Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Né nadarmo se říká ,že media jsou nástrojem pro vytváření všeobecného názoru.Není se co divit, když v radě pro tel. a rozhl. vysílání sedí p. UHDE ,ten který byl poplatný KSČ, jistě si někteří vzpomenete na jeho opěvné básničky na komunisty a tento člověk dnes určuje co je pro nás konzumenty dobré,Když pominu jeho věk ,tak minulost je velmi ale velmi hnusná.Kdo ho tam dal??? Že by nějaká zpřízněná duše?? ASI SE OSVĚDČIL. *9*
  • No myslím že kdyby jeden týden v měsíci zakázali vysílání mordů vražd a násilí tak by:
    A) Některé stanice zbankrotovaly hned.
    B) Některé TV by vysílaly jen reklamu.... možná ani to ne.
    C) Někteří jedinci by z nedostatku SadoMaso chytli abstinenční příznaky.
    D) Tiskoví mluvčí v kde jakých kotěhůlkách kdejakého zboru by přišli o práci.
    E) Někteří omezenci by si možná všimli že existuje i něco jiného než násilí.

    Jestli někoho od rána do večera masírují násilím. Pak je to v kombinaci s drobným vyčleněním ze společnosti téměř jisté navádění k tomu aby se dřív či později zečlenil do světa který mu TV sprostředkovává. Pak už stačí mít jen nůž nebo pistol.

    8 mrtvých. Toto je čistý produkt práce rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Zprávy nejsou ani vyvážené protože na počet mordů by museli uveřejňovat nejméně 20x tolik zachráněných životů - třeba lékaři. A o skladbě pořadů kde je 95% tvorby jen o násilí raději ani nemluvě. Týpek žil ve světě který mu TV poskytla. No a zdálo se mu to normální. Co vás na tom překvapuje..... Páni politici..... Zaskočení.... rozhořčení...... zhnusení......teď se budete předhánět v gondolencích..... *16* že mne to nepřekvapuje *16*
  • Na základě zkratového jednání jedince, nelze soudit všechny majitele ZP.Stejný zkrat může postihnout policistu,vojáka,policejního prezidenta....
    • To není skratové jednání.... Ani náhodou.... Jestli tě denně ve Zprávách masírují kriminalitou a vraždama. Jestli dávaj v televizi mordy v pětiminutových intervalech pak nemusí být jedinec nijak zvlášť duševně chorý aby dospěl k názoru že je to normální.

      Podívejte se před osmou na Novu nebo Primu.... Dyť to je policejní svodka ČR a výběr z nejhrůznějších činů v rámci celého světa.... Pak stačí aby byl maličko izolován od okolí a žil ve svém vlastním Prima světě ....... Ten chudák je taky objetí.

      Na vině jsou ti co teď nejvíc vyjadřují soustrast. A večer začnou zase vraždama vesele se poplácávajíc po ramenou s tiskovým mluvčím PČR jak dobrou dělaj propagaci. Jenže .... tím si zadělaj na pokračování.... Hanba.

      *16* *16* Chce se mi zvracet *16* *16*
      • Uvidíme zatím z něj media dělaji všechno jen né oběť doby.
        • Protože by museli šáhnout do vlastních řad......
          Neznám politika který by udělal chybu a pak ji přiznal nebo se za ni omluvi.... Nedej bůh rezignoval.
          Neznám novináře který by řekl masírovali jsme ho vraždama, vyplachovali mozek a díky tomu neseme byť by jen část viny.

          Největší neřádi jsou lidi bez chyb. Pamatujte si to jako dobrou radu. Nikdy s nimi nechtějte nic mít. Každý člověk nějakou chybu má. I ten bezchybný ji udělá - no a když pak stojíte někde kolem něj - hádejte co se stane - z podstaty věci to hodí na někoho jiného. Dnes na kolegu - zítra na vás. Od lidí bez chyb ruce pryč. Ušetříte si tím nemálo trápení....
          • Bohužel hluboká pravda.
  • Je třeba si uvědomit že tečka má minipindíka a dělá mámu v Gay klubu, ale bolí ho to a naříká.!! *15* *2* *4*
    • Prý mu to cpou všude to musí bolet.
      • A to prý ho bije ještě nějaký Plzeňák, je fakt chudák.
  • Je potřeba si uvědomit, že komunisté stojí na straně multikulturní levice a podporují muslimskou imigraci!
  • Islám a KSČM v ČR nechceme!
  • Nebyl onen vrah třeba i obětí? (To není omluva za čin, který spáchal).
    Takových různých H-Systémú nebo různých společností, jejichž jediné krédo je vytřískat prachy za každou cenu, či zlodějských gangů.
    Navíc- v Uherském Brodu a nemít zbraň? Vzpomínám si na případ, kdy si zaměstnanci vynášeli součástky k pistolím ale doufám, že se to nestalo v UB.
  • Je to možné? Irácká armáda sestřelila dva britské letouny, jelikož vezly zbraně pro teroristy ISIL do provincie Al-Anbar, prozradil v pondělí přední zákonodárce. „Národně bezpečnostní a obranná komise iráckého parlamentu má přístup k fotkám obou letounů, které jsou britské a zřítily se, když vezly zbraně pro ISIL,“ řekl šéf této komise Hakem al-Zameli, jak uvádí v pondělní zprávě v arabském jazyce informační centrum Nejvyšší islámské rady v Iráku. Řekl, že irácký parlament k tomu požádal Londýn o vysvětlení. Tento vedoucí irácký legislativec dále odhalil, že vláda v Bagdádu dostává denně zprávy od lidí a od bezpečnostních sil z provincie al-Anbar o četných letech letounů USA vedené koalice, které pro I S I L do oblastí zabraných teroristy shazují zbraně a zásoby. Dnes ráno vedoucí irácký provinciální činitel láteřil na Západní země a jejich regionální spojence kvůli podpoře takfiristických teroristů v Iráku, a odhalil, že v oblastech vyčištěných od teroristů I S I L se nacházely v USA a v Izraeli vyrobené zbraně.„V oblastech v regionu Al-Baqdadi osvobozených od kontroly ISIL jsme objevili zbraně vyrobené v USA, v evropských zemích a v Izraeli,“ cituje to prohlašovat zpravodajská webová stránka Al-Ahad šéfa provinční rady Al-Anbar Khalafa Tarmouze.
    • soudruza pusinka má smradlavé kulky, to už víme.
      • Pomatený jste vy. Dokažte že ten váš Tečka vůbec existuje nebo mlčte.
      • To je ten pomatený hlupák tečka.
  • No nic pánové práce volá!

    Jo zítra mě budou opečovávat nehtíky a pak mě čeká pleťová maska.
    Měla bych se vrátit až odpoledne.

    Pa pa. Dokvokala jsem. *15* *15*
    • jak se bukvice chlubi necim o cem nemaji ani paru.
    • ... Nezapomeň na čisté kalhotky... *1*
  • nezamestnanosti v tom kraji .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit