na východě Ukrajiny si Ukrajina způsobila sama tím agresívním přístupem. Poslechli našeptávače a rozvraceče z USA, rozbili si zemi, povolali do čela státu parchanty, kteří nemyslí na nic než na svůj zisk, země jde do kopru. Takže je to v pořádku, že se ty schopnější části země rozhodly žít samostatně nebo v případě Krymu, že se rozhodl připojit k Rusku. Ono jim totiž nic jiného nezbylo. Porošenko jim totiž veřejně sliboval utrpení, "žraní ze země.." a podobně. To by měli vědět hlavně sluníčkáři. Pak by pochopili, že nešlo prioritně o snahu Ruska něco ukrást, ale bylo na Rusku tento Krym na jejich žádost připojit k sobě. Několikát Rusko nabízelo i Ukrajině v poslední době pomoc. Určitě by se jim pak žilo lépe, než být ze spolupráce s EU a NATO jenom vysáván, jako je to u nás.
    • Rusové už Ukrajině pomohli mockrát. Zbavili je starostí s Krymem, těží nerosty na ukrajinském uzemí a okupují jim kus země.
      Mě už dlouho scházel nějakej ukázkovej extra blb, a nakonec se objevil ty.
      • Jsi prostě Ty. Proč pořád meleš, ale nic konkrétního? Není pravda, že po tzv.revoluci Majdanu začal Porošenko vyhrožovat všem Rusům? Tedy na Krymu a na východě Ukrajiny? Vždyť jsou dostupná i videa z těchto projevů. Proč začal ten tupec Porošenko vyhrožovat Rusům na východě, když sám musel vědět, že bez této průmyslově vyspělé části Ukrajiny se neobejde?
        A jaký kus země jim Rusko okupuje? Buď jsi padlý na hlavu nebo záměrně lžeš. Východní části Ukrajiny si zvolily samostatnost. Nejsou součástí Ruska. A lidé na Krymu si v referendu zvolili připojení k Rusku. Sami, ne - jak Ty a podobní hlupáci tvrdí - že to bylo pod nátlakem. Byli u těch voleb i zahraniční pozorovatelé. Kdyby to bylo nátlakem, nenechali by si to novináři a politici ze západních "demokracií" pro sebe. Už by se tím dávno oháněli. Tak jako dnes záměrně lžou s použitím chem.zbraní poblíž centra Sýrie. O jakých nerostech to ty hlupáku mluvíš? Železnou rudu kolem oblasti Krivoj Rog těží místní firmy a Rusko od nich odebírá velkou část, ale platí za to. Kdyby to tak nebylo, začal by je Porošenko vydírat. Nemáš základní znalosti, tak tu nemel nesmysly. Kdyby to těžili Rusové pro sebe, Porošenko by je dávno vyhnal. Spíše Ukrajina si zavařila, když nechtěli přistoupit na dodávky ruské ropy. Ukrajina může být ráda, že od nich Rusko některé suroviny odkupuje. Nikdy je Rusko přes ropu nevydíralo. Ba teď budou vydíráni ze strany Západu, odkud chce Ukrajina kupovat mnohem dražší ropu. Ukrajinci si zvykli na levnou ropu a ani za to neplatili. Tak jim Rusko přitáhlo kohoutky. To je špatně? Když někdo dluží a nechce platit? A mimochodem - Ukrajina se měla mnohem lépe nedávno za spolupráce s Ruskem. Nemyslím v době panování Jelcina, který málem Rusko potopil a rozdal Amíkům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit