Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bělobrádek? Spíše Černoprdelník ne?
  • Politik to musí umět hrát na všechny strany. Tak třeba Kalousek, aby se udržel u vesla by svého času šek do holportu třeba s komunisty, pánbíčkář Bělobrádek si pomalu začíná připravovat pozici pro případné vítězství pravice. Stropnický přiznal barvu a to se pánbíčkářům nelíbí. Jestli by někdo měl vypadnout z vlády, tak jsou to oni, vždyť restituce, odhlasované o přestávce PS, byla jedna velká zlodějna.
    Tiscali bych chtěl poděkovat za mazání mích příspěvků, i když nepoužívám sprostá slova a snažím se psát k věci, bylo v poslední době několik příspěvků vymazáno. Vážené tiscali , vězte že hlas lidu je hlas Boží.
    • Restituce nebyly a ani nemohu být žádnou zlodějinou.
      Restitutio znamená uvedení do původního stavu, v daném případě obnovení vlastnických práv původních majitelů, kteří těchto práv byli zbaveni v rozporu se spravedlnosti.

      A kdo by se měl starat o kostely, fary, kláštery a ostatní církevní památky? Mělo by se to hradit z peněz daňových poplatníků nebo snad by se to mělo dát v plen developerům?
      • O tom by se dalo diskutovat. Kde církve vzali všechny ty majetky? Že by prací? Okradli o ně chudé lidi za slib věčného blažení. Co sen týče údržby kostelů, far a klášterů, na to musí stát dávat hodně peněz, v některých lokalitách se opravují kostely díky sbírkám lidí, kterým vadí, jak oprýskaný kostel hyzdí jejich obec.
      • Naprosto správně - lépe bych to nesvedl napsat.
        Co kdyby takzvaný JUDr. filip "důvěrník STB" - takto genitální nájemník ÚV zločinecké partičky KSČ (dnes se směšnou příponou M) těm žvástalům osvětlil jak to po "právní" stránce v civilizované společnosti funguje - co je uloupeno, ukradeno, zcizeno, ..... - je po odhalení/nalezení/ usvědčení, .... pachatele a zajištění věci vráceno poškozenému.
        Ale chtějte něco po tak odporném jako je komouš, to je jako chtět po jalové krávě tele.
        Jen drobná připomínka pro ty co si již "napamatují" - důvěrník STB- rovná se konfident gestapa, dříve prostě práskač, donašeč, špicl, podrazák, dvoják, ...... i na "vlastní " lidi, .... prostě lidská špína.
        • 26 let stačilo na to aby byla republika v prd... a ty bys to chtěl házet na komouše....:D :D
          • BBBB! Nejdéle tu vládnou vlády ČSSD a ODS a v nich bylo a je plno členů zločinecké
            organizace KSČ! Dlouhý má na hrbu Poldi Kladno, Grégr, Dostál, Fischer se zlodějnou
            fotovoltajka byl také členm KSČ. Agent StB Berbr proslul na fotbale skandálama.
            To je odpovědnost vašich komunistických kádrů - tak jí trapně neházejte na jiné

            Komunističtí zločinci tu kradou i nadle. Mají pouze pravicové a podnikatelské převleky.
  • Stropnický si zaslouží uznání, nebál se sdělit pravdu, tedy projevil občanskou statečnost. Odstoupit z politických funkcí by měli Stropnického kritici, kteří farizejsky jednají a konají. Taková licoměrná pakáž nemá právo lidem vládnout.
  • opět panbičkáři a jejich Bělobrádek.Nechť si raději udělaji pořádky s církvemi,kteří nakradli to co jim nepatří.Bělobrádek ještě nedokazal nic.
    • Zatím se pouze vrací zpět pouze to co naloupili komoušské bestie.
      Tak o čem je řeč?
      Zrůdný kmoušský režim - loupil, vraždil - po jejich znárodňoval a odstraňoval třídního nepřítele.
      Každá lumpárna jednou praskne - komoušské bestie vedené syfilitickým alkoholikem loupežným vrahem gottwaldem a jeho následovníky měli za to, že jejich zrůdnosti nebudou odhaleny.
      Neumím ani otčenáš, církevní objekty beru jen jako historické objekty, ale přesto patří do rukou těch, kterým patřili po dlouhá destiletí, staletí, ..... .
      • ano komoušské bestie naloupili ale v té době už jsme jmenovali OF ,ODS atd.... *3*
    • Bělobrádek je především zasloužilý církevně-tunelářský aktivista.
  • Ano bylo by dobré, kdyby některé politiky pří jejich návštěvách nestabilních zemí zajali zlý ozbrojenci. Založil bych účet pro pravidelnou platbu aby je už nikdy nevrátili.
    • No jo to máte marný - o tu zrůdnou užvástanou prolhanou křiváckou ožralou ovarovou tlamu z pražského hradu mít zájem nikdo nebude.
      To snad jedině ten kremelský skřetský komouš-fašistický gauner putin.Ale tam bude obrovský problém - ja vytáhnout ovar-tlamu z jeho řiti a dát mu ji jako dar.
      Výkupné bych viděl tak na mínus 50 haléřů českých. Za víc to hradní -píp,píp- rozhodně nestojí, a to ještě hodně, hodně jeho cenu nadsazuji.
      • jiří - popisujete ho sice přesně, ale spletl jste si dobu. Havel na pražském hradě už dávno
        není. Ten už se před časem uchlastal.
        • Mentální ubožátko, nespletl, nebo snad máte za to, že po té parodii na prezidenta co teď zasviňuje pražský hrad zbude něco víc než jen smrad a odkaz na pár jeho žvástavých zvratků kterými dnes a denně ostouzí česko??
          A že se uchlastá - no už aby to bylo, nástup má na rozdíl od jiných činů docela solidní. Skončí jako naprosto bezvýznamná, směšná kreaturní postavička.
          Jen aby komouš-fašista putin neměl problém a včas mu vytáhly ovarumu tlamu řiti než mu tam začne zahnívat.
          • parodie na prezidenta je pár let mrtvá a jmenuje se po ní letiště *3*
  • Ono je dobré vědět, že Stropnický pracoval 12 let na MZV.. Že byl velvyslancem
    v několika zemích.. že neměl nikdy žádnou aféru , jako jeden z mála ministrů
    obrany není podezřelý s korupce... Babiše nemusím...ale tenhle ministr by
    balit neměl.
  • Krásně typická situace. Uprostřed poklidného vládnutí nějaké koalice, ve které se bohužel uchytili nevyzpytatelní křížovníci, spustila bez varování jateční pistole pana veterináře Bělobradka. Klasika, kudla do zad svému partnerovi...který ji určitě nečekal. *14* *14* *14*
    • že opět něco takového navrhne předseda nejmenší strany,která tak tak prošla volbami.Odejít z vlady by měl především Sobotka,Diestbier a Němeček
  • Taková prkotina a jen "opozice" cintá a je kavárna vždyť pravdu věděl každý jen někteří potentáti lhali. *11*
  • Tak právě mi psal simon, že už má sbaleno a večer se veze do Věznice Václava Havla, bývalé Ruzyně. *14* *14* *14*
    • Simon Semjon BTW byl konečně za vlastizradu a kolaboraci s Ruskem odsouzen?
      Hurá Bravo. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

      Simona na Facebooku bude mít radost až jí to řeknu *14*
    • Áááááááááááá mentální ubožátko se probralo. Nehul už to svinstvo, nebo se z toho úplně zmátneš.
      To víš po panu ex.prezidentovi možná bude ještě něco pojmenováno.
      Po ovar tlamě - klátícím se zrůdném, užvástaném, prohlaném, křiváckém, alkoholickém NIC což bez pochyby ta současná pariodie je, budou tak maximálně pojmenovány veřejné záchodky na nádraží v HorníDolní nebo nějaká uplivaná, smradošská putika kdesi v putinovském rusku.
      • Nechci zasahovat do tebou rozvinuté plodné diskuse, ale proč zmiňuješ toho bechyňského bonvivána? Po něm nic nikdo nepojmenuje. *15*
  • Pane herec z přiloženého fota, nechybí vám v ruce něco, třeba revolver? *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit