Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mimo realitu, proto to Mládka překvapilo. Každý jiný "nepolitik" by s tím naopak počítal a vůbec by se nedivil.
  • Obyčejný občan po následných informacích v médiích si mohl udělat tentýž dojem, jako premiér Sobotka, že ministrovi Mládkovi nijak zvlášť nešlo o občany, a to nejenom v kauze s mobilními operátory, a že to není ministr na svém místě. On takovým nebyl ani v předešlé jeho vládě. I když Sobotka v tom jistě spatřuje imaginární plusové body za ukázku rozhodnosti své funkce, lze to brát jako správnou reakci. A že jeho vláda / socialistická / až tak dobře nevládla, lze spatřovat v tom, že je to již třetí ministr z jeho strany, kterého musel měnit. Takže až tak dobrá, jak to prohlašuje sám, asi nebude. Zda po volbách bude náprava, nelze zvláště komentovat s takou jistotou, s jakou lze hodnotit nynější vládu. A Sobotka se chválí zbytečně moc nahlas a zbytečně moc často. Moc mu to ale zřejmě plusových bodů nepřinese. Spíše naopak.
  • Tak tomu se říká populismus páně Sobotky. Místo aby odvolal celou jeho slavnou vládu předhazuje lidu figurku, aby vlk se nažral a koza zůstala celá. Co takhle pane Sobotko odvolat především sebe sama pochopitelně včetně Babiše, Stropnického ( samozřejmě že ANO). Pokud se ukáže pravdivá informace (http://www.zvedavec.org/komentare/2017/02/7179-politik-ano-zacleni-cast-ceske-armady-pod-prime-veleni-bundeswehru.htm), pak pan Stropnický by měl být souzen podle svých zásluh ( vřetně celého spolku v této vládě). Zločinný wehrmacht jehož nástupcem je Bundeswehr- našim velitelem!!! Cituji " Německý Bundeswehr se stane vedoucí armádou NATO v Evropě a jedna brigáda české armády se dostane pod přímé německé velení. Stejnou smlouvu podepíše kromě nás i Rumunsko, ale Rumuni bojovali za druhé světové války po boku Třetí říše, takže to pro ně to nebude zas tak velký rozdíl". Pochybné kontingenty US army v Polskau ( za komušů se tomu říkalo pomoc) - cituji z (http://www.zvedavec.org/komentare/2017/01/7159-polske-velvyslanectvi-me-zada-aby-stahl-nepravdivy-clanek.htm: " V tomto měsíci jste na svém území přivítali 3500 amerických vojáků spolu s 87 tanky Abrams, 18 samohybnými houfnicemi Paladin, 144 obrněnci Bradley a 419 vozidly Humvee. Na území Polska bude velitelství NATO.
    Jste Slované a Rusové jsou také Slované? To chcete, aby Slovan vraždil Slovana? Neuvědomujete si, že tímto krokem jste se stali prvním cílem v případě vojenského konfliktu (a my s Vámi)? Ohrožujete nejen sebe sama, ale celou Evropu!"
    A to jaksi bez povšimnutí zůstává totální ignorance zápaďáků k jisté Versaailleské smlouvě (https://cs.wikipedia.org/wiki/Versaillesk%C3%A1_smlouva), podle které Německá armáda byla podmínkami smlouvy omezena na 100 tisíc mužů. Smlouva dále definovala poválečné hranice Německa. A teď nám bude velet armáda, která nemá existovat.
    Tak k tomuto nás vede vláda a to nemluvím o tzv. migrantech. Opravdu krásná vizitka fungování naší vlády.
    • Rusové nejsou žádní Slovani. Jsou to potomci vikingů stejně jako Poláci nebo Švédi a ten zbytek jsou potomci Mongolů. Češi a Moravané nemají s Rusy, až na pár jedinců vůbec nic společného.
      • Takovýto blábol nestojí za reakci. Stále častěji se však vyskytují takovéto výstřednosti. Zřejmě se jedná o výsledek činnosti prokádrovaných, uvědomělých soudruhů učitelů po roce 89. Díky tomu tzv. studenti mají problém nejen s gramatikou, ale i s vědomostmi. Nepamatuji se, že by za komoušů nám někdo takhle hloupnul hlavu. Zápaďáci celou dobu žili pod propagandou neustálého překrucování historie, tak to považují za samozřejmé. Pro nás je to urážka, když se někdo z nás pokouší dělat trotla ve stylu ČT. Pak není náhodou, že u Jílkové vylezou mladíci, prznící češtinu americkým přízvukem a slovosledem, s "poznáním" typu: Rusové rozpoutali 2. sv. válku, nebo američani resp. angličani vyhráli 2. sv. válku. Pak nám tady přistane i moudro, jakým nás oblažil "Karel IV - Německý císař" P.S. Třeba by pomohlo si přečíst alespoň toto: https://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%BDchodn%C3%AD_Slovan%C3%A9 , https://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Ce%C5%A1i , snad se soudruh učitel kvůli tomu nebude zlobit.
  • Alou do pivovaru! Jen nosit žoky chmele! Na pivo nepúšťať!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit