Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale ještě nesedí...
  • tady u nás se řeší kauza,kdy mladému spratkovi koupil tata zbohatlík silného bavoráka.Spratek jel v zatáčkách obce jak prase,110, a smetl gymnazistku,která pod bavorákem zemřela.Kolik by měl ten hajzlík dostat?
    S ohledem na trest Janouškovi,to šacuji na dva tresty smrti.Spravedlnost?Neexistuje.Gymnazistka už nikdy domů nepřijde.Janouškova vietnamka běhá jak čamrda a ani se nepřipojila k žalobě na Janouška.Tak co?Co za smrt?Ten spratek zbohatlíka už ví,že ta basa bude krátká.
  • Janouška nehájím,ale ta mediální štvanice mohla skončit trestem smrti.To,že se vietnamka nepřidala k žalobě na Janouška vypovídá o tom,jak to po finanční injekci vnímá.Kdyby mu nešaškovala před autem,nic by se nedělo.Byla by to trapná epizoda s drclým světlem *6* *4* *5*
    • hodnocení soudkyně že "je známá tvrdými tresty" svědčí o vnímání spravedlnosti lidským faktorem,nikoliv striktní aplikací litery zákona.Trpí tím pak celá společnost.Někdo se směje a někdo dostane flastr jak prase.
  • Lumpárna anoušek opilý,zdrogovaný,neposkytl pomoc,utekl kdyby se to sečetlo tak musí dostat více ale to nemuvíme o lumpárnách na kterých se podílel a řídil Bém a rozkraqdli Prahu s Rittigem a ostatními,tady\ vládne povl,číšnícipiglové a rychlokvasškoví s titul.Mg BC na to je specialisovaná Univets.J-A.Komenského kde se dá za rychlépeníze zaplatit titul,y a že to těm starým co studovali 5-6 let nevadí debl s vepřovou hlavou Benda ten se snad v PS narodil,Chvnec taky se neobtěžoval studovat,c se změnilo? a veterinář je pro vědu a výzkum ale čeho vuřtů, a masa, to je ted parta HIC.
  • tam ale porad porad jeste chybi. Sice ne v tomhle zrovna , ale jinak nejak porad ne a ne. Ta politicka zodpovednost jak se rika vyplavat na povrch. Cim to asi bude , cim .
  • Další komunista za katr!
  • Může mi prosím někdo říci, kde a na jaké škole se dá vystudovat lobbismus. Zajímavé povolání.
  • Vážení občané, napište taky kmotrovi Janouškovi osobní dopis, co si o něm myslíte! A kdy Roman Janoušek vrátí 2 miliardy korun, které ukradl z rozpočtu hlavního města Prahy a z rozpočtu tunelu Blanka?
    Pražská rezidence:
    Roman Janoušek
    Lopatecká 1182/3, Podolí, 147 00 Praha 4
    Chorvatská letní rezidence:
    Roman Janoušek
    Ulica Josipa Pupačiča 6 - 8, 230 00 Zadar, Chorvatsko (Croatia)
    • R. Janoušek, buď se utopí nebo bude pověšen!
  • Policie ČR "zamést" Janouškovy miliardy? Pomohl Martinec případ "nasměrovat do ztracena"?
    Švýcarská prokuratura Českou republiku v roce 2008 upozornila, že přes švýcarské Janouškovy účty celkem protekla částka ve výši asi dvou miliard korun.

    Účet byl veden u banky Lombard Odier Darier Hentsch & Cie a podpisové právo k němu měli Roman Janoušek, jeho matka Jaroslava a dva vysocí úředníci pražského magistrátu - Peter Ďurica a Jiří Toman. Ďurica vedl na pražském magistrátu odbor obchodních aktivit a dohlížel na veškerý prodej nemovitého majetku v Praze, Toman pracoval jako šéf magistrátního odboru městského investora.
    Aby se ve svém vyšetřování dostala dál, poslala švýcarská strana českým kolegům dopis s několika dotazy. Švýcaři chtěli například vědět, zda je Janoušek trestně stíhaný.

    Odpověď vypracoval tehdejší náměstek protikorupční policie Tomáš Martinec. Obsah dopisu není znám, mělo však v něm být uvedeno, že Janoušek v České republice nečelí žádnému trestnímu stíhání...

    http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/pomohla-policie-zamest-janouskovy-miliardy/style=print/
  • "Zjistí" se, že je vážně nemocný, tudíž nebude schopen do vězení nastoupit. Akorát jsem zvědav, jakou těžkou nemocí bude trpět :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit